uj, vienreiz biju Siguldas Lidlā… jēziņ, es visus tur gribēju izlamāt. Staigā kā pa muzeju. A man vajadzēja fiksi pāris lietas.ieva_she @ 23.11.2024 20:03Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
ui , mana draudzene bija Turcijā vienā viesnīcā ar Madaru un Jāni , teica riebīgs tipiņš un viņu kompānija bija neizturama, pusdienas pie galdiņa vienmēr kko konfliktēja un Jānis vienai no meitenēm visulaiku gruzijis virsū. Draudzene beigās pat ieraugot viņus tuvumā , muka pie cita galdiņa .ieva_she @ 23.11.2024 20:03Es neesmu nekāds Kiviču fanāts, bet, ja godīgi, nesaprotu arī to Madaras idializēšanu.
Pati esmu no Siguldas un man reiz nācās parastā, ikdienišķā situācijā ar viņu "saķerties"..
Kad mūsu iepirkumu rati saskārās, tā vietā, lai vienkārši atņemtu manu, Uij, ļoti atvainojos ,saņēmu pretī - skaties kur ej ??
Un, ja būtu apgrozījušies Cēsu pusē, arī par dārgo Sniedzāna kungu nekas nav labs dzirdēts.
Tādēļ, es tik ienācu iemest savas 5 kapeikas, ka melns ne vienmēr ir melns un balts noteikti nav balts. Un es neesmu ne Andris ne Liene, neesmu lietojusi Mežezeru?
EmilijaArm @ 23.11.2024 21:59Ļenkas māsa šovakar Valmierā Spēlmaņu naktī – valsts nozīmes kultūras notikumā, kamēr viņa rīt ies ūtrupēt atkal savas parpalas
Knabsab @ 23.11.2024 23:46Kā jau mēs te paredzējām, tad grandiozais projekts ir peļņas plāns lupatu izpārdošanai! Rēcīgi, ka tās glaunās kurpītes, ko Lenox izpārdeva pirms 5 gadiem un Mētra nopirka, tagad tiks tirgotas atkal ? redzēju pakaramajos iekārtu arī devītklašnieču zilo kleitu, kuru mūsu stila zvaigzne vasarà bija savilkusi kopā ar rozā iešļūcenēm, dodoties pie manikīra.
Nu "bombīgs" pasākums solās būt!!!