sidzha @ 30.12.2024 05:12Lenox noteikti sevi asociē ar Aņku, kura tiek tagad tik "nepelnīti" nozākāta kā Lienīte visu laiku no čūskām un raganām.
Un ja Andža atstieps kājas, kas viņa gadījumā rīkos bēres? Ļenka būs durkā vai uz plosta, pašai tak ne kapeikas pie dvēseles, Andra senčiem arī nē.
Atšķirība no visām trim exenēm: Sana, Madara un Liene. Arī Madara iznestu visu tā pat kā Sana. Tikai Liene nevarēja Ārenta nāvi iznest, jo Liene nav laimīga, kur ir tagad.
Sana ir izdzīvojusi sāpi, piedevusi un spēj runāt tikai labu, jo viņa ir laimīgi precējusies un ir cieņpilnas attiecības ar pašreizējo vīru, kamēr ļenka sūdus ventilēja pēc Ārena nāves un tagad.
Ja Andža atstieptu kājas, Madara neviena slikta vārda neteiktu, jo Madara ir laimīga tur, kur viņa ir šobrīd un ar to cilvēku, kuru viņa ir šobrīd.
Redwine @ 30.12.2024 08:35Šī atbilde pārspēj visu.
Skaistsceļš @ 30.12.2024 10:37,???Nācās meklēt citu izdevniecību!??? Palasija padauzas murgus un pasūtīja labi tālu? Un tā būs ar visām izdevniecībām,
Redwine @ 30.12.2024 08:35Šī atbilde pārspēj visu.
LabaDabaDa @ 30.12.2024 11:46Liekulīgā Melkule cer atrast laiku, lai parunātu par artrītu. Kādu laiku artrītam, ja viņai nav laika pat kartupeļus reizi gadā nomizot vai matus uz svētkiem izmazgāt! Tādos tempos viņai būtu jādzīvo biljons gadu, lai vispār kaut ko paspētu.
Man reāli paliek interesanti - ar ko viņa īsti nodarbojas? Visu laiku tik aizņemta, tik aizņemta, bet gada laikā tā arī neko nav izdarījusi.
MarieAntoinette @ 30.12.2024 12:04
Šo es arī gribētu uzzināt. Jāgaida nākamais QA varbūt? Ko visu dienu var darīt cilvēks, kurš nestrādā, nerūpējas par māju, negatavo, neapkopj bērnu, nesporto, nelasa, pastaigās neiet, nu vispār tā ka neko? Ja es pamēģinātu kaut vai vienu dienu nedarīt nu tā ka galīgi neko (izņemot, ja slimoju), es točna nojūgtos aiz garlaicības.
Tuana @ 30.12.2024 13:11
Netflix un lubenes! Pamēģini, sanāks!
Rumblerx @ 30.12.2024 17:10Diezi ar ko mūs saimniecīte Lienīte pārsteigs Jaunā gada svētku galdā? Es domāju, ka tie varētu būt griķi maisiņos un uzvārītas kādas sardelītes bļodiņā čupiņā samestas. Nu un kečupa un kādas mērcītes pudelītes nemainīgi. ?
Tu ko ,viņi nav ka visi kas jauno gadu ar šampanieti sagaida .Kefirs būs ar zirņiem.Kā nevienam.Rozāforums @ 30.12.2024 17:18
galvenais ka mežezera pudeles kaut kur fonā,stūrī spīdēs :D
Rumblerx @ 30.12.2024 17:10Diezi ar ko mūs saimniecīte Lienīte pārsteigs Jaunā gada svētku galdā? Es domāju, ka tie varētu būt griķi maisiņos un uzvārītas kādas sardelītes bļodiņā čupiņā samestas. Nu un kečupa un kādas mērcītes pudelītes nemainīgi. ?
Vai Jums ir versijas - kam šie Kivī zvejniekzābaki ir paredzēti? Vai tiešām ir doma, ka tas izskatās stilīgi? 🎀Redwine @ 30.12.2024 08:35Šī atbilde pārspēj visu.
bija tak pat nodota tipogrāfijā 😂😂😂Minelūše @ 30.12.2024 11:13
Jā, Ļenka, kas to būtu domājis, ka izdevniecībā nesēž lohi un tomēr drusku seko līdzi tam, ko viņi izdod. Kāda neraža.
sidzha @ 30.12.2024 20:12bija tak pat nodota tipogrāfijā ???
Bet žurnāls Santa varētu painteresēties, kas par nedienām Lienei ar izdevniecību ?
Un kuri ir tie daži draugi? Tils Lindemans? ?
Bet ja godīgi, brīnos, kā tie daži draugi var izturēt viņus un paciest šos pataloģiskos meļus. Tak redz, kā publiski glaimojas un ziepējas, kur kāds labums, vai viņi domā, ka Kiviči ar viņiem draudzējas aiz patiesas draudzības? Klausās tād muļķības par grāmatu, par ceļojumiem, ierodas ciemos ar tukšām rokām, paši nekad neaicina pie sevis, uzrodas, kad haļavna par padzert vai parīt, vai kaut ko vajag.
reāli tā arī ārā nekad tā grāmata neiznāks 😂LabaDabaDa @ 30.12.2024 21:18
Ja ticam Lunātiķei, viņas grāmata ir bijusi tipogrāfijā jau vismaz 2 reizes. ?
labi, ka arī nebija uz Ārena bērēm, jo viņa tur bija nevēlama un neviens viņu tur negaidīja. Un tā ir tikai viņas pašas vaina, ka viņa bija nevēlama. Jo viņa sadirš visu, manipulatore un zemiska cūka. Bezkaunīgi liekuļo un tēlo, ka neko ļaunu nevēlas, bet žults spiežas pa visām spraugām ārā. Nelaime viņa ir. Kā mēris visam, kam pieskatās saindē 🤮sivenssivenamdraugs @ 30.12.2024 10:31
Tieši tā!
Liene pat uz sava tēva bērēm atvadīties neaizgāja. Uz sava tēva!! Kur nu vēl uz savu trīs meitu tēva. Te nu arī parādās tā briesmīgā daba. Abiem ar kivi. Jo iniciators tam ir viņš.
Vai Liene to postu gadījumā nav izdzēsusi?