yay @ 19.12.2024 21:16
MomOf4 laikam nav lietas kursā, ka svešus bērnus nevar likt savos soctīklos...
Candelaria @ 20.12.2024 01:46Jā,kuram vecākam vēl ienāk prātā ejot uz bērnudarzu eglīti padomāt vai Vecītis būs skaidra?
Varava @ 20.12.2024 13:20Brīnos, ka tiešām citi grupiņas vecāki nesataisa nepatikšanas viņai at to bilžu iznešanu. Es reāli ceptos, ja kāda idiote ieliktu bildes no grupiņas pasākuma kur manējais redzams.
Un vēl, diez Mia nekvalificējas iespējai, kad par valsts naudu ausis sakārto tuvak galvai?
ne nu Mia pirmais ne pēdējais bērns ar atļukušām ausīmVarava @ 20.12.2024 13:20Brīnos, ka tiešām citi grupiņas vecāki nesataisa nepatikšanas viņai at to bilžu iznešanu. Es reāli ceptos, ja kāda idiote ieliktu bildes no grupiņas pasākuma kur manējais redzams.
Un vēl, diez Mia nekvalificējas iespējai, kad par valsts naudu ausis sakārto tuvak galvai?
izskatās, ka šie abi ietenterējuši kaut ko pirms eglītes 🤦♀️ Izturību pārējiem vecākiem, kuriem šīs divas parodijas jāklausās zs pasākumu laikā. Viens tizli komentē, otra stulbi ķiķina fonā gan jau, gatavie āksti 🤦♀️Candelaria @ 20.12.2024 01:46Jā,kuram vecākam vēl ienāk prātā ejot uz bērnudarzu eglīti padomāt vai Vecītis būs skaidra?
Adele4 @ 20.12.2024 10:21Vai tad pašvsldības dārziņš dāvina dāvanas? Vecāki jau gādā/maksā, arī par saldumu paciņām vai dāvanām, kā nolemj! Tā ka arī tas ko Mia saņēma dārziņā ir tieši atkarīgs no vecakiem.
Un ja 1 davana jau ir, nafig vel tereties un mājā ko dāvināt
Varava @ 20.12.2024 13:20Brīnos, ka tiešām citi grupiņas vecāki nesataisa nepatikšanas viņai at to bilžu iznešanu. Es reāli ceptos, ja kāda idiote ieliktu bildes no grupiņas pasākuma kur manējais redzams.