tie taču ir pabalsti, no pabalstiem un bērnu naudas neietur parādussusla @ 15.09.2024 01:36
Ja liene tiešām saņem jebkādu apgādnieka pabalstu un apzog savas meitas, tagad dzīvojot par to naudu un uztur kiviču un mazo meitu par to, tad domāju tas ir tikai laika jautājums, ka tas viss tiks apturēts. Vecākā meita nav muļķe, ex vīra vecāki arī un atraitne sieva ne tik. Bet, ja summa ir lielāka par minimālo algu, tad ienākot viņas kontā, tā nauda tāpat aiziet valstij alimentu parāda dzēšanai. Ja viņa ir parādniece, tad kontam ir uzlikts ierobežojums un mēnesī var tikt tikai pie minimālās algas summas. Viss, kas pārsniedz šo summu, viņa to neredz, jo automātiksi tiek ieturēta parāda dzēšanai.
Minelūše @ 15.09.2024 10:12
Un tad? Kāpēc visi tik ļoti baidās, no tā, ko Kiviči varētu pateikt, īpaši, ja tie ir meli? Ja es būtu Ārena sieva, es neklusētu un neļautu tiem abiem mēsliem apzagt bērnus, par kuriem gadiem esmu rūpējusies. Un lai Kiripiči saka ko grib, lai vemj, cik viņiem patīk - pofig.
Minelūše @ 15.09.2024 10:12
Un tad? Kāpēc visi tik ļoti baidās, no tā, ko Kiviči varētu pateikt, īpaši, ja tie ir meli? Ja es būtu Ārena sieva, es neklusētu un neļautu tiem abiem mēsliem apzagt bērnus, par kuriem gadiem esmu rūpējusies. Un lai Kiripiči saka ko grib, lai vemj, cik viņiem patīk - pofig.
Purva Āzis @ 15.09.2024 10:33Jau kuru dienu lasu te, bet nesaprotu, ko jūs te paraties par to naudu? Kāds ir redzējis švabras konta izrakstu ar pozīciju - vsaa maksājumi ? Šādu informāciju neviens nezin un nezinās. Ko jūs te ķidājat viņu finanses, par pamatu ņemot kautkādu somas, kleitas, lievenīšu naudu? Kautkādas stulbas, nepamatotas sazvērestības teorijas, jūs te kā mazi bērni nevis pieauguši cilvēki. Lai tak viņi dzīvo savu nožēlojamo dzīvi, pasmiesimies kopīgi par švabras matiem un uzburbušo ģīmi, par visu ko redzam viņu soc kontos, bet liksim mierā lietas, par kurām nav informācijas.
Un tagat varat likt mīnusiņus. Lai visiem jauka diena.
yay @ 15.09.2024 10:56Es te mēģinu tīt filmu atpakaļ. Sarunā ar Santu, "no Delfiem", paciente teica, ka tikšoties ar juristu, jo jāpasargā meitenes. Sapratu, ka ĶIPA, pamāte negrib dalīties ar meitenēm. Principā ir skaidrs ko viņi bļaus, ja šitas celsies gaisā. Pataisīs to sievieti par nelabo.
This is the moment, kad Skulmēm ir jāceļas kājās, te nevajag dzeltenos, te vajag ko nopietnāku. Likumu p@dla nepārkāpj. Okej, nemaksā alimentus, bet ja tu cyka zodz no saviem miesīgiem bērniem - ellē ir īpaša vieta šitādām, ir jābūt!!!!!
Rumblerx @ 15.09.2024 11:17Nu neticu, ka Liene ar resno vepri tagad dzīvo, ceļo, aliņu tempj, kleitas un lētu kosmētiku pērk pa Lienes bērnu naudu un apgādnieka zaudējuma pensijām. Neticu. Tas vienkārši tā nevar būt.
Krizdole @ 15.09.2024 10:49
Tieši tā. Es arī nesaprotu, ko var auklēties ar viņiem, vienreiz iziet tiem sūdiem cauri, nogriež tai čūskai galvu un miers, nevis dzīvot ar domu, ka kuru katru brīdi atkal iedzels
Nevar būt,bet tieši tā tas ir.Rumblerx @ 15.09.2024 11:17Nu neticu, ka Liene ar resno vepri tagad dzīvo, ceļo, aliņu tempj, kleitas un lētu kosmētiku pērk pa Lienes bērnu naudu un apgādnieka zaudējuma pensijām. Neticu. Tas vienkārši tā nevar būt.
no kurienes tev šī info, ja ko tādu apgalvo??terabitija @ 15.09.2024 11:44Nevar būt,bet tieši tā tas ir.
vajag tiesas sprieduma kopiju? Vai vēl kādus pierādījumus? Varbūt pajautā Lienei, kā viña meitas sagatavoja skolai ? Kādus atvieglojumus viña tagad sañem (no mūsu, nodokłu maksātāju, naudas)?NIKOLAA @ 15.09.2024 11:46no kurienes tev šī info, ja ko tādu apgalvo??
atbildi pēc būtības lūdzu, ja tu ko tādu apgalvo, tad norādi, pamatojoties uz ko? Tiesas spriedums? Par ko? Kuras tiesas? Spriedumi ir pieejami, anomizēti gan, bet nu šādu lietu nav daudz un saprast, par ko tieši runa, var!Castorella @ 15.09.2024 11:55vajag tiesas sprieduma kopiju? Vai vēl kādus pierādījumus? Varbūt pajautā Lienei, kā viña meitas sagatavoja skolai ? Kādus atvieglojumus viña tagad sañem (no mūsu, nodokłu maksātāju, naudas)?
NIKOLAA @ 15.09.2024 12:14atbildi pēc būtības lūdzu, ja tu ko tādu apgalvo, tad norādi, pamatojoties uz ko? Tiesas spriedums? Par ko? Kuras tiesas? Spriedumi ir pieejami, anomizēti gan, bet nu šādu lietu nav daudz un saprast, par ko tieši runa, var!
AnneBelle @ 15.09.2024 09:38Nezinu kā ar vecāku pabalsta naudām, bet apgādnieka zaudējuma pabalstu ir jāatmaksā atpakaļ, ja nebiji tiesīgs to saņemt. Viņas gadījumā, ja viņai nebija ietekmētas vecāku tiesības (atņemtas, apturētas) par meitām, neesmu droša, ka vispār kādu pantu var atrast, kāpēc dzīvajai mammai nesaņemt naudu par to, ka apgādnieks miris. Šķiet, ka mūsu likumdošana neparedzēja tādus amorālus gadījumus…