It kā Tu ko zinātu @ 02.09.2024 17:41
nē, nav nekàds “Kandžu vēl saprastu”, parasti (manā ģimenes, draugu burbulī) tēti ļoti pucē meitiņas, izkûst viņu priekšā…tāds ir mans brālis, tuvāko draudzeņu vīri pret savām meitām.
Protams, es nerunāju par normālām ģimenēm. Es pati nepucējos un neesmu skaistuma karaliene, bet meitiņu gan pucēju. Vīrs un arī viņa tēvs nespēj nopriecāties, lepojas ar mūsu bērnu visās jomās. Protams, ka meitiņa normāliem tēviem ir ļoti īpaša un saikne ir spēcīga. Par Kandžu vien tā - viņš man ļoti atgādina manu tēvu, kuram arī bija pofig, lai aug kā māk, velk ko grib, jo ir tāds vīriešu tips un viņš precīzi atbilst tam arhetipam. Pats par sevi padomā, lai nav netīrs un bomzīgs, bet par bērnu pofig, sīkajam jau neko nevajag, tak ir jau vienas kurpes, melnas, kas ar visu iet kopā utt. Ir tādi vīrieši ap to paaudzi, kas tā domā un es nevis saprotu, jo atbalstu, bet saprotu, jo ļoti labi pazīstu šādu vīrieša tipu. Mamma no viņa izšķīrās un lielāko dzīves daļu mani audzināja mammas vīrs, kurš tiešām ir vīrietis ar lielo burtu, līdzīgi kā redzam, ka Madara pucē meitenes un Jānis nežmiedzas, bet stiprina viņas kā ģimeni. Un starp citu mani kā bērnu arī vilka pie tēta, bet varat piecreiz minēt kuram no manām divām tēva figūrām vairāk līdzinās mans vīrs ;) Tāpēc man prieks par meitenēm, kurām Jānis ir labs paraugs, jo var būt tā vilkme pie savām saknēm, bet, ja nu ir tāds tēvs, tad ir liela svētība, ka vismaz kontrastā ir arī kārtīga vīrieša paraugs dzīvē un ikdienā.