tik tie spoguli vienmer tualetes 🫣Hyrte @ 07.10.2024 19:08Man Liene atgādina,ne mammu Miai,bet pamāti no pasakas "Sniegbaltīte". Šitā arī,goda vārds,nebrīnītos,ka stāv pie spoguļa un pati sev jautā -spogulīt,spogulīt,saki mani tā,kura ir visskaistākā.
Un Miu arī uzskata tikai par traucēkli savā dzīvē.
Liizha1 @ 07.10.2024 21:21
Man gan šķiet, ka viņai ir paliela kāja - vai tik tajās norges bildēs nebija, kur viņa stāv pie baļļas plikām pēdēm - diezgan paliela izskatījās.
Castorella @ 07.10.2024 21:56Ar grāmatu varētu būt interesanti. Nesen satiku paziņu, kas savulaik mēdza apgrozīties apmēram tajās pašās aprindās kā Liene, piektdienās "Mirāžā"jau bija kā mēbele. Tagad ir šarmanta , kopta četrdesmitgadniece ar savu biznesu un dzeltenajā presē redzama tikai operu pirmizrādēs. Ieminējos, ka varbūt būs kas interesants grāmatā, Drāke jau pagājušogad kaut ko izdeva.Viņa pasmējās un teica, ka par tiem skaistumkoncertiem varētu kopotie raksti sanākt un Liene varētu par sevi daudz vērtīga uzzināt. Pie reizes atklātos, ka viņa nebūt nav misis Latvija un nevienā skaistumkonkursā patiesībā nav uzvarējusi, tikai saņēmusi kādas no daudzajām mierinājuma balvām, tipa mrs Smile. Ja sāktu runāt tās dāmas, kas tur organizējās, ja pareizi atceros, Ģederte ar Lindenblati, tur gan būtu daža laba bomba.
Ambulance @ 08.10.2024 00:19
arī kad nahaļavu tabors bija Venspilī , tai bērnu istabā , Mija bija zeķbiksēs - ir ir pelikāna pēda , netipiska meitenītēm
Rietumusawle @ 08.10.2024 04:47
Sorry neizskatas pēc pelikāna kājas, nekādas milzu pēdas nav. Vecāki viņu vienkārši ģērbt kā ērmu, bet nav jau Mia pie tā vainīga. Liene izturas pret vinu itka Mia būtu Madaras meita.
https://failiem.lv/u/2rkk9fbt44
Rietumusawle @ 08.10.2024 04:47
Sorry neizskatas pēc pelikāna kājas, nekādas milzu pēdas nav. Vecāki viņu vienkārši ģērbt kā ērmu, bet nav jau Mia pie tā vainīga. Liene izturas pret vinu itka Mia būtu Madaras meita.
https://failiem.lv/u/2rkk9fbt44
man liekas, ka arī kaut kādu Kultūras balvu saņēma Z.Daudziņas grāmata. Bet, kas gan ir Z.Daudziņa? Kaut kāda aktrise, runas mākslas pasniedzēja, kuras talanti nav salīdzināmi ar Lienītes aktrises talantu, viņa izkonkurēja pašu Zeltiņu un tūlīt būs šai kaut kāds sieviešu forums 😁 hihihi, ku-kū!OlgaTi @ 08.10.2024 10:44Mazliet offtopiks.
https://www.facebook.com/share/oHuvaQvqJmWADTcR/?
Tikmēr Zanes Daudziņas grāmata ? Patiess prieks par viņu ☺️
Nu vienu pierādījumu es nesen izlasīju,KĀDA viņai ir tā braukšanas māka.Braucot pa dzīvojamo zonu gandrīz notriec gājēju(kur gājējam priekšroka) un vēl ķērc pa logu un Kivis arī blakus plātās ka neesot gājēju pārejas.krixis3 @ 08.10.2024 12:53Negribas atzīt, bet es kaut kā vakar domājot par kaut ko citu, neviļus iedomājos par Lieni un atskārtu, ka viens talants viņai ir gan. Īsts talants. Nu labi, māka. Viņa ir labs šoferis. Protams, nezinām, ka viņa brauc ikdienā, bet ņemot vērā cik viņa brauc un arī Norvēģijā brauca, pieļauju, ka vadīt viņa māk. Protams, tā nav nekāda māksla parastiem cilvēkiem. Tikai nornali. Bet šeit runa par mūsu Minhauzenu un tad nu lūk, šī šoferienes profesija viņai tiešām ir īsta??
kuranavliene @ 08.10.2024 13:22Nu vienu pierādījumu es nesen izlasīju,KĀDA viņai ir tā braukšanas māka.Braucot pa dzīvojamo zonu gandrīz notriec gājēju(kur gājējam priekšroka) un vēl ķērc pa logu un Kivis arī blakus plātās ka neesot gājēju pārejas.
nu nezinu, nesen te tak rakstīja, ka nav pareizi ceļa zīmes ievērojuši un Kivis kaut ko vēl pa logu kviecis, ka gājēja nezina, kur jāiet, kamēr paši ne pa ķeksi braukuši. bet neatceros gan, kurš bija pie stūreskrixis3 @ 08.10.2024 12:53Negribas atzīt, bet es kaut kā vakar domājot par kaut ko citu, neviļus iedomājos par Lieni un atskārtu, ka viens talants viņai ir gan. Īsts talants. Nu labi, māka. Viņa ir labs šoferis. Protams, nezinām, ka viņa brauc ikdienā, bet ņemot vērā cik viņa brauc un arī Norvēģijā brauca, pieļauju, ka vadīt viņa māk. Protams, tā nav nekāda māksla parastiem cilvēkiem. Tikai nornali. Bet šeit runa par mūsu Minhauzenu un tad nu lūk, šī šoferienes profesija viņai tiešām ir īsta??
vot, par šito tikko arī rakstīju, neizlasīju līdz galam visus komentārus 😅😂kuranavliene @ 08.10.2024 13:22Nu vienu pierādījumu es nesen izlasīju,KĀDA viņai ir tā braukšanas māka.Braucot pa dzīvojamo zonu gandrīz notriec gājēju(kur gājējam priekšroka) un vēl ķērc pa logu un Kivis arī blakus plātās ka neesot gājēju pārejas.
BugsPony @ 08.10.2024 05:53
Slikts salīdzinājums.
Pret Keitiju Liene izturas labāk kā pret Miu.