nu es tik par to, ka Madara ielika savus matus! Tieši matus! Ļenas lauciņš tak! Nesaku, ka Madaras mati ir kkas wow! Mati kā mati, un vismaz vienmēr izķemmēti un vienā tonī!Merilda @ 03.09.2024 16:40
Es esmu par objektivitāti! Jo te tiek izsauktas sajūsmas Madaras matiem - jo esam taču OBJEKTĪVAS, tad diemžēl Madarai nav veselīgi vai ļoti kopti mati. Un viņa pati to atzīst, jo regulāri liek reklāmas ar matu atjaunošanas procedūrām.
Merilda @ 03.09.2024 16:40
Es esmu par objektivitāti! Jo te tiek izsauktas sajūsmas Madaras matiem - jo esam taču OBJEKTĪVAS, tad diemžēl Madarai nav veselīgi vai ļoti kopti mati. Un viņa pati to atzīst, jo regulāri liek reklāmas ar matu atjaunošanas procedūrām.
Un kurš tad te spiedz sajūsmā? Ko var vienmēr no pirksta izzīst.Madara savus matus tiešām kopj iet uz matu procedūrām,bet nonstopā matus nerausta pie spoguļa un neplātās kādi viņai mati un kā viņa viņus audzina.Un izmazgāti un izķemmēti mati Madarai ir vienmēr.Merilda @ 03.09.2024 16:40
nu, bērnudārzs jau toč nebūs rādītājs. Viņiem bērnudārzs ir bezmaksas aukle, kur Miu nogrūzt, lai šie var sutināt Miami smiltīs.Mercury6 @ 03.09.2024 19:14Un es nedomāju, ka Kivīši kaut kur pārcelsies, jo tad jau Mia nemaz neuzsāktu jaunu mācību gadu bērnudārzā.
kāpēc lai neuzskatu? Mauka jau neies liekas 3 dienas pavadīt ar bērnu ja to var nedarītMercury6 @ 03.09.2024 19:14Un es nedomāju, ka Kivīši kaut kur pārcelsies, jo tad jau Mia nemaz neuzsāktu jaunu mācību gadu bērnudārzā.
sidzha @ 03.09.2024 19:26nu, bērnudārzs jau toč nebūs rādītājs. Viņiem bērnudārzs ir bezmaksas aukle, kur Miu nogrūzt, lai šie var sutināt Miami smiltīs.
Izdomās aizbraukt, tad vienkārši sanāk, ka neies un viss. Tur kaut kādus iesniegumus, paziņojumus par izstāšanos, kam tie vajadzīgi? Kivičiem toč nevajag.
Mercury6 @ 03.09.2024 19:14Un es nedomāju, ka Kivīši kaut kur pārcelsies, jo tad jau Mia nemaz neuzsāktu jaunu mācību gadu bērnudārzā.
Neiil @ 03.09.2024 20:29Ko jūs par tiem Madaras matiem ņematies! Mani vairāk interesē ko mūsu saimniecīte ar tām nabaga gailenēm izdarīja?
Japānas princese @ 03.09.2024 20:25
Atceramies, ka Madarai bija slimība un tā ļoti varēja ietekmēt matu stāvokli. Tā kā-veselību Madarai
EmilijaArm @ 03.09.2024 17:26
Viņa cenšas, bet veselīgi tie mati tiešām nav. Balināts mats ir miris mats, un katram matam ir maksimums, ko vispār var balināt, pēc tam sākas sausi, salūzuši gali (labi, ja gali, jo parasti pie Madaras peroksīda vismaz pusmats ir neglābjams). Tieši tāpēc uzturēt izcilu blondumu ir tik dārgi un laikietilpīgi, par to jau arī frizieriem maksā tos 140-180 eiro par reizi. Balināts mats visu laiku jāpiepilda ar kaut ko (tie tik ļoti nīstie sulfīti, parabēni un silikoni), pretējā gadījumā matus nevar saukt par veselīgiem/koptiem.
Incognito @ 03.09.2024 23:09
Ļenk’ tu vai?
Ā pareizi, tu esi ar Aliexpress Andri.
Nākošreiz, kad skraidi pie tantiņām, lai Andris tevi apprec, skaidri nodefinē, kurš tieši Andris
Incognito @ 03.09.2024 23:09
Ļenk’ tu vai?
Ā pareizi, tu esi ar Aliexpress Andri.
Nākošreiz, kad skraidi pie tantiņām, lai Andris tevi apprec, skaidri nodefinē, kurš tieši Andris