Pata @ 19.03.2025 16:42Lienei ir S izmērs? Un, saka, ka ādas jaku paņēma M, lai var apakšā pavilkt džemperi?
Man šķiet, ka viņai ir stabils M...
Cik dzīvē esmu redzējusi, neizskatās pēc S izmēra.
yay @ 19.03.2025 16:52
Es domāju, ka jebkura no mums var uzstiept kaut XS apenes, bet tas nenozīmē, ka tas ir īstais izmērs. (atceramies ļenas iespiesto vāveri)
viņa domā, ka mazāks izmērs viņu padara mazāku. Skolas laikā arī tā domāju.
Ir, ir slienei saasinājums. Mentālās kaites pavasarī saasinās. Smieklīgi un reizē skumji lasīt tos viņas prātuļojumus par veselīgu dzīvesveidu un sabalansētu uzturu, ja blakus ir valis. Un protams nekur, bez ļaunām sievietēm, kuras grib, lai viņa padara sev galu. Ja valim viņa kaut nedaudz būtu svarīga, viņš taču aizvestu viņu pie ārsta.lipsinluka @ 19.03.2025 09:55
Ticams scenārijs.
Bet Slienei nav kāds saasinājums? Sakiet, ko gribiet, bet šī sevis slavināšna un nu jau pētnieces pieminēšana, nav normāla. Savu pagātnes notikumu atkārtošana uz riņķi gadiem, bet tagadējā dzīvē tukšas runas un arī malšana uz riņķi ar vienu un to pašu. Viņai vajag reālu darbu, citādi tā pavisam nojūgties var, pakārtojot savu dzīvi vīrietim, kurš jāvaktē un jāizvadā. Vai tad kivis pats to nesaprot un neredz? Kāpēc izmanto sievieti savām vajadzībām un padarot par bomzenes līmeņa sievieti, kura staigā gumijas botās vairākus gadus visās sezonās? Viņas pagātnes skaistumkonkursi varbūt kalpo kā savas pašvērtības celšana sev? Jo patreiz ir tik zemu, ka kur vēl zemāk.
DabaTevivēro @ 19.03.2025 19:52Ir, ir slienei saasinājums. Mentālās kaites pavasarī saasinās. Smieklīgi un reizē skumji lasīt tos viņas prātuļojumus par veselīgu dzīvesveidu un sabalansētu uzturu, ja blakus ir valis. Un protams nekur, bez ļaunām sievietēm, kuras grib, lai viņa padara sev galu. Ja valim viņa kaut nedaudz būtu svarīga, viņš taču aizvestu viņu pie ārsta.
Traki, ja tādas meijas galvā.
Rietumusawle @ 19.03.2025 19:14Tik smieklīgi, ka viņa uzskata, ka jāpaskaidro kāpēc nopirka jaku M nevis S, itka M kaut kāds milzu izmērs.
Es arī brīnos par vinas teikumu uzbūvi. Tie teikuma beigas pieliktie “manuprāt”, teksta pēdējais teikums parasti ir “tādas ir manas domas”. Izklausās tik savādi , pat bērnišķīgi. Es vēl saprastu, ja latviešu valoda viņai nebūtu dzimtā valoda.
Rietumusawle @ 19.03.2025 19:14Tik smieklīgi, ka viņa uzskata, ka jāpaskaidro kāpēc nopirka jaku M nevis S, itka M kaut kāds milzu izmērs.
Es arī brīnos par vinas teikumu uzbūvi. Tie teikuma beigas pieliktie “manuprāt”, teksta pēdējais teikums parasti ir “tādas ir manas domas”. Izklausās tik savādi , pat bērnišķīgi. Es vēl saprastu, ja latviešu valoda viņai nebūtu dzimtā valoda.
Adele4 @ 19.03.2025 22:36Briesmīga tā ādas jaķele
Ambulance @ 20.03.2025 00:33Diez kāda summa / cik štukas ir uzrēķinātas maukai par veco dzīvokli , 5 g.griezumā ?
??????????????????????
TikiTaki @ 20.03.2025 07:52
Gadijumā neieviesa to principu, ka parāds seko saimniekam? Ja parāds izveidojās, kamēr dzīvoklis piederēja viņai, tad nav tā, ka viņai vienalga jānomaksā? Stipri šaubos, ka viņai randomā atsūtija kaut kādu tekošo rēķinu.
Ambulance @ 20.03.2025 00:33Diez kāda summa / cik štukas ir uzrēķinātas maukai par veco dzīvokli , 5 g.griezumā ?
??????????????????????
BugsPony @ 19.03.2025 23:18
Paskatījos viņiem tur to instagram lapu. Nu, ak, kungs. Pat "Gerkens" 90ajos gados piedāvāja labāku modi.
Nemaz nerunāsim par tiem fake produktiem. Bet tas Lienei jau patīk. Un ja vēl kaut ko pa velti dod, tad patīk vēl vairāk.
LilyLady @ 20.03.2025 09:12
Tur nevajadzētu vairs būt parādam, jo tas tika dzēsts ar līdzekļiem, ko piedzinēji guva no dzīvokļa piespiedu pārdošanas. Cik zinu, slampa dabūja uz rokas atlikušo summu, par kuru toreiz uz gadu noīrēja Varavīksnes namos dzīvokli. Pēc tam, kad beidzās šis īres gads, bomži dzīvojās pie memmes bīloveda bēēēērnības istabiņā.
Bet parāds planckai vienalga ir - par nenomaksātajiem alimentiem meitām. Tur gan pieklājīga summiņa noteikti sakrājusies. Tāpēc jau slinkā kaza pat gribot nevarētu strādāt, viss nopelnītais būtu valstij jāatdod.