KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Patīk
Reitings 20262
Reģ: 09.12.2015
Man ļoti nepatīk pasākumi, kas maskējas aiz apmācībām, lai beigās uzbāztos ar kaut kādu lietu pirkšanu. Konkrētais projekts vispār murgains - stāstīšot par stilu un modi, aktuālo un moderno, bet aicinās iegādāties vecmodīgas lupatas un 15 gadus vecas tupeles.🫤
24.11.2024 10:45 |

Reitings 3033
Reģ: 29.05.2022
kriksite @ 24.11.2024 10:39

Te drīkst izteikties tikai par to, cik Kiviči ļauni, resni, nevīžīgi, nodzērušies, nemoderni, nolukuši un slikti un vēlams pēc iespējas rupjāk.
Nu vispār šeit ir diskusija par Kivičiem,un te tiek apsmiets tas ko viņi paši rāda un saka! Bet dažiem te gribas random Madaru un Jāni iepīt,bez pierādijumiem.Es arī varu izfantazēt ka Madara mani aiz stūra piekāva un biju Turcijas viesnīcā kur viņi abi ar Jāni nepārtraukti lamājās,kāvās un plostoja.Tas nekas ka pierādījumu nav.Bet Kivičus lidostā nofotogrāfēja un mēs redzējām kāda Liene izskatījās.
24.11.2024 10:53 |

Reitings 11962
Reģ: 10.11.2022
kriksite @ 24.11.2024 10:39

Te drīkst izteikties tikai par to, cik Kiviči ļauni, resni, nevīžīgi, nodzērušies, nemoderni, nolukuši un slikti un vēlams pēc iespējas rupjāk.
nope, te mierīgi var apspriest Tefteli un Lenku, par vinu pasi sacīto vai izdarīto, kas piefiksēts vinu pasu reelos, fotogrāfijās, dazādos video, rakstītajos un dzēstajos murgos par citiem resniem, neglitiem cilvēkiem, kurus Kviechi aplikusi. Ar to pietiek. Var uzsakt savu tematu - Cik lienitei skaisti mati/Vai jums neliekas, ka Janis un Madara ir pretīgi / Vai ko tmldz. Uz prieksu, ja nu kāds pavelkas.
24.11.2024 11:08 |

Reitings 718
Reģ: 17.07.2024
Ja būtu tēma, piem, kā iepirkties budžeta veikalos, no vienkāršām un lētām lietām salikt dažādām dzīves situācijām apğērbus…nu būtu skaidrs koncepts. Te nevar saprast…kaut kas no personīgiem skapjiem izgrābts, veci zīmola spavi un uz tā bāzes stilu mācīs? 10 eur nav daudz, bet šis galīgi neieinteresē un nepiesaista.
24.11.2024 11:16 |

Reitings 29568
Reģ: 06.11.2022
ieva_she @ 23.11.2024 22:51
Slimīgas tās galējības ?
Tagad saprotu, kādēļ citas meitenes ātri atmeta ar roku, ja komentārs neglauda pa spalvai.

Tu pati arī pamani tikai tos komentārus, kas tevi neglauda pa spalvai. Es, piemēram tev piekritu. Bet tu tikai turpini kasīties ar katru, kas tev kaut ko iebilst, līdz tavas 5 kapeikas ir sačakarējušas 2 lapas.
24.11.2024 11:18 |

Reitings 51
Reģ: 02.11.2024
kuranavliene @ 24.11.2024 10:53
Nu vispār šeit ir diskusija par Kivičiem,un te tiek apsmiets tas ko viņi paši rāda un saka! Bet dažiem te gribas random Madaru un Jāni iepīt,bez pierādijumiem.Es arī varu izfantazēt ka Madara mani aiz stūra piekāva un biju Turcijas viesnīcā kur viņi abi ar Jāni nepārtraukti lamājās,kāvās un plostoja.Tas nekas ka pierādījumu nav.Bet Kivičus lidostā nofotogrāfēja un mēs redzējām kāda Liene izskatījās.

Savukārt, man pazīstama, kura arī bija tajā pašā kūrortā, kurā Madara, teica pavisam ko pretēju. Tā, ka te viena ir iemaldījusies, kura apzināti taisa melno piāriņu un nomelmo Madaru ar ģimeni.
Mana paziņa pat ar viņiem sapazinās un katru dienu brokastīs manīja. Neviens tur nekasījās. Tieši otrādi, ļoti patīkamu iespaidu par meitenēm atstāja.
Speciāli paprasīju pēc šeit izlasītā.
Par Sniedzāna baumām Cēsīs, tā arī viss ir palicis baumu veidā. Visi, kuri to pasaka, nekad nevienu faktu tā arī nav minējuši. Skaidrs ir tas, ka kādam, kuram nepatīk šie abi, izdomās ne to vien, lai tikai nomelnotu.
Bet par Kiviču pāri viss ir redzams kā uz delnas, pilns ar foto un video pierādījumiem, paši atrāda cūciski daudz ko. Tur viss redzams visiem.
24.11.2024 11:26 |

Reitings 3619
Reģ: 05.12.2021
sivenssivenamdraugs @ 24.11.2024 11:26

Savukārt, man pazīstama, kura arī bija tajā pašā kūrortā, kurā Madara, teica pavisam ko pretēju. Tā, ka te viena ir iemaldījusies, kura apzināti taisa melno piāriņu un nomelmo Madaru ar ģimeni.
Mana paziņa pat ar viņiem sapazinās un katru dienu brokastīs manīja. Neviens tur nekasījās. Tieši otrādi, ļoti patīkamu iespaidu par meitenēm atstāja.
Par Sniedzāna baumām Cēsīs, tā arī viss ir palicis baumu veidā. Visi, kuri to pasaka, nekad nevienu faktu tā arī nav minējuši. Skaidrs ir tas, ka kādam, kuram nepatīk šie abi, izdomās ne to vien, lai tikai nomelnotu.
Bet par Kiviču pāri viss ir redzams kā uz delnas, pilns ar foto un video pierādījumiem, paši atrāda cūciski daudz ko. Tur viss redzams visiem.
tieši tā. Iespējams, tikai iespējams, jo neesmu satikusi nevienu no viņiem dzīvē, viņi varbūt ir riktīgi pretekļi, varbūt pilnīgi jaukumiņi, varbūt konfliktē, varbūt rokas viens otram bučo. Bet..... Lai arī kādi būtu un kur būtu, neviens nekad neko nav darījis publiski. Nekādas veļas mazgāšanas, apsaukāšanās, dzērumā live, pliki vannā, ņirgāšanās, pa kluso dzīvokļa izložņāšana. Nekas, pilnīgi nekas nav aiznests ārpus mājas. Ir tikai pieņēmumi kā Viena tante teica, paziņa stāstīja, Cēsīs runā, draudzene redzēja. Viss. Un ar to arī diskusija par Madaru beidzas. Jo nekas nevar attaisnot tās Kiviču samazgas gadu garumā, kas visas pieejams publiski. Tāpēc viņi šeit tiek apspriesti, bet Madara nē. Jo viņa vienkārši nav pretīga kā Liene un Andris. Viņa NAV pretīga. Viņa NELEJ samazgas. Viņa NELIEN visām pudelēm par korķi.
Un ziniet, es arī sliktā dienā varētu kādai pateikt, lai skatās kur iet ar saviem ratiem. Nav ko skriet virsū.
24.11.2024 11:38 |

Reitings 849
Reģ: 29.05.2023
sivenssivenamdraugs @ 24.11.2024 11:26

Šajā diskusijā nez kpc Lieņuka matus salīdzina ar Madaras matiem, izceļot, cik Madarai skaisti mati, lai gan Madarai ir tādi paši salmu mati un Madara ir tāda pati fake karaliene kā Lieņuks. Vienkārši esam objektīvi, tas arī viss :) Kā jau viena forumniece minēja - Madara nav balta un pūkaina. Stila izjūtas viņai arī noteikti nav. Kā arī, vismaz agrāk, nebija diez ko godprātīga sadarbību veidošanā, lūdzot laikot postus, piesekot, piesolot balvu, bet konkursa izloze nemaz nenotika norādītajā datumā, ne arī pēc tam.
24.11.2024 11:45 |

Reitings 29568
Paskatieties, lūdzu, uz to rozā vesti priekšpusē. Vīle liekas suņu sakosta. Kā vispār var kaut ko tādu tirgot? Sieviete sievietei?
24.11.2024 11:53 |

Reitings 29568
Merilda @ 24.11.2024 11:45

Šajā diskusijā nez kpc Lieņuka matus salīdzina ar Madaras matiem, izceļot, cik Madarai skaisti mati, lai gan Madarai ir tādi paši salmu mati un Madara ir tāda pati fake karaliene kā Lieņuks. Vienkārši esam objektīvi, tas arī viss :) Kā jau viena forumniece minēja - Madara nav balta un pūkaina. Stila izjūtas viņai arī noteikti nav. Kā arī, vismaz agrāk, nebija diez ko godprātīga sadarbību veidošanā, lūdzot laikot postus, piesekot, piesolot balvu, bet konkursa izloze nemaz nenotika norādītajā datumā, ne arī pēc tam.

Objektīvā realitāte ir tāda, ka Madara nav pametusi nevienu savu bērnu. Un par pārējo man pilnīgi vienalga.
Kuru pieaugušu cilvēku vispār interesē svešu sieviešu mati? :D
24.11.2024 11:54 |

10 gadi
Reitings 2551
Reģ: 20.06.2013
Resnais piestrādās šogad par salaveci? Kurš tādu pēc peregara smirdošu salaveci gribes ņemt, lai pie bērniem nāk? Ja nu vienīgi kādā darba pasākumā,.kur ierēkt par klaunu. Vecā čība būs līdzi kā sniegbaltīte diez? 🤣
24.11.2024 12:01 |

10 gadi
Reitings 5567
Reģ: 05.08.2013
nē nu piepirdušas te divas lapas ar kaut kādu sviestu. thanks par neko.
24.11.2024 12:01 |

Reitings 476
Reģ: 01.02.2024
qwe @ 24.11.2024 12:01
Resnais piestrādās šogad par salaveci? Kurš tādu pēc peregara smirdošu salaveci gribes ņemt, lai pie bērniem nāk? Ja nu vienīgi kādā darba pasākumā,.kur ierēkt par klaunu. Vecā čība būs līdzi kā sniegbaltīte diez? ?
viņiem šie tēli ļoti piestāvētu!
24.11.2024 12:06 |

Reitings 51
Reģ: 02.11.2024

Kuru vispār interesē gan Lienes, gan Madaras mati? Ja noliek blakus Madaru Lienei, tur vispār nav divu domu, kura sevi kopj un izskatās labi. Bet te nav runa par vizuālo. Runa ir par to, cik ļoti Liene apdirš publiski Madaru par visu, apsaukā, pazemo, viņas meitas līdz ar to publiski pazemo pamatīgi, pati savas meitas pametusi, gadiem nerūpējās, dzerstās utt.
Mums visām ir savas melnās puses, bet vai mēs esam pametušas savus bērnus, uzvedamies kā Liene? Nē. Un viss pārējais ir mazsvarīgs. Ja sieviete vīrieša dēļ ir gatava savus bērnus atstāt novārtā, tad te vispār neviens nav noliekams klāt salīdzināt.
24.11.2024 12:09 |

Reitings 587
Reģ: 28.05.2015

Atšķirībā no Lienes, Madara savus matus nepārtraukti neplūkā un nonstopā neplātas cik redz šai skaisti mati un reti kurai sievietei esot tik veselīgi.
24.11.2024 12:14 |

10 gadiPatīk
Reitings 4404
Reģ: 31.10.2010
LabaDabaDa @ 24.11.2024 11:53
Paskatieties, lūdzu, uz to rozā vesti priekšpusē. Vīle liekas suņu sakosta. Kā vispār var kaut ko tādu tirgot? Sieviete sievietei?

Tās ir Ļenkas lupatas? Pat ja nav, izlikt sapluinītu drēbi pārdošanā un domāt, ka kāds ko tādu nopirks, ir vienkārši ņirgāšanās🤦‍♀️Nevienai no viņām tur nav pilns pulkstenis.
24.11.2024 12:27 |

Reitings 29568
Minelūše @ 24.11.2024 12:27

Tās ir Ļenkas lupatas? Pat ja nav, izlikt sapluinītu drēbi pārdošanā un domāt, ka kāds ko tādu nopirks, ir vienkārši ņirgāšanās?‍♀️Nevienai no viņām tur nav pilns pulkstenis.

Nav ne jausmas. Lupatlase, man liekas, konkrēto vesti nav valkājusi.
Ja tā super puper Maskavas stiliste nepaģībs, šito visu ieraugot, tad par viņu arī viss ir skaidrs. :D
24.11.2024 12:48 |

Reitings 94
Reģ: 09.08.2024
LabaDabaDa @ 24.11.2024 11:54

Objektīvā realitāte ir tāda, ka Madara nav pametusi nevienu savu bērnu. Un par pārējo man pilnīgi vienalga.
Kuru pieaugušu cilvēku vispār interesē svešu sieviešu mati? :D
te. Tādā gadījumā, šeit ir ļoti daudz nepieaugušu sieviešu.
24.11.2024 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits