tas lentenis(Kiwis)ņe@xy€lo??😳LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 20:58Q&A: Pastāsti, kā ir pārcelties uz Norgi!
Andris: Ai, man te daudz palīdzēja, nebūs citiem aktuāli.
Arī Andris: pa 10 EUR pastāstīšu, kā pārcelties, kādi dokumenti, cik kas kā.
?
LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 20:58Q&A: Pastāsti, kā ir pārcelties uz Norgi!
Andris: Ai, man te daudz palīdzēja, nebūs citiem aktuāli.
Arī Andris: pa 10 EUR pastāstīšu, kā pārcelties, kādi dokumenti, cik kas kā.
?
Bjork @ 14.01.2022 21:09Viņiem ir nežēlīgi sūdigi ar naudām, ne tā Skoda viņu, ne ar kādi iekrājumi, ka piramīdās jāiet, jātirgo savi apsveikuma video u.c. huiņas. Pat uz kafūzi nevar aiziet vai kinci. Dzīvo sūdīgāk jebkad iepriekš. Neviens neaicina pat paspēlēt Vannu ?
nu pamatakmeņus jau Ļenka IG ar dažām bildēm ir ielikusi, sunīšpoza un vēl jau kivis teica, ka video gatavs notirgot, ja bus kas maksā.LaikamGarlaicigi @ 14.01.2022 21:15
Cik tālu ir līdz brīdim, kad atklāj mums savu OnlyFans kontu? ???
Izmisums kaut kā baigi laužas no šādām izdarībām.
domā, ka viņam kredītu auto neiedotu? Viņam ir patstāvīgs darbs, ID, uzradās, ka viņš viens pats šeit dzīvo. Tagad saprata, ka kredīts katru mēnesi jāmaksā plus vēl KASKO, ceļa nodoklis, maksas ceļi. Smuka summiņa savācās.Bjork @ 14.01.2022 21:09Viņiem ir nežēlīgi sūdigi ar naudām, ne tā Skoda viņu, ne ar kādi iekrājumi, ka piramīdās jāiet, jātirgo savi apsveikuma video u.c. huiņas. Pat uz kafūzi nevar aiziet vai kinci. Dzīvo sūdīgāk jebkad iepriekš. Neviens neaicina pat paspēlēt Vannu ?
domāju, ka noteikti nē 😂 viņš tak pa pus gadu vēl nav nopelnījis algā mašīnas vērtību, kāds kredīts 😄Jajaja2 @ 14.01.2022 21:29domā, ka viņam kredītu auto neiedotu? Viņam ir patstāvīgs darbs, ID, uzradās, ka viņš viens pats šeit dzīvo. Tagad saprata, ka kredīts katru mēnesi jāmaksā plus vēl KASKO, ceļa nodoklis, maksas ceļi. Smuka summiņa savācās.
es galīgi neorientējos baltās škodās, bet vai tā mašīna nemaksā kādus 30-40tukst? Ja vēl kāds defekts, ko dārgi novērst, tāpēc pārdod lētāk..Bjork @ 14.01.2022 21:38domāju, ka noteikti nē ? viņš tak pa pus gadu vēl nav nopelnījis algā mašīnas vērtību, kāds kredīts ?
Norvēģijā lētākā variantā ar defektu ap 12tkJajaja2 @ 14.01.2022 21:40es galīgi neorientējos baltās škodās, bet vai tā mašīna nemaksā kādus 30-40tukst? Ja vēl kāds defekts, ko dārgi novērst, tāpēc pārdod lētāk..
nē, nu šitā braucošaBjork @ 14.01.2022 21:42Norvēģijā lētākā variantā ar defektu ap 12tk
creamy80 @ 14.01.2022 21:31Tas reāli ir pisgjets. Laikam ar mežā saņemto naudu vairs nevar iztikt! Cik tālu vēl ies, lai sevi tā pazemotu?!
noteikti nē un pie viņa dzīveslīmeņa tu pirktu mašīnu pa algu, ko nemaz vēl neesi nopelnījis strādājot pus gadu un būtu nepieciešamas tik daudz citas svarīgas lietas vienlaicīgu, kaut vai Miai? Kivis ir nenormāli skops, viņš nepirktu to. Neviens nedod kredītus tik vienkārši, jo pakistāņi bija, kas atbrauca, paņēma kredītus, mašīnas notirgoja un aiztinās atpakaļ uz Pakistānu un visu norģi norubīja. Par ID šaubos, jo mežu stādīšana ir sezonas darbs, kur nevienam nedos 100% līgumu, vnk šogad jau noveicās, ka nav sniega. Un sākumā teica, ka ziemā brauks atpakaļ uz LV.Jajaja2 @ 14.01.2022 21:45nē, nu šitā braucoša
Domā, Santander neiedotu 30štukas? Man šķiet, ka viņi visiem dod. ? Bet varbūt es kļūdos.
Bjork @ 14.01.2022 21:56noteikti nē un pie viņa dzīveslīmeņa tu pirktu mašīnu pa algu, ko nemaz vēl neesi nopelnījis strādājot pus gadu un būtu nepieciešamas tik daudz citas svarīgas lietas vienlaicīgu, kaut vai Miai? Kivis ir nenormāli skops, viņš nepirktu to. Neviens nedod kredītus tik vienkārši, jo pakistāņi bija, kas atbrauca, paņēma kredītus, mašīnas notirgoja un aiztinās atpakaļ uz Pakistānu un visu norģi norubīja. Par ID šaubos, jo mežu stādīšana ir sezonas darbs, kur nevienam nedos 100% līgumu, vnk šogad jau noveicās, ka nav sniega. Un sākumā teica, ka ziemā brauks atpakaļ uz LV.
12tk maksā 2013.g. lētākā, bet 2015.g. maksā ap 22tk.€ + tuvu pie 100€ katru mēnesi OCTA, po kakie šiši? ?
Būtu viņu, būtu filmēts rītā vakarā no visām pusēm tā mašīna un 140 postos, vizinātos katru dienu. Gan jau aizlienēta no kāda džeka, ar kuru dzīvo.