Phenelopsis @ 03.10.2024 11:03
Dāmas, vai kāda var ielikt Kivja fb postu, lai bloķētie ar var redzēt?
turpinājums: Es domāju tā- ja mani, un manu ģimeni publiski demonizē pēdējos 4 gadus, uzbrūk mums no krūmiem ar saviem aparātiem 2 dienas pēc dzemdībām, kovida laikā pie dzemdību nama, utt, es domāju, ka kaut kas beidzot ir jādara. Ja mani taisa par dzīrotāju, babņiku, vai kausli, kas vēl daudzmaz atbilst patiesībai, tad apmelot par MOCĪTU DZĪVNIEKU PAMETĒJU- tas ir mazliet par tālu. Vairāk nebūs, tā kā agrāk. Varbūt būs jāmaksā, jo šitās cūkas ir iedomājušās, ka mana dzīve ir viņu bizness, pat tad, ja aprakstītais NEKAD nav noticis. Varbūt es, IESPĒJAMS, pazemošu viņus un viņu ģimenes sistemātiski savās platformās, apmēram 100k skatījumos mēnesī tieši tāpat, kā viņi to dara ar manu ģimeni savā kas ļauns miskastē. Es tā esmu iekārtots- ja manai ģimenei dēļ tavām darbībām sāp- sāpēs arī tavējai no manām darbībām. Man liekas, ka tas ir tikai godīgi.
Un ko es tikai tagad sapratu- kāpēc nepārbauda faktus?Nepiezvana uz to nelaimīgo Jelgavas patversmi, nepainteresējas, cik tam nelaimīgajam ne mūsu kaķim tur to gadu, piemēram, utt? Jo īstenībā patiesība nav svarīga, vajag, galvenais, uzcept superindīgu rakstu savā miskastē par to, ka Kiviču ģimene pamet mocītu savu mājdzīvnieku.
Es zinu, ka Jums, kas šo lasa, ir grūti rezonēt ar manām sajūtām, jo ar Jums šitie miskastes žurnālistu brīnumi nenotiek. Jūs domājat- Andža, neņem galvā. Bet es te redzu neveiksmīgus, bet centienus publiski iznīcināt manu ģimeni sabiedrības acīs. Bet kur ir problēma- dzeltenie pidarasi to mēģina jau 20 gadus, bet viņiem nekas nesanāk, jo es savu darbu daru ļoti labi, mans grafiks ir pilns, bet man ir svarīgi, lai Jūs redzat šo seju, ja nu sagribās iespļaut. Pilnīgs, tīrs, rafinēts ļaunums.