crete @ 02.09.2024 11:08
Ja godīgi to mazuļu stīvēšana žaketēs un pataisīšana viņus priekšlaicīgi par bosiem un džentleņiem ar kaklasaitēm, ir vienkārši amizanti smieklīga.
Neatbalstu ne pārpucešanu, ne arī pavisam nepucēšanu.
Vidējs smart casual stils ir vislabākais maziem bērniem. Bet ne jau tās smieklīgās onkuļu žaketes, vestes un nedod Dievs vēl kaklasaites. ? Tik novecojusi domāšana.
Rietumusawle @ 02.09.2024 17:09Patiesībā šķiet Kivji puķes nopirka, lai mums atrādītos, bet tā arī nesaprot, ka šiem vajadzētu radīt bērnam svētku sajūtu. Nesaprotu māti, kura sevi pasniedz par skaistuli, bet kura vispār nekad nepucē meitu?!
Rietumusawle @ 02.09.2024 17:09Patiesībā šķiet Kivji puķes nopirka, lai mums atrādītos, bet tā arī nesaprot, ka šiem vajadzētu radīt bērnam svētku sajūtu. Nesaprotu māti, kura sevi pasniedz par skaistuli, bet kura vispār nekad nepucē meitu?!
Sapņu ķērājs @ 02.09.2024 17:22Es kaut kā ļoti nepētu kā bērni saģērbti uz 1 septembri. Ir tādi kuri ģērbj savu iespēju robežās, ir tādi bērni kuri jau maziņi būdami izvēlas ko vilkt un ko nē. Mana mazā kad bija vēl maziņa neparko negribēja cacīgas princešu kleitas, rozā krāsu apģērbā un vispār pucēties.
Šajā gadījumā viss skumjākais ir fakts, ka no 5ciem nepilngadīgajiem bērniem, 4 bērnus ar pirmo septembri nemaz neapsveic un uz skolām nedodas līdzi. Pat nespēju aptvert kā jūtas tās meitenes, kurām vairs arī tēva nav. Toties ljeņkis savu izcilo, bezgalīgi grāmatu drukā pludmales smiltīs, kamēr viņas meitām 1.septembris.
nē, nav nekàds “Kandžu vēl saprastu”, parasti (manā ģimenes, draugu burbulī) tēti ļoti pucē meitiņas, izkûst viņu priekšā…tāds ir mans brālis, tuvāko draudzeņu vīri pret savām meitām.Tējnīca @ 02.09.2024 16:23Mēs te dažas lapas atpakaļ spriedām par to kā mēs augām un es atceros, ka mana mamma 90ajos nopirka man svētku kostīmu. Viņa gribēja to labāko, centās, iztērēja pēdējo naudu (to es tikai tagad saprotu), bet man bija kauns, ka tāds nesmuks un citas meitenes dārziņā palaistas skaistās kleitās, kā lellītes. Pat iedomāties nevaru kā jūtas mazā Mia, kurai šīm sajūtām pa virsu pat nav mammas rūpes. Starp citu, arī arguments, ka agrāk tā bija normāli neies cauri. Kad es jau ar vienu kāju biju savā dzīvē, piedzima mans brālis un mamma viņu audzināja pēc jaunākās informācijas. Mani audzināja kā nu mācēja pēc 90to metodēm, brāli pēc viņa laika metodēm. Drēbītes pirka, mantiņas. Jo īpaši tāpēc, ka vēlais bērns. Kāds viņš bija un ir mīlēts bērns! Normāla sieviete savus bērnus audzina, lasa, dara labāko. Hebe nehebe, guess, tā ir katras izvēle un rocības jautājums, bet mēs ar brāli abi esam ekonomiskās krīzes bērni un abi tikām pucēti, abi audzināti pēc labākās sirdsapziņas un brālis arī pēc jaunākām un saudzīgākām metodēm. Tikmēr Liene vēl dzīvo uzskatos, ka bērni paši izaug, neko viņiem nevajag, lasa lubenes, bet bērnu literatūru (bērniem vai par bērniem, pat vienalga) neapskata. Un sēž visu dienu internetā, bet pat bezmaksas blogus par bērnu audzināšanu nepaskatās, internetā drēbītes nepasūta, ja kauns uz pepco vilkties, bērnu attīstības kontiem tajā pašā IG neseko. Būtu manai mammai bijušas šodienas iespējas… Jo īpaši šokē, ka šādi novārtā pamet tieši vēlo bērniņu. Kā es to sievieti neieredzu. Kandžu vēl saprastu, bet māte! Kur tad viņa ir ar tām pavērtajām debesīm? Ko viņa ir sapratusi? Kāda Hebe? Tur pat matus normāli nevar sataisīt. Un mēs esam redzējuši Mias potenciālu būt par mazu lellīti. Palika skumji.
tie abi tiešām varēja ļurināties pa vannām, dzerstīties un baudīt savu "best life"...DIVATĀ! nu nevajadzēja viņiem bērnu, jo Mia abi vecāki ir mēslu vaboles! Nepaveicās mazajai, bet ceru, ka nākotne tomēr viņai izvērtīsies gaiša! Ļoti žēl mazās meitenītes!It kā Tu ko zinātu @ 02.09.2024 17:41nē, nav nekàds “Kandžu vēl saprastu”, parasti (manā ģimenes, draugu burbulī) tēti ļoti pucē meitiņas, izkûst viņu priekšā…tāds ir mans brālis, tuvāko draudzeņu vīri pret savām meitām.
Ariete @ 02.09.2024 18:04Šitā idiote ir nepārspējama. Pat mazturīgo ģimenēs sievietes spēj gatavot normālu ēdienu. Šitā tak NEKO nemāk. Māksliniece, jā, kā tad. ??
Pikachio @ 02.09.2024 19:13Niks Edžiņš, ar kuru mīļojās kivičš, tikko bijis aizturēts par narkotiku glabāšanu.
Interesanti.