sidzha @ 28.10.2024 21:00es tiešām ceru, ka neviena neuzdod šos jautājumus un viņa pilnā nopietnībā tic. Jo nu šito slimo ar šādiem jautājumiem tiešām nav jābaro.
Bet domāju, ka pati uzdod, nejūtot, kad ir perebors.
yay @ 28.10.2024 20:19nuu jooooptvaaaķķ!!!!! svētā lienīte ziedo naudu invalīdiem ar vienu kāju, REGULĀRI!!!! Eu beibes, a nu ka ņemam visus savus vārdus atpakaļ!
tāpēc, ka savu sapuvušo, pretīgo būtību aiz mākslīgā smaidiņa nenoslēpt! Sejā tāpat ierakstīts kāda patmīlīga, egoistiska, uz sevi vērsta maita viņa ir!It kā Tu ko zinātu @ 28.10.2024 21:57Kapēc Lienei iznest labos darbus uz āru sanàk tik pretígi? Kapēc tas vispàr jānes uz āru? Vai cilvēka invaliditātes uzsvēršana darbu padara par labāku un tiek saņemti vairāk labie karmas punkti? Nu reāli debīla atbilde. Nu man tas liekas pretīgi. Tiek palīdzēts cilvēkam, kuram tas ir nepieciešsms un viss.
Neiil @ 28.10.2024 22:01tāpēc, ka savu sapuvušo, pretīgo būtību aiz mākslīgā smaidiņa nenoslēpt! Sejā tāpat ierakstīts kāda patmīlīga, egoistiska, uz sevi vērsta maita viņa ir!
Minelūše @ 28.10.2024 22:39Nu ko, Ļenka atkal piemāvusies? Kurš gan būtu šaubījies. Kā tad bez uzbraucieniem Sendijai, Madarai, forumam un bezbērnu sievietēm. Zin ko, Ļenka, ja man būtu meita, tad viņai vienmēr būtu glīti saveidoti mati un nekad netiktu vilktas mugurā zēnu drēbes.
Kas tieši Kivī ir tik seksīgs un iekārojams, ko? Tas milzu ļumīgais vēders? Tā nekoptā mežoņa bārda? Tā sešu zobu plastmasas protēze? Tā balinātā sekste galvas vidū? Tas peregars? Vai varbūt visi maķperemaķ kas nāk ārā ikreiz, kad viņš atver muti?
Nu sorry, neticu, ka pat Ļenkai teftelis šķiet pievilcīgs. Bet jāieziepējas jau ir, lai no mājas neizmet.
Un vēl, Ļenka - cilvēki, kuri patiešām dara labus darbus, ar to nelielās.
yay @ 28.10.2024 20:19nuu jooooptvaaaķķ!!!!! svētā lienīte ziedo naudu invalīdiem ar vienu kāju, REGULĀRI!!!! Eu beibes, a nu ka ņemam visus savus vārdus atpakaļ!
BugsPony @ 29.10.2024 00:10
Kādu naudu tad viņa ziedo? To ko Andža sūri un grūti nopelnījis ar savu gaudošanu pa lieveņiem?
A ko resnais par to saka, ka Liene svaidās ar viņa nopelnītajiem grašiem?
Un vispār, pa labdarību nerunā. Vai nu to dara labpratīgi un klusē vai nedara vispār. Ar tadām lietām neblato. Tāpat esi slikta māte ar netīru dvēseli, Lienīt.
It kā Tu ko zinātu @ 28.10.2024 21:57Kapēc Lienei iznest labos darbus uz āru sanàk tik pretígi? Kapēc tas vispàr jānes uz āru? Vai cilvēka invaliditātes uzsvēršana darbu padara par labāku un tiek saņemti vairāk labie karmas punkti? Nu reāli debīla atbilde. Nu man tas liekas pretīgi. Tiek palīdzēts cilvēkam, kuram tas ir nepieciešsms un viss.
Knabsab @ 28.10.2024 17:05
Tak visticamāk ka bernudarzà ir ikvienam iespēja apmeklèt deju nodarbības. Lenox vadàt šurpu turpu var tikai savu resno Tefteli. Mia noteikti netiek nekur vesta uz papildus nodarbībām ārpus bērnudàrza
Sunlight @ 28.10.2024 15:35OMG, kas Madarai par augumu jaunākajā ierakstā ? Liene jau noteikti sākusi plankot un pumpē vēl puslitru fillera sejā tagad uz līdzenas vietas.
kā arī jau tagad varu droši teikt, ka Kivičs sameloja, ka 20.novembrī būs grāmatas prezentācija.LilyLady @ 29.10.2024 09:25Slampa raksta, ka abi ar Andrīti esot visgodīgākie un atklātākie cilvēki. Bet pirms brīža citā atbildē taču bija: neko jūs par mani nezināt, smaidu caur asarām. Vai tad godīgi cilvēki tā dara? Un kur Čipsi likāt? Pastāstiet, atklātie Kiviči.
Slima kaza, godavārds. Divus lielākus meļus un dirsējus par šiem alkāniem vēl būtu jāpameklē.