LaikamGarlaicigi @ 15.01.2022 09:36
Rezumē:
Briedis izpildās TikTokā pajoliski, lai pievērstu Jake Paul (ex-youtube amatieris, bet pievilina daudz naudu mačos) uzmanību un rīkotu populāru un augstu likmju $$$ boksa maču. Nauda labāka tādos mačos kā oficiālajos turnīros (dažkārt 100 miljoni+++). Bet, privātos tādos mačos nevienam nav jāpiekrīt ar katru čempionu un/vai tiktok pajolu cīnīties. Tad nu Briedis izmisīgāk un stulbāk izpildās, kamēr pamanīs...
Bet pamanīja to ārzemju prese, piezīmējot cik Cringe Briedis izpildās. Latvju prese tikai pārpublicē ziņu. Bet Kivis kaut kā notrigerējās un "latviešiem skauž, latvietis latvieti ēd, jūs esat nulles, Briedis ir čempions..."
Shameon @ 15.01.2022 10:34
Ļenkai nav piķis, ko ieguldīt. Ok, no sākuma moš aizņemsies no Graudiņas, visticamāk... bet Ļenkai nav bites. Cik bites viņa var dabūt zem sevis? Trako no Jelgavas un vedējmāti. Varbūt vēl kādu crazy fanīti. Bet tur tāpat nekas nebūs, Ļenka neprot pārdot ? Ļenka tu nekad nebūsi Sauliete, Nekad ? Es domāju, ka normālās Nl skuķenes sarkst un bālē, ka Łenka pievienojās, labāk KombuļuInese
viņa taču no tiesas tic, ka "mācās" vai ne?Shayk @ 15.01.2022 11:23Lienuks sorit agri piecelas, lai pievienotos Bondarchukas apmacibam.?Malacis, par spiti pohinam, agri piecelas lielo pikji pelnit.
Iconicbeat @ 15.01.2022 11:15Man jau tikko uzrakstīja viena no Lienes mentorēm aka iedvesmotājām Ilze Rasa. Pilnīgi dusmas parāva, paņēmu un nobloķēju.
Atkal ar savu šļuru par skaisto dienu un, ka esot fb grupa ar 90 meitenēm un ka es varu pievienoties pie viņām, lai pļerkstētu kā uzlabot imūnsistēmu, veselību un palikt skaistākām un, protams par biznesa iespējām. Tākā šī te NL vista vāc no sākuma fb grupās un tad tur sāk skalot smadzenes.
Visvairāk besī tā viņu tēlošana- cik viss skaistiņi un jaukiņi, kaut arī pašas 100% viena otru nodirš aiz muguras un cer tikai iegūt labumu viena no otras.
Kā nu nestrādā? Bija ar krunkām,tagad āda kā zīdaiņa dupsīts.Tāds produkts tak ar ķeršanu jāķer.Shayk @ 15.01.2022 11:34Ka vina doma kaut ko pardot, ja pat nevar but patiesa pret sevi? Kurs reali tices, ka tie produkti strada??♀️
es vairāk, vai tad viņš atkal nediršs, ka ir dzīvojis 4 valstīs ilgāk par gadu.Skaistslaiks @ 15.01.2022 12:45Nezinu, nezinu es esmu dzīvojusi bez Latvijas vēl 4 valstīs, un varu pateikt, ka viss ir attieksmē. Katrā valstī ir plusi un mīnusi.
Bet vispār Andris un Liene varētu atvērt savas acis un apskatīties uz sevi no malas, jo tieši par šādiem cilvēkiem kā viņi paši, viņi runā. Nodevēji, viss ir tik slikti, strādāt negrib, tikai parazitēt, satais bērnus, tad pamet, nespēj, negrib par viņiem rūpēties, slīkst parādos, dzerstās, norej visus it kā citi būtu vainīgi pie viņu problēmām, reklamē savu cīsiņu visai valstij un, tad sūdzās redz, ka ciemā šim neizceļ pieminekli. Nezinu, es esmu apmierināta ar dzīvi Latvijā, un lielākā daļa man zināmo cilvēku, ja cilvēki strādā, tad kur ir problēma, kā jau teicu katrā valstī ir savi plusi un mīnusi, un tādi kā viņi atradīs problēmas, lai kur viņi būtu.
ganeša @ 15.01.2022 12:47https://youtube.com/channel/UCemlXxF5I7ICmbVDZmkwDfQ
Tā, kura no jums ir autore? ?
es arī domāju, ka cāleņu grupa. Tur es domāju var runāt vēl privātākas lietas, zinot, ka tik viegli neizskaitļos, kurš tas ir. Iedomājaties, mēs tik novēloti uzzinājām, ka Ļenka pārdzērusies bija aizmigusi kāpņu telpā, Mrs.Globe 🤣🤣🤣🤣 Mrs. Rīgas kurtizāne. Šeit atkal var likt tiešos vēstījumus Ļenkai, lai buhājot ir par ko cepties.Tullip @ 15.01.2022 13:17
Bet paskaties, cik skatījumu pie video - ap 400 pie katra. Es domāju, ka šis nāk no tās slēgtās Cāļa grupas.