vivii @ 17.01.2022 20:35Nu, nav jau slikti iepazīt tuvējās pilsētas, mēs ar ģimeni arī esam izbraukājuši krustu šķērsu visas apkārtnes pilsētas. Nav jau tā, ka tur būtu baigi ko redzēt, salīdzinoši ar Frankfurti vai Ķelni, tie ir galīgi miesti un mans vīrs tajās pilsētās ir bijis kā minimums 100x savas dzīves laikā :D , bet tāpat, reizēm gribas kaut kur izbraukt un vienkārši pavazāties, ne tikai pa savu pilsētu.
Vismaz iziet ārā un kaut kur pavazājas, labāk nekā tupēt četrās sienās.
Susurrrrrs @ 17.01.2022 20:35Aizveda pakulgalvu palaiziities pie eedienkartes ????? oi, nevaru, pat kafiju ar kaadu kuucinju nespeej atljauties ????
Nemierīgā @ 17.01.2022 21:13Piedodiet, bet man Madaras Sniedzāns izskatās pec gluma tipa, turklāt pamatīga lauķa. Kaut kas nepatīkams tajā cilvēkā. Nefanoju ne par Ļenku, ne Andžu, bet Madara liekas ir nošāvusi greizi. Tāds slidens tips.
Nemierīgā @ 17.01.2022 21:13Piedodiet, bet man Madaras Sniedzāns izskatās pec gluma tipa, turklāt pamatīga lauķa. Kaut kas nepatīkams tajā cilvēkā. Nefanoju ne par Ļenku, ne Andžu, bet Madara liekas ir nošāvusi greizi. Tāds slidens tips.
Susurrrrrs @ 17.01.2022 21:19
Njemot veeraa publicitaati, Kivicha teroru un slampas stalkoshanu, godiigs teevadeels vai bazniicas kora solists Madarai nav opcija. Diemzheel.
blacke @ 17.01.2022 21:19
Precīzi manas domas. Es nevaru saprast, ko viņs man atgādina, bet man nepatīk ieraudzīt viņu skatoties Madaras storijus. :D
Nav_vispar @ 17.01.2022 21:22Nu viņš tāds viltīgs izskatās,bet ko zin,varbūt tāda seja.Simpātisks.
3€ kafija priekš Norvēģijas kafenē ir lēta, jo pārsvarā maksā no 4.5€ kafejnīcā un 3€ Narvesenos un 7eleven.Susurrrrrs @ 17.01.2022 21:09Sleepot? Tiem bomzhiem nav dreebju, lai sleepotu. Ir aljika tupeles un pleestie dzhinsi taapeec.
Kafija 3 eiro daarga? Tad slampai jaaiet straadaat.
Liidzjuutiibu es vareetu izjust pret cilveekiem, kuri ir nabadziigi citu iemesluu deelj nevis pret slinkajiem paraziitiem.
McSara @ 17.01.2022 21:31Madaras dzekam noteikti ir jābūt baigiem nerviem, jo kad tie abi pa internetu ņēmās, vēl ķidaja dzeka dzīvi, tas vispār bija zem katras kritikas! Pēc Madaras storijiem grūti ko spriest, vismaz viņš arī darbojas ar meitenēm, un tas jau ir daudz! Kivics ir redzēts kādreiz darbojoties ar Lienes 3 meitām....?!