yay @ 11.10.2024 10:09
Nav īsti laba stratēģija. Kāda ir mērķauditorija? Bezzobainās sawļes? Diemžēl, man nav pieejama statistika procentos (kā Kivi), bet sieviete, lai ietu iedvesmoties pie kādas citas sievietes (kaut piemērma tā pati Nika), tur ir jābūt ko no viņas mācīties, iedvesmoties. Ar ko slavena ir Liene? Ar Kiviču skandalozo uzvārdu. Viss. Ko no viņas mācīties? Viņa neko neprot un neko nav sasniegusi.
Nu normāla tu neesi ! Tā vietā lai dzīvotu savu "perfekto " dzīvīti tu diennaktīm stalko katru kiviču elpas vilcienu . Sekot tiem kas riebjas un ārdīties neliecina par veselu psihi un laimīgu cilvēku.Hyrte @ 11.10.2024 10:27
Wow,esmu kā Kivičs,nu ja,savu ģimeni neuzturu,visus pazemoju un lamāju pēdējiem vārdiem.
Es teicu,ja saceltos, būtu kāds labums,Jo kamēr mēs te tukšu runājam,tās padibenes dzīvo uz mūsu rēķina,bet okei. Es off no šīs diskusijas,Jo-es jau beigās paliku tā stulbā. Diemžēl.
Hyrte @ 11.10.2024 10:27
Wow,esmu kā Kivičs,nu ja,savu ģimeni neuzturu,visus pazemoju un lamāju pēdējiem vārdiem.
Es teicu,ja saceltos, būtu kāds labums,Jo kamēr mēs te tukšu runājam,tās padibenes dzīvo uz mūsu rēķina,bet okei. Es off no šīs diskusijas,Jo-es jau beigās paliku tā stulbā. Diemžēl.
Staigā,un protams tas nav labi.Bet viņi publiski neizpaužas,neapsaukā citus.Jā,viņi taisa sūdus,bet nekviec pa pasauli ka tas ir pareizi. Toties Kiviči sataisa sūdus,bet vainīgi ir visi citi un par saviem sūdiem plātas publiski.Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 10:18
Starp mums staigā zeki, pedofili, varmākas un zagļi un nevienam nav tiesību viņus mest no veikaliem ārā vai kafejnīcām, bet tu te domā, ka Kiviču kāds drīkst kaut kur nelaist, jo te ir lezbju pulciņš, kam viņš nepatīk?
Mīļā, Kiviču aicina uz kāzām, pasākumiem, prasa reklamēt. Ir daļa cilvēku, kam viņš vēl patīk. Šī foruma nostāja nav visas Latvijas redzējums.
Paņem atelpu no Kiviča heitošanas, līdz sāc atkal domāt reāli. Tu jau pati kā Kivičs sāc palikt...tik kategoriska un tava vienīgā taisnība. Tālu no realitātes - tā pat kā Kivičs.
kuranavliene @ 11.10.2024 10:44Staigā,un protams tas nav labi.Bet viņi publiski neizpaužas,neapsaukā citus.Jā,viņi taisa sūdus,bet nekviec pa pasauli ka tas ir pareizi. Toties Kiviči sataisa sūdus,bet vainīgi ir visi citi un par saviem sūdiem plātas publiski.
zagļi un slepkavas to dara ari publiski ! Ari dzer un lamājas publiski ,skat ērkšķos virs un sieva gaida 7 bērnu kamēr 6 atnemti un bērnunamā ! A un filmē arī to ka tā grūtniece smēķē vienu pēc otras !kuranavliene @ 11.10.2024 10:44Staigā,un protams tas nav labi.Bet viņi publiski neizpaužas,neapsaukā citus.Jā,viņi taisa sūdus,bet nekviec pa pasauli ka tas ir pareizi. Toties Kiviči sataisa sūdus,bet vainīgi ir visi citi un par saviem sūdiem plātas publiski.
Mainīs ! Pazemos vel vairāk tās kas raksta šajā tēmā! Atkal kivičam būs taisnība par stulbajām anonīmajām heiterēm.Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 10:50
Nu un tu domā, ka feik profils IG kaut ko baigi mainīs?
kuranavliene @ 11.10.2024 10:44Staigā,un protams tas nav labi.Bet viņi publiski neizpaužas,neapsaukā citus.Jā,viņi taisa sūdus,bet nekviec pa pasauli ka tas ir pareizi. Toties Kiviči sataisa sūdus,bet vainīgi ir visi citi un par saviem sūdiem plātas publiski.
Pūce Pūcīgā @ 11.10.2024 11:03Kāpēc tā kaudze rupekļu, kas te ir, neraksta FB zem Kivičpostiem visu, ko te? Jo anonīmi diršās labāk. ?
Ziniet,kā.. pašokēties un uzsist klaču var...ir traki ar viņiem, bet iedomāties, ka tagad nelaidīs viņus veikalos, kafejnīcās, uz ielas metīs ar akmeņiem...nu nerēli. Fantāzijas. Apmātība.
Minelūše @ 11.10.2024 11:14
Personīgi es FB komentējot rakstus par Kivičiem, to vienmēr daru no sava īstā profila. Pirmkārt, man fake profilu tur nemaz nav un otrkārt, mani nemaz nebaida Kiviča un Kivičienes vēmieni. To dzeguzi precētu veču piegulētāju un dzērāju sieviešu sitēju neviens normāls cilvēks par pilnu neņem.
VistaVita @ 11.10.2024 10:26Tieši tā! Pat Dāvids pateica ka tieši tāpat kā Kivičs lāmās heiterus. Visiem stalkeri ,heiteri un tie kas pat mazus bērnus lama riebjas daudz vairāk ka kiviči.
sidzha @ 11.10.2024 10:57Kas te par putnu uzlidojumu?
VistaVita @ 11.10.2024 10:46Tieši tā ,visas slavenības jau sen saka ka tikai debili un lēti cilvēki spēj kādu lamāt no feik profiliem .Ar īsto vārdu un uzvārdu mute ciet !
Ja kas kolēģe nopirka 2 divānus uz jauno dzīvokli tieši Kiiviča reklāmas dēļ, ļoti apmierināta. Vel radinieci tagad vedis tur pirkt .
Dāvidam ir loti daudz starptautisku balvu modes industrijā. Tv rāda joprojām.Fb, insta un tik tok tūkstošiem sekotāju .Lielisks dārzs.LabaDabaDa @ 11.10.2024 11:36
Es atvainojos, bet ko nozīmē "pats Dāvids"? Dāvids, kurš uzvarēja Goliātu? Vai tas mutes bajārs un plātīzeris, ko pat no TV izsvieda? Viņam derēs jebkurš iemesls, lai kādu nodirstu. Bet vairumam cilvēku viņš pats ir pie vienas vietas. Atradusi klasiķi.
VistaVita @ 11.10.2024 12:21Dāvidam ir loti daudz starptautisku balvu modes industrijā. Tv rāda joprojām.Fb, insta un tik tok tūkstošiem sekotāju .Lielisks dārzs.
Bet kas esi tu anonīmā nodirsēja? Aizej atklāti fb to atklāti pasaki viņam ...
te tu perādiji ka jūs vienk tupa nodiršat pilnīgi visus! Ari tos kas nav kiviči un bērnus nav pametuši un strādā !LabaDabaDa @ 11.10.2024 12:24
Kāpēc man tas viņam jāsaka? Es pie viņa nelienu, jo viņš mani vispār neinteresē. Labāk izstāsti, kas Tu pati tāda esi, lai mūs te komandētu. "Anonīmā nodirsēja", lol.