LabaDabaDa @ 22.11.2024 17:52Jaunākajā storijā Pacientes seja izskatās tik uzblīdusi... Ar visu kilo špakteļa un 100 filtriņiem... Var tikai apsveikt laimīgo vīru, kam tāds burbulis atskrējis līdzi uz darbu. :D
es domāju, ka tas strīpainais džemperis max ir 2x mazgāts. Tas ir visoptimistiskajā variantā, bet reālajā domāju, ka ne reizi, tikai pakarināts pie lampas, lai pavēdinās un var vilkt no jauna. Viņa tak ir nenormālāka cūka, nevīžīga un slinka.LabaDabaDa @ 22.11.2024 17:53
Es domāju, ka drēbes viņa kopj tāpat kā visu pārējo - ar filtriem. Ātri un lēti!
sidzha @ 22.11.2024 20:51es domāju, ka tas strīpainais džemperis max ir 2x mazgāts. Tas ir visoptimistiskajā variantā, bet reālajā domāju, ka ne reizi, tikai pakarināts pie lampas, lai pavēdinās un var vilkt no jauna. Viņa tak ir nenormālāka cūka, nevīžīga un slinka.
Incognito @ 22.11.2024 21:26Viņa ir viena aizgājusi uz to koncertu?
Teftelis ir par lepnu, lai ietu uz kādu citu mūziķu koncertu, kas savāc pilnu zāli?
Creta @ 22.11.2024 21:35
Var redzēt Mia galvu pēdējā story uz rokām, laikam, Kivim. Un vai sieviete pa labi nav Dainas ome
Incognito @ 22.11.2024 21:39
Tiešām! Miu nepamanīju
Izskatās pēc Dainas omes. Tad jau skaidrs, paši jau viņi uz koncertu neietu. Visi kultūras pasākumi, kas jelkad bijuši, bija ar Kivja mammu
un tik fotografe citus, riktigi traka sieviete. Tur dazi speciali vinai atbildeja.salvija @ 22.11.2024 23:59
Skaidrs, ka Dainasome būs viņiem biļetes nopirkusi! Paši taču to nedarīs. Bet Ļenka tik laimīga beidzot tikusi pasākumā, kurā normāli cilvēki apkārt?
salvija @ 22.11.2024 23:59
Skaidrs, ka Dainasome būs viņiem biļetes nopirkusi! Paši taču to nedarīs. Bet Ļenka tik laimīga beidzot tikusi pasākumā, kurā normāli cilvēki apkārt?
Tusnelda @ 23.11.2024 00:14
Ha, un tā ir tā pati Liene, kurai ļoti nepatīkot cilvēku pūļi! Bet labi, ka aizgāja, beidzot redzēs, cik cilvēku apmeklē normālu mūziķu koncertu. Citādi katrs Kiviča kvieciens, sēkšana un šļupstēšana jebkurā pustukšā trešās šķiras krogā (ar neiztrūkstošu glāzi pie kājas) tiek saukts par "koncertu" un "full house".
LilyLady @ 23.11.2024 00:46
Memme varbūt tieši tāpēc nopirka visam taboram biļetes uz šo pasākumu, lai nodzertajām smadzenēm atgādinātu, kā jāizskatās normālam koncertam. Kivis gan jau bezdē no skaudības. Cerams, neizdomās uzrāpties uz skatuves, lai sabojātu priekšnesumu ar savas resnās puzas kratīšanu.
Adele4 @ 23.11.2024 00:28Miai tas pasākyms galīgi nepiemērots!
Candelaria @ 23.11.2024 01:41Lieņuks esot vēstures mīļotāja,ielika sarakstā filmu pa Sisi 2 daļu.Kad bija Vīnē tad gan nezinăja kas tas pa Karlosu ,nu kaut kads divains piemineklis?
Man gan šķiet ka Dainas ome ir dūšīgāka,šī sieviete daudz slaidāka un jaunāka izskatās.Un ja būtu Dainas ome,vai tad plekste neiebāztu selfiju ar savu mīļo māmiņu? Kad uz operu bija,tak uzreiz bildes sabāza.Incognito @ 22.11.2024 21:39
Tiešām! Miu nepamanīju
Izskatās pēc Dainas omes. Tad jau skaidrs, paši jau viņi uz koncertu neietu. Visi kultūras pasākumi, kas jelkad bijuši, bija ar Kivja mammu