KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 635
Reģ: 05.08.2024
sidzha @ 28.10.2024 21:00
es tiešām ceru, ka neviena neuzdod šos jautājumus un viņa pilnā nopietnībā tic. Jo nu šito slimo ar šādiem jautājumiem tiešām nav jābaro.
Bet domāju, ka pati uzdod, nejūtot, kad ir perebors.

Es domāju, ka uzdod gan citas un viņa tic un atbild, jo viss, kas te tiek aprunāts un sliktu teikts, ir uzdots gandrīz vai tik pat primitīvi, kā "ieliec vārdus ar pretēju nozīmi".
Perfektā figūra? Mentāli stabila?
Viņa pat neprasītu sev kā var būt tik mentāli stabila...jautājums jau izklausās pēc ņirgāšanās.
28.10.2024 21:05 |

Reitings 635
Reģ: 05.08.2024
Vecajām cālenēm arī esot kaut kāda Kiviču anti grupiņa, vens zina kur. Iespējams, ka tās?
Drausmas.
28.10.2024 21:06 |

Reitings 28848
Reģ: 06.11.2022
yay @ 28.10.2024 20:19
nuu jooooptvaaaķķ!!!!! svētā lienīte ziedo naudu invalīdiem ar vienu kāju, REGULĀRI!!!! Eu beibes, a nu ka ņemam visus savus vārdus atpakaļ!

Man viens pazīstam džeks arī tā dara - katru reizi, kad pērk šņabi, ziedo kādus centus ubadziņam pie veikala. Sanāk diezgan regulāra labdarība viņam :D
Bet, nez, no kurienes Lupatlasei nauda ziedojumiem piepeši parādījusies? Meitām nozagusi? Viņa taču pati ir plika kā baznīcas žurka.
28.10.2024 21:38 |

Reitings 674
Reģ: 17.07.2024
Kapēc Lienei iznest labos darbus uz āru sanàk tik pretígi? Kapēc tas vispàr jānes uz āru? Vai cilvēka invaliditātes uzsvēršana darbu padara par labāku un tiek saņemti vairāk labie karmas punkti? Nu reāli debīla atbilde. Nu man tas liekas pretīgi. Tiek palīdzēts cilvēkam, kuram tas ir nepieciešsms un viss.
28.10.2024 21:57 |

Reitings 458
Reģ: 01.02.2024
It kā Tu ko zinātu @ 28.10.2024 21:57
Kapēc Lienei iznest labos darbus uz āru sanàk tik pretígi? Kapēc tas vispàr jānes uz āru? Vai cilvēka invaliditātes uzsvēršana darbu padara par labāku un tiek saņemti vairāk labie karmas punkti? Nu reāli debīla atbilde. Nu man tas liekas pretīgi. Tiek palīdzēts cilvēkam, kuram tas ir nepieciešsms un viss.
tāpēc, ka savu sapuvušo, pretīgo būtību aiz mākslīgā smaidiņa nenoslēpt! Sejā tāpat ierakstīts kāda patmīlīga, egoistiska, uz sevi vērsta maita viņa ir!
28.10.2024 22:01 |

10 gadi
Reitings 1906
Reģ: 26.03.2010
Ļenka q&a: Man neinteresē sekotāju skaits vai algoritmi
Ļenka tajā pašā laikā: wow, 100 tk skatījumi, ieliekat sirsniņu 😂😂😂
Ļenka q&a: Lasīšana bagātina vārdu krājumu..
Ļenka tajā pašā laikā: wow, kolosāli, pasaka, hihihi, kukū
Ļenka q&a: man ir četri bērni
Tai pat laikā Ļenkai: tikai viens, jo pārējie ir atņemti!!! Ok, viens ir pilngadīgs, bet tieši pateicis, nekad, nekad negribétu dzīvot pie viņas.
Ļenka q&a: esmu vienkāršs cilvēks
Ļenka storijos @luisvuitton @ralphLauren, te mēs garšīgi paēdām 😂😂
Ļenka q&a: retu reizi izmantoju FB
Ļenka zem FB postiem: kas tu tāda esi?
Ļenka q&a: dzīve pēc 40 ir forša
Ļenka dzīvē: esmu deviņklasnieces slaidumā hihi, lienu trīsgadīga bērna ragaviņas, nēsā bērnu sprādzes, zaķa ausis un briedīša cimdiņus.
Ļenka q&a: par ko man melot? Nekad nemeloju
Ļenka tai pat laikā tikko: dirsa par to kā grāmata "strēgst" izdevniecībā 😂😁
Ļenka q&a: neviens instagramā nezin, kā cīnās par meitam.
Ļenka tai pat laikā zog no saviem bērniem naudu, apsaukā, pazemo un noniecina savus bērnus joprojām!!!
Viņa nezin nevienu pāri, kas ceļo ar mazu bērnu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Man jau apnika cauri viņas murgiem iet cauri.
28.10.2024 22:37 |

10 gadiPatīk
Reitings 4353
Reģ: 31.10.2010
Nu ko, Ļenka atkal piemāvusies? Kurš gan būtu šaubījies. Kā tad bez uzbraucieniem Sendijai, Madarai, forumam un bezbērnu sievietēm. Zin ko, Ļenka, ja man būtu meita, tad viņai vienmēr būtu glīti saveidoti mati un nekad netiktu vilktas mugurā zēnu drēbes.
Kas tieši Kivī ir tik seksīgs un iekārojams, ko? Tas milzu ļumīgais vēders? Tā nekoptā mežoņa bārda? Tā sešu zobu plastmasas protēze? Tā balinātā sekste galvas vidū? Tas peregars? Vai varbūt visi maķperemaķ kas nāk ārā ikreiz, kad viņš atver muti?
Nu sorry, neticu, ka pat Ļenkai teftelis šķiet pievilcīgs. Bet jāieziepējas jau ir, lai no mājas neizmet.
Un vēl, Ļenka - cilvēki, kuri patiešām dara labus darbus, ar to nelielās.
28.10.2024 22:39 |

Reitings 30751
Reģ: 14.05.2023
Neiil @ 28.10.2024 22:01
tāpēc, ka savu sapuvušo, pretīgo būtību aiz mākslīgā smaidiņa nenoslēpt! Sejā tāpat ierakstīts kāda patmīlīga, egoistiska, uz sevi vērsta maita viņa ir!

+++, vari cūku apģērbt uzvalkā, bet cūka paliks cūka..
28.10.2024 22:59 |

Reitings 52880
Reģ: 20.07.2021
Minelūše @ 28.10.2024 22:39
Nu ko, Ļenka atkal piemāvusies? Kurš gan būtu šaubījies. Kā tad bez uzbraucieniem Sendijai, Madarai, forumam un bezbērnu sievietēm. Zin ko, Ļenka, ja man būtu meita, tad viņai vienmēr būtu glīti saveidoti mati un nekad netiktu vilktas mugurā zēnu drēbes.
Kas tieši Kivī ir tik seksīgs un iekārojams, ko? Tas milzu ļumīgais vēders? Tā nekoptā mežoņa bārda? Tā sešu zobu plastmasas protēze? Tā balinātā sekste galvas vidū? Tas peregars? Vai varbūt visi maķperemaķ kas nāk ārā ikreiz, kad viņš atver muti?
Nu sorry, neticu, ka pat Ļenkai teftelis šķiet pievilcīgs. Bet jāieziepējas jau ir, lai no mājas neizmet.
Un vēl, Ļenka - cilvēki, kuri patiešām dara labus darbus, ar to nelielās.

Katru reizi, kad treknais vepris, olas kasīdams, iznāk no atejas (kā jau mēs visas IG redzējām) savās piepilinātajās zilajās apakšbiksēs , Lienei uzreiz gribas hihināt un mesties četrrāpus. Tikai tam vairs nav jēgas, jo tagad valsts svētki ir biežāk nekā Kivičiem sekss...
28.10.2024 23:02 |

Reitings 1
Reģ: 28.10.2024
I NEED A CRYPTO BITCOIN RECOVERY > CALL  iFORCE HACKER RECOVERY      
iFORCE HACKER RECOVERY is committed to fighting cryptocurrency fraud and further developing legal strategies to make the recovery of stolen money possible.
Working with highly qualified financial crime investigators, iFORCE HACKER RECOVERY has been creating successful legal tactics to combat cryptocurrency fraud and recover stolen funds.
Visit Homepage; iforcehackersrecovery. com
E-mail; contact@iforcehackersrecovery .com
Whats Ap; +1, (240 803, (3706 )
28.10.2024 23:03 |

Reitings 453
Reģ: 06.08.2024
yay @ 28.10.2024 20:19
nuu jooooptvaaaķķ!!!!! svētā lienīte ziedo naudu invalīdiem ar vienu kāju, REGULĀRI!!!! Eu beibes, a nu ka ņemam visus savus vārdus atpakaļ!

Kādu naudu tad viņa ziedo? To ko Andža sūri un grūti nopelnījis ar savu gaudošanu pa lieveņiem?
A ko resnais par to saka, ka Liene svaidās ar viņa nopelnītajiem grašiem?
Un vispār, pa labdarību nerunā. Vai nu to dara labpratīgi un klusē vai nedara vispār. Ar tadām lietām neblato. Tāpat esi slikta māte ar netīru dvēseli, Lienīt.
29.10.2024 00:10 |

Reitings 52880
Reģ: 20.07.2021
BugsPony @ 29.10.2024 00:10

Kādu naudu tad viņa ziedo? To ko Andža sūri un grūti nopelnījis ar savu gaudošanu pa lieveņiem?
A ko resnais par to saka, ka Liene svaidās ar viņa nopelnītajiem grašiem?
Un vispār, pa labdarību nerunā. Vai nu to dara labpratīgi un klusē vai nedara vispār. Ar tadām lietām neblato. Tāpat esi slikta māte ar netīru dvēseli, Lienīt.

Ko resnais par to saka? Viņš sūdzās Džilindžeram! Atcerieties, bija raidījums, kur šis pie Dž.Dž. un kaut kādiem jauniešiem bija uzaicināts? Tur vepris jautāja, vai Džilindžeram tā esot, ka iedod sievai naudu priekš kaut kā, bet šī iztērē visādiem sūdiem! Dž.Dž. atteica, ka viņam tā neesot. 😀😀
29.10.2024 00:22 |

10 gadi
Reitings 5197
Reģ: 29.01.2009
It kā Tu ko zinātu @ 28.10.2024 21:57

Tāpēc, ka viņa jau kuro reizi beztaktiski liek uzsvaru uz cilvēka invaliditāti. Gan Anglijā toreiz viņa kaut kā izteicās par invalīdu, gan entās reizes likusi bildes ar puisi izvalīdu ratiņos, gan arī tagad obligāti jāpiemetina, ka cilvēks bez kājas. Viņai ir kaut kāda pārākuma sajūta pār šādiem cilvēkiem, lai gan pati ar rokām un kājām, tomēr ir garīgi slima.
Un šeit visdrīzāk katra kādam ziedo - dzīvniekiem, bērnu namiem, trūcīgajiem, smagi slimiem cilvēkiem, tiem, kas palikuši bez jumta virs galvas utt. Ļen, cilvēkiem ar līdzcietību (un ikmēneša algas lapiņu) tā ir ikdiena
29.10.2024 00:44 |

Reitings 5454
Reģ: 19.06.2022
Knabsab @ 28.10.2024 17:05

Tak visticamāk ka bernudarzà ir ikvienam iespēja apmeklèt deju nodarbības. Lenox vadàt šurpu turpu var tikai savu resno Tefteli. Mia noteikti netiek nekur vesta uz papildus nodarbībām ārpus bērnudàrza

Nu, otra variants - viņa pati kautko mīcās pie spoguļa, bet Mia blakusesot iespējams kautko nedaudz atkārto.. Un tad viņa Teftelim iestāsta - zaķīt, es mācu Miai dejot.
29.10.2024 00:49 |

Reitings 1
Reģ: 29.10.2024
How can I contact a cryptocurrency recovery company? Visit ULTIMATE HACKER JERRY
 Excellent suggestion To help people recover their lost digital assets, is the greatest Bitcoin recovery firm. The committed staff at Ultimate Hacker Jerry has extensive knowledge of recovery procedures, forensic investigations, and blockchain technologies. As a rock of support, Ultimate Hacker Jerry works tirelessly to recover cryptocurrency that victims have lost and gives people the tools they need to safely navigate the crypto world.
Call Ultimate Hacker Jerry at any time if you require expert assistance.
Text - Call -Whatsapp ; + 1 (458) 308 (08 25 Their website; www. ultimatehackarjerry. co m E-Mail; contact@ ultimatehackarjerry .c om  
29.10.2024 01:09 |

Reitings 3048
Reģ: 14.09.2023
Sunlight @ 28.10.2024 15:35
OMG, kas Madarai par augumu jaunākajā ierakstā ? Liene jau noteikti sākusi plankot un pumpē vēl puslitru fillera sejā tagad uz līdzenas vietas.

Es arī pamanīju. Reāli jā, Madarai ir diezgan izteikti mainījies svars kopš slimības, bet cik labi viņa iznes savu ķermeni! Svars varbūt ir nācis klāt, bet pat ja nav vairs visur tvirta, var redzēt, ka ķermenis ir trenētas un stingrs. Pie tam viņas kustībās var redzēt, ka viņa ir par sevi pārliecināta sieviete, kas norāda gan uz to, ka viņa nav sekla (svars sievietēm mēdz lēkāt un ir labi sevi mīlēt katrā sezonā), gan uz to, ka viņu mīl un iekāro un attiecīgi arī vīrietis viņai blakus nav sekls. Bet tas arī ir skaidri redzams viņu sadzīvē - starp viņiem ir cieņa, kaut vai motivējot vienam otru augt. Un malacis Madara, jo ok viņa bija smalciņa un zāles ietekmēja vielmaiņu, tas var būt grūti mentāli pa virsu visam citam, bet viņa tiešām izskatās ļoti fantastiski un mīl savu ķermeni visās versijās, kas ir perfekts piemērs meitām! Lūk tur ir viena iedvesmojoša, skaista, seksīga sieviete, jo ne jau trīsgadnieces dibens nosaka seksapīlu. Un tieši pretstatā ir skinny Lienīte, kura ir sakņupusi, tramīga, pat taisna mugura viņai izskatās nedabīgi un nepārliecinoši. Ja viņa nenestu to tālāk uz savu vēl palikušo meitu, man pat būtu žēl, ka tā var visu pazaudēt “lielās mīlestības dēļ” (jo uzkrist uz nepareizā vīrieša var katra, neņemot vērā viņu individuālo kontekstu), palikt bešā un tāpat nebūt iekārotai, lai vai kā censtos un pat špricētos. Tikmēr Madarai atliek vienkārši būt 😍 Pēc visa kam Madara gājusi cauri, es tiešām priecājos, ka sausais atlikums ir mīlestība, laime un spēcinošas attiecības.
29.10.2024 07:22 |

Reitings 28848
Reģ: 06.11.2022
Mans pēdējais labais darbs? Hmmm. Laikam tas, ka maksāju nodokļus, no kuriem tiek uzturēti šo tukšpauru bērni.
Kā alimentu nemaksātāja vispār var lielīties ar labdarību? Bet lai jau sāk mest ubadziņiem pie veikala, pašai nākotnē tur vieta garantēta.
29.10.2024 08:01 |

Patīk
Reitings 19897
Reģ: 09.12.2015
Slampa raksta, ka abi ar Andrīti esot visgodīgākie un atklātākie cilvēki. Bet pirms brīža citā atbildē taču bija: neko jūs par mani nezināt, smaidu caur asarām. Vai tad godīgi cilvēki tā dara? Un kur Čipsi likāt? Pastāstiet, atklātie Kiviči.
Slima kaza, godavārds. Divus lielākus meļus un dirsējus par šiem alkāniem vēl būtu jāpameklē.
29.10.2024 09:25 |

10 gadi
Reitings 1906
Reģ: 26.03.2010
LilyLady @ 29.10.2024 09:25
Slampa raksta, ka abi ar Andrīti esot visgodīgākie un atklātākie cilvēki. Bet pirms brīža citā atbildē taču bija: neko jūs par mani nezināt, smaidu caur asarām. Vai tad godīgi cilvēki tā dara? Un kur Čipsi likāt? Pastāstiet, atklātie Kiviči.
Slima kaza, godavārds. Divus lielākus meļus un dirsējus par šiem alkāniem vēl būtu jāpameklē.
kā arī jau tagad varu droši teikt, ka Kivičs sameloja, ka 20.novembrī būs grāmatas prezentācija.
Oktobrī jau Ziemassvētki vainīgi.
29.10.2024 09:46 |

10 gadi
Reitings 564
Reģ: 27.08.2009
Tas jautājums par uzacīm ir bomba. Visskaistākās uzacis Latvijā 😂😂😂 un visiem jautājumiem viens un tas pats stils. Kāpēc Andris neved viņu ārstēties? Visi šie “jautājum” ir lai radītu mākslīgu labu iespaidu par viņu saviem sekotājiem. Divkose! Lezbju forums ļauns esot, bet viņa nesaprot, ka attieksme rada attieksmi un tieši te ir sakarīgas sievietes, kuras necieš netaisnību un ļaunumu!
29.10.2024 09:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits