kāpēc nevar? Storijos spied apakšā pogu message un tik raksti,ko par to domā :)It kā Tu ko zinātu @ 26.08.2024 18:10Žēl, ka uz storijiem nevar atbildēt, iekomentēt. Nē, nu kur var būt tik debīls, nu kur????
LabaDabaDa @ 26.08.2024 18:24Un Resnais Klucis vēl lamā citus par garīgi slimiem heiteriem...
Meitenes, lūdzu, reportējiet viņa jaunāko "veikumu". Jo tas tiešām ir buliings.
Ks,ko kā.bloķetie neko nesaprot.kas tur ir storijā?Bia @ 26.08.2024 18:11
Goda vārds, es viņam izdauzītu tos 6 plastmasas zobus pēc šī storija publicēšanas. Un kāds te vēl saka, ka pārāk traki tiek braukts viņiem virsū???? Viņus abus vajadzētu dauzīt līdz bezsamaņai, jo tādi kropļi tikai tādus paņēmienus arī saprot. Kaut viņi paši ar vēzi saslimtu un nosprāgtu beidzot, un beigtu gaisu smirdināt.
Oi tik traki nevajag gan! Ne jau tādēļ ka es viņus aizstāvētu.Man pašai no tiem mēsliem viss vāras,bet ar tādiem smagiem vārdiem nemētāsimies🙏Ne viņu,sevis dēļ.Viņi saņems ko pelnījuši,lēni bet smagi.Bia @ 26.08.2024 18:11
Goda vārds, es viņam izdauzītu tos 6 plastmasas zobus pēc šī storija publicēšanas. Un kāds te vēl saka, ka pārāk traki tiek braukts viņiem virsū???? Viņus abus vajadzētu dauzīt līdz bezsamaņai, jo tādi kropļi tikai tādus paņēmienus arī saprot. Kaut viņi paši ar vēzi saslimtu un nosprāgtu beidzot, un beigtu gaisu smirdināt.
Hyrte @ 26.08.2024 18:41Pēdējais posts par kaķi ir tik pretīgs,ka labāk neteikšu,ko es tam sūda gabalam novēlu. Morālais kroplis.
Viņš runās par kādu atbildību? Redz,meitenes nav pamanījušas veselības problēmas kaķim,kā tā var. Eu,ko nepamanīji,ka paša dēls narkotikas lieto? Ko nepamanīji,ka Miai zobi izpuvuši?
Pisdzec. Es nezinu,bet ko darīt? Bez tabu,iespējams,ka uzrakstīt? Viņš Sendiju ar Danuti sauc par slepkavām un apzināti taču to dara,Jo zin,cik kaķis bija svarīgs!
tak Andrītis bija tēva izdresēts puisītis, staigāja kā zaldātiņš, baidījās no viņa. Sencis ne ļāva ar draugiem ir bumbu dauzīt, ne izaugt par normālu vīrieti. Tā arī dalbojobs palicis, mīzals. Šis laikam gadījums, kad pārāk dauzīts bērnībā.Lelle Mele @ 26.08.2024 18:37Dārgie Andra Kiviča vecāki, mēs, rozā lezbes, vēlētos dzirdēt jūsu audzināšanas ieteikumus, kā izaudzināt cilvēku, kā Jūsu dēlu. Ieteikumi būtu nepieciešami, lai nepieļautu tādas kļūdas, kā pieļāvāt Jūs. Paldies.?