Lezbes, ņemu savus vārdus atpakaļ - nav man šādu kleitu, jo Lienīte ir VIENĪGĀ! Žēl tikai, ka Mia arī jau atkal nav tikusi pucēto meitenīšu sarakstā kopā ar Lienīti. Piekrītu tai, kura te teica, ka šādas kleitas nēsājot vajag tomēr arī pieskaņot pārējo, kā jau teicu - arī mēdzu šo to iepirkt šādos veikalos. Tiesa gan, es nepērku ķēdēs, bet mazā veikaliņā un 300EUR ar visiem apakšsvārkiem par to kleitu ir mazliet app*siens, jo var redzēt, ka audums nav smalkākais - balts spīd, kad viņa tur gorās. Nav jau slikta tāda kleita, bet šādu konkrēto viņai nebūs kur vilkt, nebūs arī AR KO vilkt un, ja viņa nopirka vēl pa 300EUR, par ko es smagi šaubos, tad viņa ir stulba, jo materiāls izskatās diezgan sintētisks, iespējams, ja cena bija tuvu tam, tad daļa no tās ir par to, ka tūristu veikals. Par to naudu būtu sev kapsulu garderobi sapirkusi (un var arī šādos veikalos “kapsulīgus” elementus atrast), gan vēl Miai tiešām kādu princešu kleitu nopirkt. Un nevajag tikai, ka “bērnam nav kur vilkt”, jo es nopirku dažas šādas (lētākas, protams), ko vienkārši pa māju princeses spēlēt, bet par ko mēs runājam, ja Miai nav pat svētku tērps :(