šo es arī nesaprotu. Turklāt abi…ģimene nemaksātāji, vēl uzbrūvē kopīgu bērnu un turpina nemaksāt par iepriekšējiem.Hyrte @ 09.10.2024 21:01Kāpēc neviens vēl nav uztaisījis rakstu,ka abi nemaksā alimentus,bet to dara ugf,proti, mēs? Goda vārds, nesaprotu.
Cik ērti mums valstī var iekārtoties,pamet bērnus,lai maksā citi,bet paši dzīvo pa kafejnīcām un brauc atpūsties. Pie tam to visu izliekot publiski.
EsRedzējuKa @ 09.10.2024 19:05Šīs reklāmas kļūst aizvien labākas un labākas. Domāju, ka nu viņiem piedāvās vēl pāris reklāmu sadarbības. Lieliski taču.
https://failiem.lv/f/gckbsesmt5
Lienei ir tendence uz sejas tūsku. Un šàdàm sejàm jebkurš normàls dermatologs fillerus sejà nešpricètu, vismaz ne centràlajà un vaigu zonà. Hialuronskàbes filleri piesaista ūdeni. Līdz ar to 9klasnieces seja ir uzburbusi.LabaDabaDa @ 09.10.2024 11:06Meitenes, vai mani vienīgo šis rullītis sabiedēja? Kas noticis viņas sejai?
Hyrte @ 09.10.2024 21:01Kāpēc neviens vēl nav uztaisījis rakstu,ka abi nemaksā alimentus,bet to dara ugf,proti, mēs? Goda vārds, nesaprotu.
Cik ērti mūsu valstī var iekārtoties,pamet bērnus,lai maksā citi,bet paši dzīvo pa kafejnīcām un brauc atpūsties. Pie tam to visu izliekot publiski.
Sapņu ķērājs @ 09.10.2024 22:14Agrāk tā datu bāze par ugf parādniekiem bija publiski pieejama internetā. Tagad to datu bāzi netrodu. Tamdēļ 100 % nav iespējams pierādīt, vai viņu vietā ugf maksā par bērniem.
Personas kodi nemaz tā cilvēku nav pieejami.Minelūše @ 09.10.2024 22:23
Kā tad nav pieejama.
https://latvija.gov.lv/Services/3379
Ielogojies, Lursoftā paņem Kiviču personas kodus un vola.
Hyrte @ 09.10.2024 20:04Bet mani pilnīgi krata no dusmām, staigā, filmē reklāmas, šiem par to vēl maksā, visiem viss okei. Sabiedrība klusē.
Es esmu vienā grupā (godīgi sakot,pat kauns atzīties,bet okei), kur apspriež vienu personāžu,kura agrāk bija dom2. Tur tiešām,bet tās grupas dalībnieki griež skābekli nost,ne tikai reklāmām,bet pat iestādēm,kuras tā persona apmeklē. Žēl,ka mums tā nav,tikai ar ezīti miglā izdevās.
Es tā iedomājos,ja mans bērns,ar to viņu Miu,ietu vienā dārziņā un es kādu no viņiem tur satiktu,goda vārds ,neklusētu,man būtu pilnīgi vienalga,bet es pateiktu ko par viņiem domāju.
Man Skandi,starp citu,neko neatbild. Kādai atbildēja? Tur arī vajadzētu sūtīt max vēstules, komentārus,gan Instagram,gan Facebook.
Sapņu ķērājs @ 09.10.2024 22:59Personas kodi nemaz tā cilvēku nav pieejami.
Ļenkai vajadzēja cīnīties par skrējienu pēc miljona, tāpēc gan jau arī samaksāja to parādu, tāds jau būtu jebkura jurista ieteikums un kā zināms, viņai bija juriste. Pie tam baigais biznesa plāna šai jau bija, piesavināties apgādnieka pabalstu, samaksāt savu parādu, savākt meitenes un cerība jau bija, ka arī kādu īpašumu iesūktu nāsīs, bet tik labi, ka no tā nekas nesanāca.VissIrSlikti @ 10.10.2024 07:10Kivi uzturlīdzekļu sarakstā aizvien atrod, Ļenkas gan tur nav
VissIrSlikti @ 10.10.2024 07:10Kivi uzturlīdzekļu sarakstā aizvien atrod, Ļenkas gan tur nav
yay @ 10.10.2024 09:25
paga, bet kādu laiku atpakaļ viņa q&a atbildēja, ka esot ugf sarakstā. Kur viņa izrāva piķi, lai nomaksātu parādu par vairākiem gadiem? 3 bērni tomēr
MeltedCheese @ 09.10.2024 19:52Melnie visurgājēji jau sen viņai. Par melno kurtku neesmu pārliecināta.
Piano @ 09.10.2024 20:43Nu neinteresē viņus,ko tu par viņiem domā...