To pašu ko visiem, kas ar viņiem sadarbojas. Bērnu pametējiem un alimentu nemaksātājiem tiek atsūtītas biļetes uz bērnu pasākumu.sivenssivenamdraugs @ 12.12.2024 22:10
ko rakstīt? ko teikt?
salvija @ 12.12.2024 23:48
Kas ir Jogita?
ķepu patruļai sadarbība ar dzīvnieki izmetējiem. Nais.Phenelopsis @ 13.12.2024 08:33To pašu ko visiem, kas ar viņiem sadarbojas. Bērnu pametējiem un alimentu nemaksātājiem tiek atsūtītas biļetes uz bērnu pasākumu.
Sarme @ 13.12.2024 11:38Ielikts video, ka Jaunais gads ir brīvs, lai tik mākslinieku aicina uz pasākumu.
Man jau šķiet ka normālam ģimenes cilvēkam, par kādu Kivis sevi uzskata, būtu jauks pārsteigums pavadīt svētku vakaru kopā ar ģimeni, nevis ar svešiem cilvēkiem un darbā/uzstājoties. Vai tiešām big love vairs neprasās pēc mierīga vakara mājās, ka tik tikt pie sveša rasola? ?
Minelūše @ 13.12.2024 15:11Man šķiet, ka pēc Palladiuma Kiviks pats vairs netiecas uz lielajām arēnām, jo klusībā apzinās, ka viņš tomēr nav Dons un cilvēki nesavāksies. Mazos pasākumos klausītāji kaut kā salasās un tad viņam ir tā full house sajūta, nav jāskatās uz pustukšu zāli un lieku reizi jāatceras, ka nemaz tik pieprasīts viņš nav.
Tur reāli jābūt mākslai,jo es nesaprotu kam jānotiek lai zobus izdauzītu pret mikrofonu.Reāli jāiekožas,vai kā.LabaDabaDa @ 13.12.2024 15:14
Pēcgarša noteikti bija riebīga, ņemot vērā, ka viņš vēl iemanījās sev zobus izlauzt pret mikrafonu tai koncertā :D
Phenelopsis @ 12.12.2024 20:56Nē, nē, nē. Ne jau Jogitas pasākumi, nu nē.
LilyLady @ 13.12.2024 16:19Turklāt kviecis jau nemeklē tikai vietu, kur uzstāties un nopelnīt, bet noteikti vajag tā, lai var atvilkt līdzi gan slampu, gan sīko, nosēdināt pie galda, pie svešām rasolu bļodām un viskija pudelēm.
resnim zobi bija dikti nekopti, tur pietika drusku uzsist, ka jau redele izdrupakuranavliene @ 13.12.2024 15:49Tur reāli jābūt mākslai,jo es nesaprotu kam jānotiek lai zobus izdauzītu pret mikrofonu.Reāli jāiekožas,vai kā.
LilyLady @ 13.12.2024 16:12Cik nožēlojami - Kiviču Andrītim atkal jāubago uzstāšanās gada pieprasītākajā datumā.? Man pat kaimiņš, kuram muzicēšana ir tikai hobijs, ir aizrunāts Jaungadā, kamēr dižmuzikants pilnīgi nevienam nav aktuāls.