LilyLady @ 19.01.2022 11:27
Jā, tāpat kā fotosesijā nepamanīja bērna pārpildīto pamperi, netīro kleitu, izspūrušo galvu, pazudušo tupelīti. Dzeguze uzvedās tā, it kā tas fonā ieklīdušais mazulis uz viņu vispār neattiecas.
Un tas ir tieši tas, par ko runā meitenes, kas gribēja ziņot Bavernet - ka Mia acīmredzami nav ne mammas, ne tētuka prioritāte. Jo arī Kivis ir egoists, viņš ļoti labi redz, cik sūdīga māte ir Liene, bet arī viņš nenomaina to pilno pamperu un nenopērk jaunas drēbes savam bērnam. Bet sev gan pie pirmās iespējas jaunas bikses un džemperus sagādāja.
minkumince @ 19.01.2022 13:58forumam sekoju nesen, padalieties, lūdzu, kas tur bija kivim ar ļenku, ka tik bieži tiek pieminēts kā viņš viņu klapē?
nu interesē, blin, bet neko normālu neatrodu ziņu portālos
zinunezinu @ 19.01.2022 14:32Lasu, un gribas pakomentēt. ?
Viss, kas ir redzēts, bet no visām bildēm Ļenkas profilā man tomēr visbēdīgākā šķiet tā, kur viņi visi pie Stendzenieka aizmiguši un mazā meitiņa guļ ar pudeli mutē. Neliekas man pareizi un atbildīgi, bet tas varbūt tik man tā.
Bildi gan nemācēšu ielikt.
C00L Dzipsy @ 19.01.2022 10:13
Kivis salasīsies gudras atziņas un sāks piedāvāt kursus:
- Kā pieņemt sevi un savas kļūdas dzīvē?
- Kā sasniegt savus mērķus?
- Kā kļūt par vīrieti, kuram ir viss, ko viņš vēlas?
?
Tabitha @ 19.01.2022 15:58Kur var redzēt viņu šova otro sezonu? 1188 play ir tikai pirmā...
redz moš toč tikai ieroči japažvadzina, lai Ļenka sāktu kustēties un domāt ar galvuqwe @ 19.01.2022 16:11Ļena, varbūt gaidot bāriņtiesu, berž grīdas un aizjozusi uz veikalu pēc ēdiena un mantām bērnam. Nav laika storijiem