Castorella @ 11.10.2024 15:20
Tiešām, interesanti! Veca bilde? Tas gan atgādina, ka jābūt pilnīgam idiotam, lai par grašiem notirgotu īstus Manolo Blahnik. Tā bija Kiviča ideja un ir skaidrs, par ko viņš jau tolaik uzskatīja Lieni.
VistaVita @ 11.10.2024 10:52zagļi un slepkavas to dara ari publiski ! Ari dzer un lamājas publiski ,skat ērkšķos virs un sieva gaida 7 bērnu kamēr 6 atnemti un bērnunamā ! A un filmē arī to ka tā grūtniece smēķē vienu pēc otras !
Maija4 @ 11.10.2024 15:34
Līdzīgi kā Liene, kad ar Miu gaidīja. Nebūtu Lienes meitàm superīga un gādīga tēva ģimene, gan jau Lienes meitas arī būtu bērnunamā!!! Kiviči par to ērkšķu ģimeni sūdīgāki, jo abi pat priecājās, kad no bērniem atkratījās! Pats intervijās to teica!
Kivičs jau bija tos dīvānus piemīzis vai ies pie kolēģes uz mājām pamīzt?🤣🤣🤣VistaVita @ 11.10.2024 10:46Tieši tā ,visas slavenības jau sen saka ka tikai debili un lēti cilvēki spēj kādu lamāt no feik profiliem .Ar īsto vārdu un uzvārdu mute ciet !
Ja kas kolēģe nopirka 2 divānus uz jauno dzīvokli tieši Kiiviča reklāmas dēļ, ļoti apmierināta. Vel radinieci tagad vedis tur pirkt .
Kivičš tak mīlēties ies pie katra, kurš dīvānu nopircis! Tāda reklāma, es nevaru😀😀😀DabaTevivēro @ 11.10.2024 15:45Kivičs jau bija tos dīvānus piemīzis vai ies pie kolēģes uz mājām pamīzt????
VistaVita @ 11.10.2024 13:28Te tu pierādiji ka vienk izdomā par citiem melus un taviem vārdiem ir nulle vērtības .
Būtu laimīga ja man nauda augtu kokos ,un nebūtu jāstrādā .
Kalpone arī man izrādās ir,un dārznieks ,pavārs,un aukle.Vienk lieliski ...ja tā būtu
Un ko tu tagad pie manis piepisies? Ko meklē šajā forumā "'pareizā"'?Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 11:00
Nē, nemaz. Visa pasaule tik balta un pūkaina un tie ļaunie Kiviči. Nu stulbi viņi ir, tiešām, bet ja jūs tik ļoti, kā uz Kivičiem, koncentrētos uz kaut ko citu, jēga būtu lielāka. Jau no 21.gada te heitojat un "maukojaties", rupji un matam lamājaties un vai kaut kas ir panākts? Viens Ezīšfests un kaķis.
Sendija arī - tā sprāgs, nu tik būs, būs kaut kas...nav nekā un nebūs. Viss ir samilzis ap viņiem tikai tiem, kam ir neveselīgi pastriprināta interese uz šo pārīti.
Revolucionāres ???
Kur es ko minēju par IG feik profiliem? Ko tu te murgo?Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 10:50
Nu un tu domā, ka feik profils IG kaut ko baigi mainīs?
VistaVita @ 11.10.2024 14:10Kas vainas Aizkrauklei vai Varakļāniem? Taču nav vērts ar jums turpināt sarunu .Visi slikti ,nu jau ari LV mazās pilsētas apliek.
LilyLady @ 11.10.2024 18:56Tās Manolo tupeles ir Lieņuka pensijas fonds - kad vecumdienās bērni pasūtīs 5 mājas tālāk, tad bomze varēs tirgot savus dārgumus ēbajā kā vinteidž lakšarī. ?
SantaC @ 11.10.2024 19:28Es domāju, ka tās kurpes Anita Mētra nopirka. Vecā zoss tagad tik kā muzejā apskatīt var.
Neko daudz vairs nav vērtas, ja vien nav 'seen on Carrie Bradshaw' tad nedaudz lielāka vērtība.
Daži modeļi, piemēram, zilās "Hangisi" kurpes, kas tika izmantotas kāzu ainā, ir īpaši vērtīgas. Taču to vērtība ir atkarīga no to stāvokļa.
Ļenkai ir kaut kādi random modeļi.
kuranavliene @ 11.10.2024 17:35Kur es ko minēju par IG feik profiliem? Ko tu te murgo?