Minelūše @ 29.12.2024 00:26Mūždien vobla iesmird ar savu viedokli, ko viņai neviens neprasīja. Paklusē nu labāk, Ļenka, vēmiens nāk no "slampai slampa jāatbalsta" filosofijas?
Tuana @ 29.12.2024 00:50
Vaine. Un Ļenka to savu “viedokļa izteikšanu” vienmēr izdara tik glumā un zemiskā veidā, vienmēr iepinot sevi un kādu pazemojot un vienmēr tajā “es jau neko, tikai tā aizdomājos, tikai nespēju saprast, man skumji” manierē.
Tāda indes čūska un tik atriebīgs radījums. Pirms cik gadiem Sana pateica kaut ko tur par Kivičiem, Lieņuks turēja un turēja to atmiņā un pie lielās izdevības izbāza savu čūskas galvu un labi atvēma savu indi.
Nevajag ticēt šīm pasakām. 🤣 Pats Kivičs izdirsās, ka Lienei pus Rīga gājusi pāri.Mežezera delīrijs @ 29.12.2024 00:05
Domā, baigi pieprot? Ja tikai 40 gadu vecumā uzzināja, kur viņai klitors...
nu bet varbut kaut ka visi gāja ne tādā pozā, bet kā teftela grāmatas fotogrāfijā.MeltedCheese @ 29.12.2024 01:18Nevajag ticēt šīm pasakām. ? Pats Kivičs izdirsās, ka Lienei pus Rīga gājusi pāri.
Smejos vēderu turēdama. Es ticu, ka viņa kartupeļus ar grūtībām izvāra, bet te redziet visgardāko lazanju Ļenka pati gatavo. 😂😂😂😂😂😂Rietumusawle @ 29.12.2024 04:23Liene izrādas gatavo labāku lazanju kā Venēcijā. Viņai tiešām viss kū kū galva. Minhauzena sieviešu versija.
Aizkraukles Pārdevēja @ 29.12.2024 09:15Murgi par lazanju jau izdzēsti. Iedomājos lazanju Lienes gaumē ar kečupu un vegetu. Bet nu,ko var murgot,ja pat svētku galds ir tāds, ka kauns skatīties.
Aizkraukles Pārdevēja @ 29.12.2024 09:15Murgi par lazanju jau izdzēsti. Iedomājos lazanju Lienes gaumē ar kečupu un vegetu. Bet nu,ko var murgot,ja pat svētku galds ir tāds, ka kauns skatīties.
Jā, šis bija ļoti zemiski. Te nu visā krāšņumā atklājās ļenkas "labā sirsniņa". Pretīga, žultaina vecene. Patiesībā jau visi to zināja, ka viņa ir zemisks radījums, jo pamest savus bērnus un tik ļoti nemīlēt vienīgo palikušo, var tikai reti pretīga mātīte. Tu, vecā kraņa, Sanai vari tikai ūdeni pienest un vienmēr būsi nemīlēta, jo pati nemīli nevienu. Pat resno mucu tu nemīli, tik esi piesūkusies kā dēle, lai nav jāstrādā un nav citu variantu. Kamēr tu lej žulti IG, tikmēr Madara, ar ģimeni atpūšas Igaunijā. Dzīvo vien tālāk savu nožēlojamo labāko dzīvi! Esi to pelnījusi!Tuana @ 29.12.2024 00:50
Vaine. Un Ļenka to savu “viedokļa izteikšanu” vienmēr izdara tik glumā un zemiskā veidā, vienmēr iepinot sevi un kādu pazemojot un vienmēr tajā “es jau neko, tikai tā aizdomājos, tikai nespēju saprast, man skumji” manierē.
Tāda indes čūska un tik atriebīgs radījums. Pirms cik gadiem Sana pateica kaut ko tur par Kivičiem, Lieņuks turēja un turēja to atmiņā un pie lielās izdevības izbāza savu čūskas galvu un labi atvēma savu indi.
Rumblerx @ 29.12.2024 11:54Vecà čúska atcerèjàs, ka viņai nav cepenes un izdzèsa savu šedevru ?