DabaTevivēro @ 06.12.2024 20:36Visa viņas verbālā komunikācija pilnīgi kliedz, cik ļoti viņa nemīl savu bērniņu. Ieskatieties, viņa pat nepaskatās uz meitiņu un kā viņa to bērnu apskauj. Kāpēc jādzemdē bērniņš, ja nespēj viņu mīlēt? Ja vēl būtu pirmais un nezinātu, ka nav mātes instinkta. Trīs jau pamesti, bet nē, vajag vēl ceturto, kuru nemīlēt. Briesmīga sieviete! Taisnība vecajam kivičam, ka no tādas ir jābaidās un jābēg.
Skaistsceļš @ 06.12.2024 20:07Kas tad šiem noticis? Jau uz kuru koncertu skrien! Kivim sirds neiesāpas,redzot pilno Arēnu.
ayame @ 06.12.2024 21:23
Cik tas bērns jau ir samaitāts. Agrākās bildēs jau varēja redzēt, kā meitene pozē, gorās. Pat kāju izliek kā māte. Diemžēl izaugs līdzīga tēvam un diez vai būs glīta. Māte jau būs veca un psihaina dēļ neatgriezeniskā skaistuma. Bez darba, bez naudas. Un droši vien vientuļa.
viss jau ok, bet diez vai gacho ir piemērots Miai.Diez bērnu kādreiz uz Ričiju Rū aizvedīs? 🤨Rietumusawle @ 06.12.2024 22:16Tā nu Mia turpinās staigāt uz visiem koncertiem un kādu gadu šī melna kleita būs vinas vienīgā. Labāk netērētu naudu koncertiem, bet parūpētos par vismaz vienu meitu.
Phenelopsis @ 06.12.2024 22:28viss jau ok, bet diez vai gacho ir piemērots Miai.Diez bērnu kādreiz uz Ričiju Rū aizvedīs? ?
Rietumusawle @ 06.12.2024 22:38
Tur jau tā lieta, ka uz bērnu koncertiem Miu nekad neved, bet tik uz koncertiem, kas pašiem interesē. Bet tad vismaz būtu atļāvusi Miai no viņiem atpūsties (un beidzot iet gulēt normālā laikā) un paņēmuši auklīti.
DabaTevivēro @ 06.12.2024 20:36Visa viņas verbālā komunikācija pilnīgi kliedz, cik ļoti viņa nemīl savu bērniņu. Ieskatieties, viņa pat nepaskatās uz meitiņu un kā viņa to bērnu apskauj. Kāpēc jādzemdē bērniņš, ja nespēj viņu mīlēt? Ja vēl būtu pirmais un nezinātu, ka nav mātes instinkta. Trīs jau pamesti, bet nē, vajag vēl ceturto, kuru nemīlēt. Briesmīga sieviete! Taisnība vecajam kivičam, ka no tādas ir jābaidās un jābēg.
pidars, BĻA 🤣DabaTevivēro @ 06.12.2024 18:59"Vislielākie pidari neizskatās pēc pidariem, vislielākie afēristi vienmēr ir zolīdi un superkomunikabli, maukas neizskastās pēc maukām, un absolūtākie morālie kropļi parasti ir pie varas. Ja es strādātu skolā, tad 9. klasē šis būtu pirmais, kas ir jāzin par to, kā viss notiek.", šito raksta kivis. Komentārs zem kaut kāda ieraksta X, nezinu zem kura, jo kivis mani bloķējis. Kivi, tu alojies, jo ir pidari, kuri izskatās pēc pidariem un maukas, kuras izskatās pēc maukām. Vari minēt, kuri tie ir??? Un tu nekad nebūsi skolotājs, jo vairāk par bļja un nahuj tu neko nevari iemācīt. Pidars!???
ronnie @ 06.12.2024 23:50
Es nesen vienā diskusijā atļāvos izteikties un atbildēt uz diskusijas autores uzdoto jautājumu: "Kāpēc jums nav bērnu?" Pateicu kā ir: nekad sevī neesmu jutusi mātes instinktu, nevēlos laist pasaulē par vēl vienu negribētu, nemīlētu bērnu vairāk. Ak, dievs, kā dažas tur uzvilkās. Lamājās, lādēja mani, pateica, ka tādām kā man esot jāuzliek bezbērnu nodoklis. Tad nu es tā sēdēju un domāju... Tie cilvēki pilnā nopietnībā uzskata, ka man jāuzliek bezbērnu nodoklis, jo es nevēlos laist pasaulē bērnu, kuru negribu? Tiešām? Bet kā ar tādām "mātēm" kā Liene? Nu, okei, savu "pienākumu" viņa ir izpildījusi un pasaulē laidusi četrus bērnus. Bet reāli neviens no tiem bērniem nav saņēmis mātes mīlestību, nav juties mīlēts un vajadzīgs no miesīgās mātes puses. Tad ko darīsim? Lienei pasniegsim ordeni par to, ka viņa ir māte-varone, jo laidusi pasaulē četrus bērnus, bet tādām sievietēm kā man uzliksim papildus nodokli par to, ka nevēlamies laist pasaulē bērnus, kurus negribam? Ļoti daudzas sievietes, pat būdamas mātes, nav pelnījušas, lai viņas par tādām sauc. Un viena no tādām "mātēm" ir Liene.
Es nesen vienā diskusijā atļāvos izteikties un atbildēt uz diskusijas autores uzdoto jautājumu: "Kāpēc jums nav bērnu?" Pateicu kā ir: nekad sevī neesmu jutusi mātes instinktu, nevēlos laist pasaulē par vēl vienu negribētu, nemīlētu bērnu vairāk. Ak, dievs, kā dažas tur uzvilkās. Lamājās, lādēja mani, pateica, ka tādām kā man esot jāuzliek bezbērnu nodoklis. Tad nu es tā sēdēju un domāju... Tie cilvēki pilnā nopietnībā uzskata, ka man jāuzliek bezbērnu nodoklis, jo es nevēlos laist pasaulē bērnu, kuru negribu? Tiešām? Bet kā ar tādām "mātēm" kā Liene? Nu, okei, savu "pienākumu" viņa ir izpildījusi un pasaulē laidusi četrus bērnus. Bet reāli neviens no tiem bērniem nav saņēmis mātes mīlestību, nav juties mīlēts un vajadzīgs no miesīgās mātes puses. Tad ko darīsim? Lienei pasniegsim ordeni par to, ka viņa ir māte-varone, jo laidusi pasaulē četrus bērnus, bet tādām sievietēm kā man uzliksim papildus nodokli par to, ka nevēlamies laist pasaulē bērnus, kurus negribam? Ļoti daudzas sievietes, pat būdamas mātes, nav pelnījušas, lai viņas par tādām sauc. Un viena no tādām "mātēm" ir Liene.
tur jau vairs nav skaidrs, kura ir kurā. Pirmais ieraksts bija viens, bet tam sekoja vesela epopeja ar vairākiem ierakstiem un viedokļiem, arī Facebookyay @ 07.12.2024 07:24
paga, ja Tu esi tā meitene no Threads, tad gluži nebij kā saki. Tur bija vēl pāris svarīgas nianses. Stāsti visu, savādāk tiešām izklausās ne tā.
Katrā ziņā mani nesatrauc, tā ir katra paša izvēle.
Skaistsceļš @ 07.12.2024 09:41Interesanti,ka viņa ar bērnu izdomāja piesiet Kivi.Veci,kurš jau bija pametis 3 bērnus,vienu pat tikko dzimušu.Ja Kivis vēl būtu jauns un sprigans,jau sen būtu tālēs zilajās.Protams,47 gadi nav nekāds vecums,bet viņš ir aizdusas nomocīts onkulis, pliks kā baznīcas žurka un pie tam rupjš.Nu kurai veiksmīgai,strādājošai sievietei tādu enkuru vajag uz kakla?Kurš pat kā mīlnieks ir nekāds,skaties ka seksa laikā pedāļus neatmet,vai sirdslēkmē neiedzīvojas.Tā nu mocīsies ar Lieņuku zobus griezdams.
It kā Tu ko zinātu @ 07.12.2024 00:16Toties ir spoguļošanās tualetē…jeeee?viņa varētu veselu albumu salikt, kur un cik ļoti dažàdās tualetēs bijusi?.