yay @ 21.02.2025 10:50
Uz manu zāli nāk viena sieviete, ap 30-35g... kura 2-3 gadu laikā ir nometusi ap 50kg.. viņai nav paveicies, jo seja tikpat liela kā sākumā. Tā kà es pieļauju, ka tas varētu būt individuāli.. nav visiem kā lienei "vaigi iekrituši" :D
Bet atgriežoties pie belaša - viņš nav spējīgs uz disciplīnu, 1-2x kko padara, izbazūnē skaļi, ka dara un viss. Tā kā visticamāk rij ozempicu.
Tonya @ 21.02.2025 11:56
Piekrītu, ka ļoti individuāli. Es gada laikā esmu nometusi -20kg, man viss diezgan proporcionāli palika mazāks - krūtis man pēdējās samazinās, to gaidu visvairāk :D
Bet par Kiviču - domāju, ka čalis piegriezis tiešām ir alu. Vairs nebļaustās tik ļoti, tad jau ir retāk dzēris, alus nelietošana ikdienā un pirmo sitienu nedaudz samazina vēdera apjomu. Ja vēl sācis tiešām vairāk kustēties, tad jau iespējams ir ko nometis - pirmie kg ātri pazūd. Un vispār es neteiktu, ka es redzu nu BAAIGAS izmaiņas. Mošk pāris kg, nav tik sarkana seja un dzelteni mati, tapēc šķiet, ka ir kas labāk, varbūt tie ir filtri. Tāpat pretīgs.
Pilgrim @ 21.02.2025 10:27Visi svara zudumi sākas no sejas, pēc tam samazinās krūtis utt. Vēders un ciskas pazūd pēdējie.
Manai māsai ir Ozempika seja bez Ozempika. 2 mēnešos nometa ap 15kg (kaloriju samazinājums plus sports), tiekot pie sava ideālā svara, seja diemžēl palika izkritusies kā Bindrei.
LilyLady @ 21.02.2025 12:10
Vai ne? Pretīgs viņš bijis vienmēr. Tas memmja ģīmis, mazais deguntelis un visam pāri bābiskais ņuņņas raksturs. Brrr.
LilyLady @ 21.02.2025 12:10
Vai ne? Pretīgs viņš bijis vienmēr. Tas memmja ģīmis, mazais deguntelis un visam pāri bābiskais ņuņņas raksturs. Brrr.
Minelūše @ 21.02.2025 12:43
Tāpēc es nekādi nespēju saprast, kā sievietēm viņš var šķist pievilcīgs. Sitiet nost, bet nesaprotu. Nu nav viņš izskatīgs vīrietis, par raksturu vispār nerunājot. Tikai tāpēc, ka atpazīstams un prot dažas dziesmeles noblēt? Patiešām nezinu, kas tieši Kivī piesaista dāmas tik ļoti, ka būtu gatavas šo no Ļenkas savākt.
Minelūše @ 21.02.2025 12:43
Tāpēc es nekādi nespēju saprast, kā sievietēm viņš var šķist pievilcīgs. Sitiet nost, bet nesaprotu. Nu nav viņš izskatīgs vīrietis, par raksturu vispār nerunājot. Tikai tāpēc, ka atpazīstams un prot dažas dziesmeles noblēt? Patiešām nezinu, kas tieši Kivī piesaista dāmas tik ļoti, ka būtu gatavas šo no Ļenkas savākt.
McSara @ 21.02.2025 12:58
Viņš tak mums ir klitoru eksperts ? varbūt tas ir tas, kas pievelk?
Viņš ne ārēji, ne iekšēji ir daiļš! Rupjš un vulgārs tēviņš!
Mākoņu Dejotāja @ 21.02.2025 13:22Liene principā var droši nosaukt par visādu šaraškina kantoru zīmola vēstnesi.
Kaktu stūris lips of kiss, visādi lētie krēmi, uztura bagātinātāji no Indijas un tā tālāk.
Pietrūkst tikai stacijas čebureki un ātrie kredīti.
LilyLady @ 21.02.2025 12:52
Nu, Ļenka tak arī kaut ko viņā atrada. Pirmā Rīgas skaistule, sabiedrības dāma, māksliniece da pilote, kas, savulaik, presē lielīgi stāstīja, ka viņai esot augstas prasības pret vīriešiem, bet noprecēja tādu zābaku kā Kivis.
plus vēl kad atņirdz savu plastmasas protēzi, vemt gribasMcSara @ 21.02.2025 12:58
Viņš tak mums ir klitoru eksperts ? varbūt tas ir tas, kas pievelk?
Viņš ne ārēji, ne iekšēji ir daiļš! Rupjš un vulgārs tēviņš!
viņam jau arī tur konkurents bija Madars Lasmanis. Tik pat pretīgs tēvainis-klitoru meklētājs un ostītājsakul12 @ 21.02.2025 13:59
Te gan kivim ir priekšrocības, kā klitora ekspertam ?
Ja sekss bez orgasma, tad nav nozīmēs cik labs cilvēks un agri vai vēlu lūgsi, ka paņem rupjš un vulgārs tēviņš.
Siredzho @ 21.02.2025 16:08viņam jau arī tur konkurents bija Madars Lasmanis. Tik pat pretīgs tēvainis-klitoru meklētājs un ostītājs
Oi, nu tak dažreiz, ja paskatās, kādiem večiem ir sievietes, tur arī jābrīnās. Bet tak ir, izķer katru nelikvīdu.Minelūše @ 21.02.2025 12:43