LilyLady @ 15.03.2025 19:06Vepris, siekalām šķīstot, reklamē savu koncerta video, ko šovakar rādīšot pa tv - ierunājis to pirms 6 stundām un dabūjis 20 laikus. 20! Tāds, lūk, Latvijā pieprasītākais mūziķis.? Tieši tik ļoti tautai interesē viņa hīti.?
Neiil @ 15.03.2025 23:28Mia tāds "interesants"dejošanas stils! ?
ko tu iedomājies? Tas taču maksā naudu! Šitas pārītia taču neiea ieguldīt bērna attīstībā. Tur jāpriecājas, ja ir apģērbta un paēdusi.Euclid @ 16.03.2025 09:06
Ja kāds pieteiktu un apmaksātu meitenei deju nodarbības, viss tur būtu kārtībā. Tādā vecumā ir ok jokaina kratīšanās. Un izskatās, ka Miai ir interese par dejām (nu ne velti, kad jau no zīdaiņa vecuma jāiegriež ballītes).
Ja tikai vecāki šo attīstītu viņai kā prasmi, un nevis filmētu vnk prikolam storijos un reelos ?
tas cekuls ir pipecLilyLady @ 16.03.2025 09:48Dies', kā vepris ir uzbudinājies ar to savu koncerta video. Jau stundu atpakaļ iemuldējis IG. Sēž uzpampušu ģīmi halātā sajūsmā atiezis savu pretīgo redeli. Atkal pilnīgs sūds tiek pasniegts kā zelta gabals.
Adele4 @ 16.03.2025 09:48ko tu iedomājies? Tas taču maksā naudu! Šitas pārītia taču neiea ieguldīt bērna attīstībā. Tur jāpriecājas, ja ir apģērbta un paēdusi.
ak vai cik resnis pretīgs izskatās. Vienmēr ir pretīgs, bet šeit ekstra pretīgs, no ekrāna nes piebezdeta dīvāna un sasviduša orangutāna smaciņa.LilyLady @ 16.03.2025 09:48Dies', kā vepris ir uzbudinājies ar to savu koncerta video. Jau stundu atpakaļ iemuldējis IG. Sēž uzpampušu ģīmi halātā sajūsmā atiezis savu pretīgo redeli. Atkal pilnīgs sūds tiek pasniegts kā zelta gabals.
Adele4 @ 16.03.2025 09:50tas cekuls ir pipec
LilyLady @ 16.03.2025 09:54
Skumji. Mias vecuma bērnu var nodarbināt visdažādākajos pulciņos: dejas, dziedāšanas studijas, balets, daiļslidošana, vingrošana.
Bet "nozagtajam tēvam" interesē tikai tās meitas, ko dzemdējusi Madara. Miai neko nevajag.
Man grūti iedomāties Miu parastas skolas parastā klasē. Es neesmu dzirdējusi, ka viņa veidotu saliktus, paplašinātus teikumus. Jūs varat iedomāties viņu sakām: Mammīt, ieliesi man, lūdzu, suliņu! vai Tēti, aiziesim vēlāk uz spēļlaukumu pašūpoties? Tā runa un uzvedība ir 3gadnieka līmenī. Tā ka, visticamāk, mīlestības bērniņu gaida internāts, kur viss būs nodrošināts, Kivkai nebūs jātērējas pat zīmuļa galam.Adele4 @ 16.03.2025 09:49Ja vepris vel būs pie dzīvības, kad mia sāks iet skolā, tad tik mēa dzirdēsim sūdu ventilatoru, ka bezmaksas izglītība, bet zīmuļi jāpērj vecākiem utt. Es pilnīgi spēju iedomāties
Pilgrim @ 16.03.2025 11:27Man grūti iedomāties Miu parastas skolas parastā klasē. Es neesmu dzirdējusi, ka viņa veidotu saliktus, paplašinātus teikumus. Jūs varat iedomāties viņu sakām: Mammīt, ieliesi man, lūdzu, suliņu! vai Tēti, aiziesim vēlāk uz spēļlaukumu pašūpoties? Tā runa un uzvedība ir 3gadnieka līmenī. Tā ka, visticamāk, mīlestības bērniņu gaida internāts, kur viss būs nodrošināts, Kivkai nebūs jātērējas pat zīmuļa galam.
LilyLady @ 16.03.2025 11:03Skaidrs, ka lielīgie mērgļi netērēs savu laiku Mias prasmju attīstībai. Viņiem tas bērns aug savā nodabā kā istabas kaķis - pabarots tiek, jumts virs galvas ir, un viss - lai attīstās kā māk.
Arī vecāko meitu hobijos "nozagtais tēvs" nav ielicis ne kapeiku, ne stundu savas enerģijas, tas viss ir Madaras rūpes un finanses, bet, kad meitas gūst panākumus, tad resnis ir pirmais kviecējs, ka tas ir viņa talants un nopelns.?
ne nē vienreiz resnis kko lielījās, ka Kima angļu valodas olimpiāde dabūjusi pirmo vietu tikai tāpēc, ka tas no pelmeņa iedzimts talants esotPikachio @ 16.03.2025 12:48
Viņš ne reizi nav ielicis kādu postu, ka lepotos ar meitu panākumiem.
Tikko rādīja TV koncertu, kur Keitija spēlēja klavieres, to ne ar vārdu nepieminēja. Tāpat ne reizi nav bijis uz meitas skolas koncertiem.
Visdrīzāk viņš ciest nevar ,ka bērni ir talantīgi un labāki par viņu. Arī, kad Kristofers spēlēja ģitāru, daudz labāk par resnuli, to skābo seju vajadzēja redzēt. Jo pats viņš pāris akordus māk un viss, kamēr dēls mierīgi pasaules slavenus gabalus spēlēja.
qwe @ 16.03.2025 13:17ne nē vienreiz resnis kko lielījās, ka Kima angļu valodas olimpiāde dabūjusi pirmo vietu tikai tāpēc, ka tas no pelmeņa iedzimts talants esot