šo es arī nesaprotu. viņa taču strādāja apollo (gan īsu brīdi un tika izmesta, jo netika galā ar termiņiem. lienes variantā gan tas pārvērtās par ļauno kolēģu skaudību par viņas daili un izcilo rakstību), bet kā var cilvēks, kura rakstītais trīsreiz jāpārlasa, lai saprastu jēgu, strādāt šādā jomā? Pēdējā pērle par to, kā ciete nogulsnējas locītavās, arī ir fantastiska. pat visādā ziņā sakarīgā Inčauspijas grāmata lienes izklāstā kļūst par murgu.TikiTaki @ 19.03.2025 13:34Dārzeņus un citus produktus... ? Kā viņa varēja būt žurnāliste? Nu kā? Tie teksti taču ir pilni ar stila kļūdām.
Degu nepacietībā ieraudzīt, ko mīļotais vīrs uzdāvinās savai drostalai. Tak uz pusapaļo gadskaitli tā kā vajadzētu nodzīt skopumu.LabaDabaDa @ 20.03.2025 16:55
Sagaidīt dzimšanas dienu labākajā formā viņas gadījumā nozīmē nokrāsot ataugušās saknes un pielikt jaunus kapļus nokritušo vietā? Nožēlojami.
Bet ko citu darīsi, ja nav ne naudas, ne izdomas, ne draugu, lai saorganizētu kādu, teiksim, tiešām foršu ballīti vai ko citu. Tad jāgaida dzimšanas dienu, tīrot zobus un apgriežot kājām nagus.
Adele4 @ 20.03.2025 18:42Veprim rīt lievenis Aucē, 6dien Alūksnē, nākam5dien Liepājā. Darbiņš ir!
kāreiz nācu tieši šo pašu iecept. Par ar vai ne? iesākt 🤣LilyLady @ 20.03.2025 15:44
Vai ne? Visas slimības, kas Madarai, ir karma, savukārt, laipnajai Lienītei, protams, no pāāāārdzīvojumiem. Viņai taču tik laba sirC.
Tik nez, kas tie par pārdzīvojumiem, ja tai pat laikā regulāri ziņo, ka dzīvojot savu labāko dzīvi, esot labākā sevis versija, vīrs arī esot vislabākais un vēl miljons esot zem gultas.?♀️
Candelaria @ 20.03.2025 23:40Omg man būtu kauns rādīt tādu bildi pirms,ja es būtu profesionāla matu audzētāja
Rietumusawle @ 21.03.2025 04:48“Jauni mati” ?
Frizierei Inesei parasti ir tāda seja, ka viņa to pakullieni varētu nosist, bet priekšniecība uzspiež viņai ņemties ar pacientes ševeļūru salona reklāmas vārdā.MeltedCheese @ 21.03.2025 05:37Friziere Inese diez ko laimīga neizskatās. ????
Dāvana dzimšanas dienā!😂😂😂Adele4 @ 21.03.2025 07:29Ļenka pie jauna tepiķa tikusi?
DabaTevivēro @ 21.03.2025 10:01Dāvana dzimšanas dienā!???