Minelūše @ 07.10.2024 11:32Ļenka varētu izskatīties normāli, ja vien viņa vienreiz par visām reizēm pieņemtu, ka viņai ir 44, nevis 14 gadi. Pieaugusi sieviete, kura visiem spēkiem cenšas izskatīties pēc pusaudzes, tikai padara sevi smieklīgu.
Nebrīnos, ja cilvēki, kuri uz ielas pagāja viņiem garām, aiz muguras sāka ķiķināt. Es tā darītu.
nu tagad par viniem kikina pasu vainas del, salikusi bildes tādas, ka provoce cilvekus kikinat. Un ne tikai no laukiem, pirmdiena, un, ir par ko iesmiet 😊Minelūše @ 07.10.2024 11:32Ļenka varētu izskatīties normāli, ja vien viņa vienreiz par visām reizēm pieņemtu, ka viņai ir 44, nevis 14 gadi. Pieaugusi sieviete, kura visiem spēkiem cenšas izskatīties pēc pusaudzes, tikai padara sevi smieklīgu.
Nebrīnos, ja cilvēki, kuri uz ielas pagāja viņiem garām, aiz muguras sāka ķiķināt. Es tā darītu.
It kā Tu ko zinātu @ 07.10.2024 12:25Par drēbītēm es laikam neesmu tik kategoriska, varbūt tāpēc, ka man nepatīk rozā krāsa un pērku savai krustmeitai ik pa laiciņam ko skaistu, bet citos pasteltoņos un krāsās. Nav tikai rozā. Drēbes Miai Izskatās labas, mazliet varbūt neatbilstošas laikapstākļiem. Ir vēl pietiekoši silts un sauss, lai vilktu ūdens bikses. Jā, varbūt tādas krāsas izvēles krīt puiku drèbēm, bet ja atdots un labs, kāpēc nē? Cepure rozā, kāda, tas jau cits jautājums. Nu šādas drēbītes var “šķaidīt” ar meitenīgiem aksesuāriem. Apavi-tur gan esmu par atbilstošu izmēru! Nu pērkot bērnam lielākus apavus, lai ilgāk der, gribas teikt vecākiem-paši sev tādus nopērciet un pastaigājiet?. Savam bērnam vienmēr, kaut sezonā 2 ziemas apavi, esmu pirkusi atbilstošā izmērā, tāpat arī pārējos apavus. Savukārt zaķa ausis-katrai lietai savs laiks un vieta. Ja Mia būtu tādas pašas-mammas un meiteņu komplekts, taču būtu uztverams savādāk šis viss, vai ne, bet tikmēr nu padumja tā Liene.
viņu gadījumā es vispār priecājos, ka Miai ir vispār kaut kāds kombinezons un zābaki.McSara @ 07.10.2024 14:28
Par gaumi nestrīdas utt
Bet nesaprotu tiešām vienu: liene pati velk visu rozā, pūkainu, volāni, rišiņas uci puci un ko tik vēl ne! Nu tipiski, ka mamma cenšas līdzīgi arī meitu ģērbt, Mia vēl nav tik liela, un diez vai viņai kāds prasa viedokli patīk vai nepatīk! Jā, melnai krāsai pašai par sevi nav slikta krāsa ari meitenītēm, tomēr šis outfits ir redzams, ka vairāk puikām kā meitenēm! Bet nu labi, ja arī dabūts no draudzenēm nav jau nekas peļams, bērni ātri izaug no drēbēm!
Zaķa ausis vairāk mazai Mia piederētu kā lienei.
Incognito @ 07.10.2024 10:56Nē, bet nu par tām ausīm, jūs vispār varat iedomāties kādu 40+ mammu, kas pilnā nopietnībā uzvelk uz ielas šādas bērnu zaķausis? Es vēl saprastu uz kaut kādu bērnu dārza pasākumu, kur vecākiem arī paredzēts kāds aksesuārs. Tik izmisīgi gribas savam teftelim izlikties par jaunu, infantilu meitēnu vai kas par lietu?
Minelūše @ 07.10.2024 11:32Ļenka varētu izskatīties normāli, ja vien viņa vienreiz par visām reizēm pieņemtu, ka viņai ir 44, nevis 14 gadi. Pieaugusi sieviete, kura visiem spēkiem cenšas izskatīties pēc pusaudzes, tikai padara sevi smieklīgu.
Standby @ 07.10.2024 14:51Ir unisex drēbes bērniem un ir puišu un meiteņu. Miai ir puišu drēbes.
Rišiņas jāpērk un jāizdod nauda, kuras maz. Bet puiku drēbes Kikimora dod tāpat. Win-win.McSara @ 07.10.2024 14:28
Par gaumi nestrīdas utt
Bet nesaprotu tiešām vienu: liene pati velk visu rozā, pūkainu, volāni, rišiņas uci puci un ko tik vēl ne! Nu tipiski, ka mamma cenšas līdzīgi arī meitu ģērbt, Mia vēl nav tik liela, un diez vai viņai kāds prasa viedokli patīk vai nepatīk! Jā, melnai krāsai pašai par sevi nav slikta krāsa ari meitenītēm, tomēr šis outfits ir redzams, ka vairāk puikām kā meitenēm! Bet nu labi, ja arī dabūts no draudzenēm nav jau nekas peļams, bērni ātri izaug no drēbēm!
Zaķa ausis vairāk mazai Mia piederētu kā lienei.
tas ir kārtējais piemērs viņas prioritātēm dzīvē. Pēdējais bērns, kurš pagaidām vēl nav atņemts staigā kā bomzītis, kamēr paši sev neliedz neko, bauda dzīvi, nulle atbildības.Rietumusawle @ 07.10.2024 16:34Viens ir, ja neko nevar atļauties. Bet Lienuks ēd tartaru un meita staigā kā no nabadzīgas gimenes. Man būtu kauns radīt šādu kontrastu, bet viņai nepielec cik tas parāda cik ļoti viņa Miu nemīl. Man nav nekas pret drēbju atdošanu un mainīšanu un var jau arī “puiku” drēbes vilkt..bet atkal kontrasts Liene ar jaunam “ausīm”, Kivim jauna jaka un tad Mia ar vecam drēbēm, kas par mazu un apaviem, kas par lielu. Un var jau arī valkāt melnu, bet nu saģērbt bērnu visu melnā un tad uzbāzt milzu cepuri “krasai” ir smiešanās par nabaga bērnu.