Minelūše @ 22.11.2024 14:29
Tāpat kā to, ka tiek ignorēta un nekur neaicināta, maskē ar "patīk dzīvoties mājās" un "nepatīk cilvēku pūļi". Bet tiklīdz kaut kur tiek uzaicināta, gaismas ātrumā aizjož.
LabaDabaDa @ 22.11.2024 17:52Jaunākajā storijā Pacientes seja izskatās tik uzblīdusi... Ar visu kilo špakteļa un 100 filtriņiem... Var tikai apsveikt laimīgo vīru, kam tāds burbulis atskrējis līdzi uz darbu. :D
es domāju, ka tas strīpainais džemperis max ir 2x mazgāts. Tas ir visoptimistiskajā variantā, bet reālajā domāju, ka ne reizi, tikai pakarināts pie lampas, lai pavēdinās un var vilkt no jauna. Viņa tak ir nenormālāka cūka, nevīžīga un slinka.LabaDabaDa @ 22.11.2024 17:53
Es domāju, ka drēbes viņa kopj tāpat kā visu pārējo - ar filtriem. Ātri un lēti!
sidzha @ 22.11.2024 20:51es domāju, ka tas strīpainais džemperis max ir 2x mazgāts. Tas ir visoptimistiskajā variantā, bet reālajā domāju, ka ne reizi, tikai pakarināts pie lampas, lai pavēdinās un var vilkt no jauna. Viņa tak ir nenormālāka cūka, nevīžīga un slinka.
Incognito @ 22.11.2024 21:26Viņa ir viena aizgājusi uz to koncertu?
Teftelis ir par lepnu, lai ietu uz kādu citu mūziķu koncertu, kas savāc pilnu zāli?
Creta @ 22.11.2024 21:35
Var redzēt Mia galvu pēdējā story uz rokām, laikam, Kivim. Un vai sieviete pa labi nav Dainas ome