kā kuram, es , piemēram, arī būtu laimīga esot Ņujorkā 😊katram savs.sidzha @ 01.11.2024 07:58
Bet nav jau brīnums, ka viņa dzīvo miskastes līmeni. Cik aprobežotai būtu jābūt, lai spiegtu, ieraugot debesskrāpjus? Un fotogrāfētu katru māju? 2024.g., esot 44 gadus veca.
Es saprastu, ka būtu 90tie, tas tiešām toreiz bija ļoti liels luksus, drosme.
Bet šobrīd pasaule kļuvusi ļoti maza un angļu valoda latviešu dzīvē ieņem lielāku lomu, kas atvieglo ceļošanu un visi gadžeti.
Es saprotu, ka ne visiem gribās ceļot, ne arī var atļauties, jo prioritātes ir citas, bet to, ka esi NYC nav ne tur par ko spiegt vai stenēt un teikt, ka visu pasauli redzējuši. Īpaši, ja šo ceļojumu uzsaukuši Latvijas (ciema) iedzīvotāji ar nodokļos maksātiem līdzekļiem.
ja izlasītu kārtīgi, par laimīgumu es nerunāju, bet par spiegšanu un stenēšanu, kas Lienei ir pie katra debesskrāpja un nē, es tā nedarītu, jo vairākkārtīgi esmu bijusi tur un no dažādajām kompaškām nekad neviens šitā neuzvedās.lottinja @ 01.11.2024 20:01kā kuram, es , piemēram, arī būtu laimīga esot Ņujorkā ?katram savs.
Babadžiga @ 01.11.2024 13:29Man te putniņš pačukstēja, ka paši nav sagrabinājuši peso šim lidojumam, bet saistība ir ar latviešu kopienu tur. Kā teikt-lielisku čimčeni pelmenis nospēlēs, par cik svētki nāk.
Vairāk apbrīnoju orgu tupumu, apmaksāt lidojumu arī padauzai un mazajai piekabei. Mierīgi varēja iztikt.
BugsPony @ 01.11.2024 23:18Divi lauķi pirmo reizi uz pilsētu tikuši.
Liene no Andri melno ķiteli aizlienējusi, kam var savus taukainos matus karināt pāri und Andrim ar vēl neviens nav pateicis, ka ar tik augsti uzstutētu keponu viņš pēc galīga jefiņa izskatās.
SantaC @ 01.11.2024 15:33Nevis nav laika, bet nav interneta. Viņi vispār kaut kur iekšā ir bijuši? Pagaidām tikai lūrings. ?
Un kur pelikāna pazode noslēpta? ?
bahahaha tā rēcu 🤣LilyLady @ 01.11.2024 23:29
Andrim neviens arī nav pateicis, ka viņam ir laiks iegādāties krūšturi.
Liene no Andri melno ķiteli aizlienējusi, kam var savus taukainos matus karināt pāri und Andrim ar vēl neviens nav pateicis, ka ar tik augsti uzstutētu keponu viņš pēc galīga jefiņa izskatās.
Neighbor @ 02.11.2024 01:51Sveiki! Un īpašs sveiciens cāļa ciltsmātei kino. Tu vari apstādināt vilcienus, bet mani neapstādināsi. Mana bloķēšana disco cālī pierāda tikai to, ka piedod, Tu esi garā vāja. Punkts. Ņemšos tgd te.
par ko nevarējāt vienoties?😅Neighbor @ 02.11.2024 02:10Nevēlos te baigi izteikties ,
bet nāksies. Ej dirst , tu slimā kino fakinā idiote. Ej ārstē savu galvu ! Slimā govs
pilnībā piekrītu. Lai arī lepnākas "nedaudz" ir bebrenes par mums, bet paliekam bez publiskas kasīšanās. Negribu, lai Kivičiem ir tas prieks lasīt, ka te plūcas savā starpā.yay @ 02.11.2024 08:18
Mums te īsti nav pieņemts d*rsties savā starpā.
Te arī diezgan ātri beigsies ar bloķēšanu, ja kāds kritīs uz nerviem.
Mashka Kakashka @ 01.11.2024 21:41
Bet, ja kāds noziņos kādai ASV inspekcijai par to, ka viņi atbraukuši uzstāties un par to saņem atalgojumu, viņiem var sanākt lielas problēmas. Būs atzīme ASV sistēmā uz mūžu un nevarēs vairs tur lidot.
Pie reizes Kiiči varētu arī painteresēties, kā viņu apbrīnotajā Āāmerikā klājas, ja sadmā nemaksāt nodokļus un alimentus. Viņiem jau katram iekrājušās pamatīgas summas, par to naudu visas meitas varētu tā apceļt pasauli! Un laikam tiešām ir lētāk no vientiesīajiem ārzemju letiņiem izdīkt aviobiļetes bērnam nekā algot aukli. Nav četrgadīgam bērnam ilgie pārlidojumi, laika joslu maiņas un vazāšanās pa lielpilsētu nekāds sapņu ceļojums.Mashka Kakashka @ 01.11.2024 21:41
Bet, ja kāds noziņos kādai ASV inspekcijai par to, ka viņi atbraukuši uzstāties un par to saņem atalgojumu, viņiem var sanākt lielas problēmas. Būs atzīme ASV sistēmā uz mūžu un nevarēs vairs tur lidot.
Mashka Kakashka @ 01.11.2024 21:41