KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6035
Reģ: 20.08.2021
Šī vitāli svarīgā informācija par Madaras nepieklājību ir jānosūta Lieņukam, lai iegrāmato savā bestsellerī!
Domāju vēl var paspēt pievienot!🤣
23.11.2024 22:44 |

Reitings 5203
Reģ: 01.04.2023
Vispār tas ir borring, ja kāds ir “saticis Madaru” un tad te atstāsta kaut kādu mazsvarīgu situāciju, kas diži nerada nekādus pārsteigumus . Viņa nekad arī nav atstājusi kaut kādas tur sniegpārsliņas iespaidu, vienmēr ir šķitis, ka ir diezgan tāds šerps meitēns. Ne velti prata arī pļēguru&varmāku Kivi pie vietas nolikt.
Man daaaudzkart interesantāki šķiet stāstiņi no realitātes par mūsu svēto baznīcas nesēju, čempioni visās kategorijās, dabisko skaistuli un nedzērāju (vienā personā).
23.11.2024 22:47 |

10 gadi
Reitings 184
Reģ: 19.10.2009
Slimīgas tās galējības 🫣
Tagad saprotu, kādēļ citas meitenes ātri atmeta ar roku, ja komentārs neglauda pa spalvai.
23.11.2024 22:51 |

Reitings 5742
Reģ: 10.01.2023
ieva_she @ 23.11.2024 20:03
Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
uj, vienreiz biju Siguldas Lidlā… jēziņ, es visus tur gribēju izlamāt. Staigā kā pa muzeju. A man vajadzēja fiksi pāris lietas.
Zini, ja man katram otrajam bija jābaksta ar ratiem, lai pavācās malā, nevis stāv pa visu eju, tad jau pie piektā jau sāku palikt nepieklājīga.
Un tas nebija tā, ka es eju vnk un braucu virsū. 😁
23.11.2024 23:12 |

Reitings 368
Reģ: 07.10.2022
ieva_she @ 23.11.2024 20:03
Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
ui , mana draudzene bija Turcijā vienā viesnīcā ar Madaru un Jāni , teica riebīgs tipiņš un viņu kompānija bija neizturama, pusdienas pie galdiņa vienmēr kko konfliktēja un Jānis vienai no meitenēm visulaiku gruzijis virsū. Draudzene beigās pat ieraugot viņus tuvumā , muka pie cita galdiņa .
23.11.2024 23:16 |

10 gadi
Reitings 184
Reģ: 19.10.2009
Mans atgadījums nebija Lidlā, bet Rimi, ja tas maina lietas būtību😁
Bet man jau video kameru ieraksti gan jau jānopublicē, jāpiesaista cilvēki, kuri māk lasīt no lūpām utt😁
Rīgā, Daugavpilī un Naukšēnos neviens nestaigā kā pa muzeju, tur vērts iepirkties, nebojājot nervus🙃
23.11.2024 23:34 |

Reitings 15209
Reģ: 29.04.2022
Kā jau mēs te paredzējām, tad grandiozais projekts ir peļņas plāns lupatu izpārdošanai! Rēcīgi, ka tās glaunās kurpītes, ko Lenox izpārdeva pirms 5 gadiem un Mētra nopirka, tagad tiks tirgotas atkal 😂 redzēju pakaramajos iekārtu arī devītklašnieču zilo kleitu, kuru mūsu stila zvaigzne vasarà bija savilkusi kopā ar rozā iešļūcenēm, dodoties pie manikīra.
Nu "bombīgs" pasākums solās būt!!!
23.11.2024 23:46 |

Reitings 15209
Reģ: 29.04.2022
Kāda jēga te no komentāriem par Madaru? Man viņa ir dziļi vienaldzīga. Tas Jānis, man personīgi no IG iespaida, nepatīk. Bet cilvēki dzīvo savu dzīvi, neesmu nekad satikusi šos un man nekas neinteresē kādi viņi ir un ko dara. Jā, sekoju Madarai IG, retu reizi spiežu like ierakstiem tīri, lai atbalstītu, jo nu abi alkoholiķi ir gana kreņķus viņai radījuši.
23.11.2024 23:51 |

Reitings 993
Reģ: 07.02.2024
EmilijaArm @ 23.11.2024 21:59
Ļenkas māsa šovakar Valmierā Spēlmaņu naktī – valsts nozīmes kultūras notikumā, kamēr viņa rīt ies ūtrupēt atkal savas parpalas

Kas ir lienes māsa?
23.11.2024 23:55 |

Reitings 45
Reģ: 02.11.2024
Knabsab @ 23.11.2024 23:46
Kā jau mēs te paredzējām, tad grandiozais projekts ir peļņas plāns lupatu izpārdošanai! Rēcīgi, ka tās glaunās kurpītes, ko Lenox izpārdeva pirms 5 gadiem un Mētra nopirka, tagad tiks tirgotas atkal ? redzēju pakaramajos iekārtu arī devītklašnieču zilo kleitu, kuru mūsu stila zvaigzne vasarà bija savilkusi kopā ar rozā iešļūcenēm, dodoties pie manikīra.
Nu "bombīgs" pasākums solās būt!!!

Tās kurpes tīri neko, īstenībā. Nav izslēgts, ka tāpēc arī Lieni piesaistīja, jo pārtirgo viņas kādreizējās kurpes. Skats no malas tam ir nožēlojams, bomzīgs un pazemojošs. Liene spiesta pārdot tās dažas savas kaut cik normālās drēbes arī, lai izskatītos iederīga. Tas arī visu izskaidro, kāpēc ieeja ir 10 eiro tikai. Lai uz vietas tērētu vēl naudu, pērkot "sabiedrības" dāmu drēbes.
Ja Liene nebūtu smadzenes nodzērusi, sapinoties ar Andri un pārdevusi savu iedzīvi, tad vēl šodien gozētos normālos burziņos, kā tas bija pirms sadzeršanas ar Kiviču.
24.11.2024 00:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits