sidzha @ 25.09.2024 13:06Atradu
https://www.goodreads.com/book/show/204468032-31
Tie, kas iedevuši 5 zvaigznes, tiem ir sniegta tikai viena atsauksme (Lienītei gan jau pašas veidotu profili arī slavēs), kamēr tie, kas salikuši 1 zvaigzni ar desmitiem un simtiem grāmatu atsauksmēm.
Grāmata arī bijusi autora izdevums ? liene iedvesmas vadīta, varbūt savu grāmatu arī teiks, ka ir 1.daļa
LabaDabaDa @ 25.09.2024 15:10
Es, jāatzīst, nosirmoju no apraksta vien. Uzrakstīts briesmīgi! Es tādā stiliņā rakstīju kādā 10. klasē, likās baigi cool. Bet, ja tā raksta pieaudzis cilvēks un vēl ar to lepojas, tad paliek baisi.
Komentāri gan superīgi :D
maijpukjiite @ 25.09.2024 11:42kur to cringe šovu var paskatīties? Es nevaru atrast ?
yay @ 25.09.2024 18:22https://failiem.lv/u/27cq5eh3v5
Minelūše @ 25.09.2024 17:56
Tajā grāmatā ir vienas pareizrakstības šausmas uz citām. Es nekad neesmu neko izdevusi, bet domāju - kā var izdot grāmatu ar drausmīgu gramatiku? Vai tad to neviens neizkoriģē??
kapibara @ 25.09.2024 18:44
Žēl, ka šis skats nav Lienei pa logu. ????
ronnie @ 25.09.2024 22:24Uzdūros vienai intervijai ar viņiem: https://jauns.lv/raksts/izklaide/323062-gimene-no-manis-ir-atteikusies-liene-skulme-par-kopdzivi-ar-kivicu-berniem-un-alimentiem Nu, visa tā intervija ir vienkārši drausmīga, bet dažas viņu atbildes ir tādas "pērles", ka nevar nepadalīties:
Vai nepatērējat daudz alkohola? Fotogrāfijās un video, kas redzami internetā, jūsu abu acis izskatās ļoti miglainas. No Mežezera tāda efekta taču nav!
Liene: Tas tā tikai izskatās. Runājot par fotogrāfijām, ir mirkļi, kad kadrs top brīdī, kad mirkšķini acis.
Vai jums mīlestībai vispār laiks paliek?
Andris: Mēs daudz mīlējamies! Mūsu rekords ir 13 orgasmi.
Un kā ar cilvēcisko kontaktu? Nav tā, ka visu šo skandālu dēļ viņš nevēlas ar tevi runāt, tikties?
Andris: Vienu reizi tā bija, jā. Pēc „vannas” sižeta. Tad viņš negribēja ar mani runāt – kad zvanīju, dēls nolika klausuli. Bet pēc tam noskaidroju, ka viņš dusmojās nevis par to, ka filmējos vannā, bet gan tāpēc, ka otrā dienā paskaidroju, ka „man nemaz nav maziņš”. Par to viņš bija dusmīgs. Īstenībā man nav maziņš – tik tiešām! Man vispār ir šoks par to, ka Latvijas sabiedrība neatšķir atslābušu dzimumlocekli karstā vannā no locekļa erekcijas stāvoklī. Tā ir pilnīga tumsonība!
???
ronnie @ 25.09.2024 22:24Uzdūros vienai intervijai ar viņiem: https://jauns.lv/raksts/izklaide/323062-gimene-no-manis-ir-atteikusies-liene-skulme-par-kopdzivi-ar-kivicu-berniem-un-alimentiem Nu, visa tā intervija ir vienkārši drausmīga, bet dažas viņu atbildes ir tādas "pērles", ka nevar nepadalīties:
Vai nepatērējat daudz alkohola? Fotogrāfijās un video, kas redzami internetā, jūsu abu acis izskatās ļoti miglainas. No Mežezera tāda efekta taču nav!
Liene: Tas tā tikai izskatās. Runājot par fotogrāfijām, ir mirkļi, kad kadrs top brīdī, kad mirkšķini acis.
Vai jums mīlestībai vispār laiks paliek?
Andris: Mēs daudz mīlējamies! Mūsu rekords ir 13 orgasmi.
Un kā ar cilvēcisko kontaktu? Nav tā, ka visu šo skandālu dēļ viņš nevēlas ar tevi runāt, tikties?
Andris: Vienu reizi tā bija, jā. Pēc „vannas” sižeta. Tad viņš negribēja ar mani runāt – kad zvanīju, dēls nolika klausuli. Bet pēc tam noskaidroju, ka viņš dusmojās nevis par to, ka filmējos vannā, bet gan tāpēc, ka otrā dienā paskaidroju, ka „man nemaz nav maziņš”. Par to viņš bija dusmīgs. Īstenībā man nav maziņš – tik tiešām! Man vispār ir šoks par to, ka Latvijas sabiedrība neatšķir atslābušu dzimumlocekli karstā vannā no locekļa erekcijas stāvoklī. Tā ir pilnīga tumsonība!
???
sidzha @ 25.09.2024 23:18"Bet pēc tam noskaidroju, ka viņš dusmojās nevis par to, ka filmējos vannā, bet gan tāpēc, ka otrā dienā paskaidroju, ka „man nemaz nav maziņš”. Par to viņš bija dusmīgs" - šeit pusaugu dēls pat ir krietni gudrāks un apzinājās, ka gudri būtu noignorēt un tur necensties kaut ko attaisnoties un sevi par vēl lielāku duraku nepataisīt.
Un nākamajā teikumā ("Īstenībā man nav maziņš – tik tiešām!") Andris apliecina, ka ir cirvis mīkstā kātā.
Kā var būt tāda pajolis ??♀️
un turpina skaidrot, ka vien ir iespeja, atgadina un atgadina, ka veca plate. Taja pasa pedeja raidijuma kaut ko - galvenais jau nav garums, bet diameters. Cik var 😄 nepieminetu, cilveki sen jau butu aizmirsusi.sidzha @ 25.09.2024 23:18"Bet pēc tam noskaidroju, ka viņš dusmojās nevis par to, ka filmējos vannā, bet gan tāpēc, ka otrā dienā paskaidroju, ka „man nemaz nav maziņš”. Par to viņš bija dusmīgs" - šeit pusaugu dēls pat ir krietni gudrāks un apzinājās, ka gudri būtu noignorēt un tur necensties kaut ko attaisnoties un sevi par vēl lielāku duraku nepataisīt.
Un nākamajā teikumā ("Īstenībā man nav maziņš – tik tiešām!") Andris apliecina, ka ir cirvis mīkstā kātā.
Kā var būt tāda pajolis ??♀️
Haa haaaa...:D un to raksta 45 gadīga bezdarbniece, bez jebkādiem pienākumiem... :DSantaC @ 26.09.2024 12:00
Sapņu ķērājs @ 26.09.2024 12:08Haa haaaa...:D un to raksta 45 gadīga bezdarbniece, bez jebkādiem pienākumiem... :D
LabaDabaDa @ 26.09.2024 13:16
Kā cilvēks, kas ir spējis salikt vārdus tik neloģiskā secībā, var uzskatīt sevi par rakstnieci? "Jābūt pretlikumīgi likt celties"?? Pietiktu pateikt "Ar likumu vajadzētu aizliegt celties tik agri". Vai "man riebjas celties tik agri. To vajadzētu aizliegt!". utt. Ir ļoti daudz veidu, kā skaidri un loģiski izklāstīt domu. Bet te vienā teikumā salikts gan noliegums, gan pavēle, gan jābūtība, un vēl velns viņu sazin kas. Arī uz augstiem IQ tēmē, kā Čudere? ?