LabaDabaDa @ 21.03.2025 10:29Visas jau var izaudzēt matus! Bet parādiet man vēl kādu, kas varētu izaudzēt šitādas princešu cirtas 5 minūšu laikā! Frizierīte Inesīte ir reāla burve!
Vispār vajadzētu piezvanīt uz to salonu un pierakstīties uz matu pielikšanu pie Inesītes. Redzēs, ko mums atbildēs :D
Bet ja nopietni - varbūt Paciente ir ieciklējusies uz saviem Rapunzeles matiem, jo Madarai ir gari, blondi mati? Citādāk visa tā ņemšanās ir absolūti nesaprotama un bezjēdzīga!
Tā ir taisnība. Sievietēm, kam no dabas labi un ātri aug mati, vispār nenāk ne prātā ap to ņemties. Bet mūsu pacientei šī ir apsēstība. Mati tiek apcerēti visu laiku. Ja nu gadījumā vēl kāds nav pamanījis viņas matu garumu. Ja vien ar šādu entuziasmu viņa apcerētu savu meitu panākumus ,talantus. Ķertā mātīte!smūtijs @ 21.03.2025 11:11
Visas nevar izaudzēt garus matus, lai arī kā censtos.
smūtijs @ 21.03.2025 11:11
smūtijs @ 21.03.2025 11:11
LilyLady @ 21.03.2025 11:58
PIEaudzēt matus var jebkura!
Šizofrēniķe ieciklējusies uz tām pakulām. Smuki izskatās tikai frizētavā, kad svaigi izmazgāti, ieveidoti. Max pēc pāris dienām būs atkal sausi salmi ar speķainām saknēm.
LabaDabaDa @ 21.03.2025 11:47
Jā, tāpat kā smadzenes, starp citu. Tikai smadzenes gan ir visām vajadzīgas, kamēr mati nepavisam nav obligāti.
smūtijs @ 21.03.2025 12:17
Tad tā arī raksti, ka PIEaudzēt, nevis IZaudzēt, jo tas nav viens un tas pats.
smūtijs @ 21.03.2025 12:27
Atļaušos minēt, ka smadzenes neaug. Jebšu aug tikai kamēr cilvēks pieaug un tad viss.
Minelūše @ 21.03.2025 14:13Ļenka "Katram bērnam vajag mātes mīlestību."
Arī Ļenka Kivim "Ja man jāizvēlas starp tevi un bērniem, es izvēlos tevi."
Liekulīgā poda birste.
Liekulīgā poda birste.
Minelūše @ 21.03.2025 14:52Vajadzēja forumā pieminēt, ka termometrs ilgi nav rādīts un šeku reku, tas ir klāt. Tik slimiņa, tāda vājiniece. Ko tik visu neizdomās, lai strādāt nevajadzētu. Tu labāk mazāk sūdzies, pakula, veprim slimīgas vecenes nepatīk.
LilyLady @ 21.03.2025 15:09
Es arī brīnos, ko var čīkstēt kā tantiņa par savām slimībām? Kā Kivičs to pensionāri var izturēt? Viņš pats gandrīz nekad nesūdzās par veselību, kaut gan viņam ir īstākas un nopietnākas kaites nekā slinkajai sieviņai.
Liekulīgā poda birste.