ronnie @ 02.09.2024 23:22Es tā aizdomājos... Andža visu laiku cenšas no sevis tēlot baigo rokstāru. Ķipa latviešu Tommy Lee, kura dzīvesstils ir sex, drugs & rock'n'roll. Visu laiku runā par to, ka viņu nekur neaicina tikai tāpēc, ka viņš ir patiess un runā par to, ko citi izvēlas noklusēt, tāpēc arī nav tik pieprasīts kā Kaža, kurš atbrauks baltā džemperītī un nodziedās mīlas dziesmas. Respektīvi, viņš uzskata, ka ir riktīgs bad boy un ka tieši dēļ šīs sliktās slavas viņš nonācis krustugunīs. Taču tajā pašā laikā, tiklīdz gaismā nāk kārtējais skandāls, viņš izmisīgi cenšas glābt, ko vien var - ieposto, bet pēc tam teju vai uzreiz izdzēš visus savus "skandalozos" postus, tēlo, ka ir atradis savu pamesto kaķi, tēlo, ka ir lielisks tētis savām meitām un ka vispār neko sliktu nevienam nekad nav teicis, un ka to visu ir izdomājušas sliktās rozā lezbes, kuras ir pret viņu. Jājautā: kāpēc viņš nonāk tādās pretrunās pats ar sevi? Nu, ja jau reiz viņš ir tāds rokstārs, tad vai pareizāk nebūtu līdz galam palikt sava rokstāra lomā? Nedzēst ne savus postus, ne sliktos komentārus. Atzīt: jā, bļe, es izmetu ārā kaķi, jā, es nemaksāju alimentus savām meitām, jā, es situ savas sievas, jā, man pie dirsas tas, ka kaut kāds Ezīšfests atcēla manu uzstāšanos, jo es esmu baigais rokstārs un man pirksti gaisā. Bet, nē, tā vietā viņš iežmiedz asti kājstarpē un reizi no reizes sabiedrības acīs mēģina tēlot nevainīgo aitiņu, kuru aizskar un pazemo briesmīgās lesbietes un nelaimīgās vecenes. Taču tajā pašā laikā viņš tik ļoti vēlas no sevis tēlot slikto čali, kurš ir viens pret visu pasauli. Beigu beigās pats nonāk pretrunās ar sevi. Gribas teikt: Andri, "apriģiļis", kas tu esi. Sliktais čalis/rokstārs vai aizvainota babene. ?
Tuana @ 03.09.2024 00:13
Labs koments. Pie visa tā vēl jāpiebilst, ka viņš uzkurina savu prātā aprobežoto šuneli Ļenku, lai tā metas aizstāvēt un “cīnīties” ar “pāri darītājiem” viņa vietā. Nolien kaut kur, kamēr Ļenka internetā vaukšķ. Cik tieši nožēlojams tas susļiks- rokstārs ir… :D
viņš grib iztaisīties par dobermani, bet pats ir čivava, kas tik prot vālēt mīkstās mantiņas
Pikachio @ 02.09.2024 19:13Niks Edžiņš, ar kuru mīļojās kivičš, tikko bijis aizturēts par narkotiku glabāšanu.
Interesanti.
ronnie @ 02.09.2024 23:22Es tā aizdomājos... Andža visu laiku cenšas no sevis tēlot baigo rokstāru. Ķipa latviešu Tommy Lee, kura dzīvesstils ir sex, drugs & rock'n'roll. Visu laiku runā par to, ka viņu nekur neaicina tikai tāpēc, ka viņš ir patiess un runā par to, ko citi izvēlas noklusēt, tāpēc arī nav tik pieprasīts kā Kaža, kurš atbrauks baltā džemperītī un nodziedās mīlas dziesmas. Respektīvi, viņš uzskata, ka ir riktīgs bad boy un ka tieši dēļ šīs sliktās slavas viņš nonācis krustugunīs. Taču tajā pašā laikā, tiklīdz gaismā nāk kārtējais skandāls, viņš izmisīgi cenšas glābt, ko vien var - ieposto, bet pēc tam teju vai uzreiz izdzēš visus savus "skandalozos" postus, tēlo, ka ir atradis savu pamesto kaķi, tēlo, ka ir lielisks tētis savām meitām un ka vispār neko sliktu nevienam nekad nav teicis, un ka to visu ir izdomājušas sliktās rozā lezbes, kuras ir pret viņu. Jājautā: kāpēc viņš nonāk tādās pretrunās pats ar sevi? Nu, ja jau reiz viņš ir tāds rokstārs, tad vai pareizāk nebūtu līdz galam palikt sava rokstāra lomā? Nedzēst ne savus postus, ne sliktos komentārus. Atzīt: jā, bļe, es izmetu ārā kaķi, jā, es nemaksāju alimentus savām meitām, jā, es situ savas sievas, jā, man pie dirsas tas, ka kaut kāds Ezīšfests atcēla manu uzstāšanos, jo es esmu baigais rokstārs un man pirksti gaisā. Bet, nē, tā vietā viņš iežmiedz asti kājstarpē un reizi no reizes sabiedrības acīs mēģina tēlot nevainīgo aitiņu, kuru aizskar un pazemo briesmīgās lesbietes un nelaimīgās vecenes. Taču tajā pašā laikā viņš tik ļoti vēlas no sevis tēlot slikto čali, kurš ir viens pret visu pasauli. Beigu beigās pats nonāk pretrunās ar sevi. Gribas teikt: Andri, "apriģiļis", kas tu esi. Sliktais čalis/rokstārs vai aizvainota babene. ?
Grāmata līdz lielveikalam nenonāks, jo kā jau teicu neviena normāla izdevniecība Lienes murgus nemūžam neizdos! Un Liene ir tieši nekas - nulle. Nevienam neinteresēs, ko viņa ēda, dzēra gadsimtu atpakaļ.Minelūše @ 03.09.2024 00:05Ja Kiviča grāmatu vēl kaut cik pirka, jo zināja, kas viņš ir, tad Ļenkai pat tas nespīd. Sadomājusies sevi esam par nākamo Roulingu, ka nu tik naudu ar liekšķerēm varēs raust. Tas savārstījums grāmatveikalos tikai putekļus krās. Labākajā gadījumā cilvēki pašķirstīs un noliks atpakaļ plauktā, bet naudu uz to netērēs.
Un zinot kādu sūdu viņa tur būs sadrukājusi, ka tik nesanāk lielajai autorei ķurķī iesēsties. Neslavas celšana ir nopietna lieta, Leņķi. Nevarēsi izlikties, ka neko neesi teikusi. Tavā vietā es divreiz padomātu, vai tiešām tai grāmatai jāredz dienasgaisma.
MeltedCheese @ 03.09.2024 08:07Grāmata līdz lielveikalam nenonāks, jo kā jau teicu neviena normāla izdevniecība Lienes murgus nemūžam neizdos! Un Liene ir tieši nekas - nulle. Nevienam neinteresēs, ko viņa ēda, dzēra gadsimtu atpakaļ.
MeltedCheese @ 03.09.2024 08:07Grāmata līdz lielveikalam nenonāks, jo kā jau teicu neviena normāla izdevniecība Lienes murgus nemūžam neizdos! Un Liene ir tieši nekas - nulle. Nevienam neinteresēs, ko viņa ēda, dzēra gadsimtu atpakaļ.
izprintēs Copy pro, iesies ar spirāli un aiziet. Kaut gan tas maksā naudu, es arī pievienojos Lezbēm, kas runāja par elektronisko versiju - PDF formāts epastā :Dsusla @ 03.09.2024 08:28
Varbūt viņi paši izdos to grāmatu? Jo to jau var jebkurš, ja ir piķis. Jautājums tikai, par kādu naudu? A mož Stendzinieks sponsors? Nav vajadzīga izdevniecība obligāti. Vienigi tad tā grāmata nebūs grāmatnīcās, bet pašiem jātirgo. Jo tiešām, neviena sevis cienoša izdevniecība ar šiem diviem alkoholiķiem neķēpāsies.
Sviestaciba @ 03.09.2024 08:41izprintēs Copy pro, iesies ar spirāli un aiziet. Kaut gan tas maksā naudu, es arī pievienojos Lezbēm, kas runāja par elektronisko versiju - PDF formāts epastā :D
Mercury6 @ 03.09.2024 11:45Boloņas mērce no Spilvas tomātu mērces?! ? tā sieviete tiešām neko neprot pagatavot. Pat, ja slinkums taisīt no 0, nu paņem ko labāku par Spilvas tomātu mērci ? tos pašus tomātus savā sulā, vai Rimi pakās ir pastas mērces redzētas, kas būs jau tuvāk par kaut kādu tur kečupu.
Tev jāraksta grāmata! Pēdējais teikums nu tik sulīgi garšīgs!Sapņu ķērājs @ 03.09.2024 11:56Treknais kivis pasūtījis spagetti ar boloņas mērci. Ņemot vērā to ka šis jau ir riska grupā pie kardiovaskulārajām saslimšanām, vajadzētu pasūtīt kaut ko liesāku. Jau tā viņa mazās, melīgās ačteles resnajos notaukotajos kāmja vaigos ieaugušas.?