kas tur bija ar to uzaci? Es nepamanijj, nevarēju atraut acis no plastmasas protēzes un to kapsētu apakšējā rindā 🤣Helga Andersson @ 23.03.2025 20:06jā, to vienu MEGA uzaci ???
Incognito @ 23.03.2025 23:55Liene, nu nemurgo. Neviens nepadomāja, ka tie Keitijas krāšņie mati ir tavējie. Tici vai nē, bet citas sievietes/meitenes arī iet pie friziera ? idjiotjina
Incognito @ 23.03.2025 23:55Liene, nu nemurgo. Neviens nepadomāja, ka tie Keitijas krāšņie mati ir tavējie. Tici vai nē, bet citas sievietes/meitenes arī iet pie friziera ? idjiotjina
Rietumusawle @ 24.03.2025 00:06
Un Keitijai tiesam ir savi skaisti biezi mati. Nu nevar pat lidzibu atrast ar Lienuka. Es tomer ceru, ka ja vini so filmu radis, tad tomer mediji kartigu fact check uztaisis. Nu cik var ta pumpaina mugura melot, skaust un apliet ar dubliem gan Madaru, gan vinas bernus. Ko tad Lienuks var kadam bernam iemacit, ja pat pasas berni ar vinu negrib komunicet.
Helga Andersson @ 23.03.2025 15:33bet jūs labāk iečekojat Andrjuhas uzacis ?
krixis3 @ 24.03.2025 00:20Bet man, redzot Madaras story uzreiz nolasījās, ka viņa ar ļoti smalku uzdirsienu, tomēr iedzēla Lienei. Varbūt pilnīga un totāla sagadīšanās, bet sanāca tas looooti skaisti ?
lipsinluka @ 24.03.2025 00:26
Tā īsti nav. Es te nesaskatīju ne uzbraucienu, ne ņirgāšanos. Viņa ir ielikusi Keitijas bildi, nerādot viņas seju un pierakstījusi, ka tie nav viņas mati un ietagoja Keitiju.
Tikai viena alkoholiķe Sliene to var saprast pa savam un sākt murgot par to, ka iemācījusi kopt matus. Bāc, tas bērns 99,99% laika ar savu mammu dzīvo, mācītāja atradusies. Bērns ir izaugusi par tīni un mammai ir nauda meitu pie friziera aizvest. Tā ir normāla prakse, ka friziere ieveido matus beigās.
Kāds sakars vispār ar Lieni. Skaudīgā čūska. Cik viņa ir greizsirdīga un ļauna.
krixis3 @ 24.03.2025 00:20Bet man, redzot Madaras story uzreiz nolasījās, ka viņa ar ļoti smalku uzdirsienu, tomēr iedzēla Lienei. Varbūt pilnīga un totāla sagadīšanās, bet sanāca tas looooti skaisti ?
BugsPony @ 24.03.2025 00:23
Nu te jau īsti nezin uz ko vispirms skatīties ? Vai nu telefonam filtrs gļuko, vai Andris tumsā seju krāsojis.
ha, tiklidz redzēju Madaras storiju ar matiem, uzreiz nodomāju, ka mūsu šizicei būs ko teikt šajā sakarā 😝 Lienīte nepieviļ, vecā čībaRietumusawle @ 24.03.2025 00:06
Un Keitijai tiesam ir savi skaisti biezi mati. Nu nevar pat lidzibu atrast ar Lienuka. Es tomer ceru, ka ja vini so filmu radis, tad tomer mediji kartigu fact check uztaisis. Nu cik var ta pumpaina mugura melot, skaust un apliet ar dubliem gan Madaru, gan vinas bernus. Ko tad Lienuks var kadam bernam iemacit, ja pat pasas berni ar vinu negrib komunicet.
Man šķiet , Madarai ne līdz tam, nodarboties ar tādām muļķībām un domāt par kaut kādu plušķi. Vecā šizofrēniķe domā,ka viņu kopē. It kā smieklīgi, bet uzsita dusmu 😡krixis3 @ 24.03.2025 00:20Bet man, redzot Madaras story uzreiz nolasījās, ka viņa ar ļoti smalku uzdirsienu, tomēr iedzēla Lienei. Varbūt pilnīga un totāla sagadīšanās, bet sanāca tas looooti skaisti ?