Vispār jau mēs esam cilvēki,nevis neandertālieši.Pateikšu godīgi,ja tāda kā tu mani pagrustītu ar ratiem,tā vietā lai vienkārši pateiktu palaid,tu gulētu pati savos ratos.Bet paldies dievam,ka savā mūžā tādu mežā augušu neesmu satikusi.Vārdotāja @ 24.11.2024 23:02smieklīga esi. Ja cilvēks tevi redz, bet nekustas uz priekšu vai malā- man vēl viņš jāuzrunā un jāpalūdz aizvākt savas ekstremitātes?? jeibgu
Ja pāris reizes pagrūž ar ratiem, tad ātri vien iemācās noparkoties pareizi
kichinja @ 25.11.2024 08:34Vai tiešām, Liene, bļāviens..!!!????
Paņem elementāri vates spilventiņu, iemērc siltā ūdenī un NOTĪRI tam jūsu pūciņam 2.0 acis!!! Neprasu pat kumelīšu tējā mērcēt to vatīti! VIENKĀRŠI SILTU ŪDENI!
Nu nespēju es uz to kaķi paskatīties, mūždien tam kaķim acis netīras! Cik ilgu laiku un resursus tas Tev prasīs!? Slinkā nevīžīgā vecene!
vivii @ 25.11.2024 10:25
Vispār ar šiem ieteikumiem uzmanīgi, jo kad jautāju vetam ar ko tīrīt acis kaķim, vets pateica - ne ar ko! Ja vien kaķim nav slimība vai iekaisums, tad nekas nav jādara, kaķim pašam ir sevi jākopj, jāuztur sava vide, mikroflora utt., cilvēks nedrīkst jaukties dabīgajos procesos, tieši tas var kaitēt dzīvniekam!
Vispār ar šiem ieteikumiem uzmanīgi, jo kad jautāju vetam ar ko tīrīt acis kaķim, vets pateica - ne ar ko! Ja vien kaķim nav slimība vai iekaisums, tad nekas nav jādara, kaķim pašam ir sevi jākopj, jāuztur sava vide, mikroflora utt., cilvēks nedrīkst jaukties dabīgajos procesos, tieši tas var kaitēt dzīvniekam!
😁😁😁😁😁😁😁kuranavliene @ 25.11.2024 10:15Vispār jau mēs esam cilvēki,nevis neandertālieši.Pateikšu godīgi,ja tāda kā tu mani pagrustītu ar ratiem,tā vietā lai vienkārši pateiktu palaid,tu gulētu pati savos ratos.Bet paldies dievam,ka savā mūžā tādu mežā augušu neesmu satikusi.
Hermiine89 @ 25.11.2024 11:14Klau, kas te pēdējā laikā notiek?! Kaut kāda savstarpēja plūkšanās un ecēšanās vairāku lapu garumā? Vai tik te nav saradušās kašķa meklētājas no cita likvidētā foruma? Mēs te apspriežam Kivičpāri, nevis kaķa acu kopšanu un pareizrakstības kļūdas.
Bēdīgi ja esi zoss!🫣Vārdotāja @ 25.11.2024 11:13???????
Mūsdienās esi prātīga ar izteicienu- mežā augusi. Pilsētā augušiem arī bieži vien ir problēmas.
Bet es neļaunojos uz tevi, zoss????
Skaistsceļš @ 25.11.2024 11:25Bēdīgi ja esi zoss!?
Reāli,varbūt jau pietiek? Var arī kļūdīties ātrumā rakstot.Tad jau te pusei zems izglītības līmenis vai disleksija?Es kļūdos,citas arī kļūdās,tagad te piesiesimies pie katra burta un komata?ŠĪ DISKUSIJA IR PAR KIVIČIEM!!!!! Un es speciāli uz priekšdienām te rakstīšu toalete,vienai otrai par "'prieku"'NikaYt @ 25.11.2024 10:06"Tolete" un visas kļūdas variācijas liek domāt, ka rakstītājam zems izglītības līmenis vai problēmas kā disleksija.
Tu ko? Lenkai ir kakis, tas gandriz nozime, ka vina pati ir vetarste.McSara @ 25.11.2024 11:44
Tā iedomājos, tas mincis nez kādreiz ir atrādīts vetam?
Kāda starpība kā kāds te raksta? Tēma ir KIVIČI?Tātad te drīkst apsaukāt citus? Forši! Tā arī darīšu turpmāk.OlgaTi @ 25.11.2024 11:55
Nu bērnudārzs! ?
Ja tik ļoti gribās noskaidrot, kura ir lielāka zoss, kā pareizi raksta tOlete, aizSkari un asValts, kā arī savstatpēji izvilloties ar personīgiem apvainojumiem, lūdzu, cepiet augšā jaunu tēmu un izpaudieties tur pēc sirds patikas.
Marfa @ 25.11.2024 11:58Tu ko? Lenkai ir kakis, tas gandriz nozime, ka vina pati ir vetarste.