Man gan šķiet ka Dainas ome ir dūšīgāka,šī sieviete daudz slaidāka un jaunāka izskatās.Un ja būtu Dainas ome,vai tad plekste neiebāztu selfiju ar savu mīļo māmiņu? Kad uz operu bija,tak uzreiz bildes sabāza.Incognito @ 22.11.2024 21:39
Tiešām! Miu nepamanīju
Izskatās pēc Dainas omes. Tad jau skaidrs, paši jau viņi uz koncertu neietu. Visi kultūras pasākumi, kas jelkad bijuši, bija ar Kivja mammu
LilyLady @ 23.11.2024 10:12
Visi šī seriāla fani jau sen gaida 3.daļu, kamēr dižā vēstures mīļotāja tikai nupat atklājusi, ka tāds eksistē. Pajole vairs nevaukšķēs par Saplēsto krūzi, tagad būs Sisī eksperte.
Globuss @ 23.11.2024 12:24Drīz "skaistuma karaliene" varēs izlasīt "Mērnieku Laikus", kad tos pārveidos vieglajā valodā. "Saplēstā Krūze" lasāma tikai oriģinālajā versijā, tādēļ to lasa gadiem.
Nez, Miai šogad būs kāds Ziemassvētku pasākums ar eglīti, Ziemassvētku vecīti, dāvanām? Naiva cerība, vai ne? Man ļoti žēl, ka Miai bērnība, kam būtu jābūt skaistam, bezbēdīgam laikam, jāpavada ar vienaldzīgiem vecākiem alkonautiem.
Globuss @ 23.11.2024 12:24Drīz "skaistuma karaliene" varēs izlasīt "Mērnieku Laikus", kad tos pārveidos vieglajā valodā. "Saplēstā Krūze" lasāma tikai oriģinālajā versijā, tādēļ to lasa gadiem.
Nez, Miai šogad būs kāds Ziemassvētku pasākums ar eglīti, Ziemassvētku vecīti, dāvanām? Naiva cerība, vai ne? Man ļoti žēl, ka Miai bērnība, kam būtu jābūt skaistam, bezbēdīgam laikam, jāpavada ar vienaldzīgiem vecākiem alkonautiem.
LabaDabaDa @ 23.11.2024 13:26
Par Mērnieku laikiem - trāpīts, nogrimis.
Bet Mia būs Ziemassvētku pasākumi un vecītis dārziņā. Varbūt bērnudārza audzītes atkal apžēlosies un nopirks bērnam kādu dāvanu, kā toreiz to lelli uz dzimšanas dienu.
piegājusi tikai tāpēc, ka tām grāmatiņām lielās atlaides! Cerams kautko šoreiz arī Mia nopirks!Minelūše @ 23.11.2024 13:47Pļenka atkal līdz grāmatnīcai aizvilkusies. Labi vismaz, ka pie bērnu grāmatiņām piegājusi.