It kā Tu ko zinātu @ 25.08.2024 23:41Slimais plosàs, ir atgriezusies ļaunā Sigulda! Viņi nē, bet tā Sigulda…kur tik rafinēti blēži! Nabaga Liene un Andris!??
Sniedzāns rafinēts blèdis ar saldu mēli, tā viņu raksturo visa Sigulda. Apgrieza Kimai smadzenes otrādi, tapēc Kima ar Kivi nekontaktē…sen nebija Jāni pieminējis😃Liizha1 @ 25.08.2024 23:48
Ko viņš raksta?
Linus @ 25.08.2024 21:41Andris gatavs ņemt audzināt Lienes meitas ???
Maija4 @ 25.08.2024 23:56Man liekas tos jautājumus paši raksta, caur jautājumiem un atbildēm sevi attaisnojot, nomelnojot Madaru ar Jāni un radot iespaidu, ka cilvēki viņus atbalsta.
Tā arī ir 100% Kivim tie jautājumi parādās kaut kādās krīzes situācijās. Jāspodrina PR. Nebrīnītos, ka jautājumus un atbildes ražo blondā bezdarbniece.Maija4 @ 25.08.2024 23:56Man liekas tos jautājumus paši raksta, caur jautājumiem un atbildēm sevi attaisnojot, nomelnojot Madaru ar Jāni un radot iespaidu, ka cilvēki viņus atbalsta.
Mashka Kakashka @ 25.08.2024 09:31Piedodiet "dāmas", bet jūs esat aizgājušas par tālu ar visu šo "heitu" vai "atmaskošanu", vai kā jūs to saucat, Kiviču virzienā. Es, protams, saprotu, ka šis mans viedoklis šeit būs nepopulārs un atkal saņemšu pretī mīnusus un tekstus "ko tu vispār saproti, Kiviči to ir pelnījuši, jo viņiem ir karmas gads, vai tu vispār viņiem seko, lai varētu izteikties, utt.". Jā, es sekoju Kivičiem, zinu kādi viņi ir mēslu gabali un viņi nav pelnījuši ne bērnus, ne dzīvniekus. Bet tas ko Jūs šobrīd darat, pārkāpj visas robežas. Jūs visas runājat par karmu. Vai pašām nav bails, ka jūs pašas sasniegs šī karma dēļ tā, ko jūs darat? Sūtīt kakas Lienei, viltus zvani? Nu tā kā nopietni? Esiet gudrākas par Kivičiem. Jūs šobrīd esat nolaidušās līdz viņu līmenim. Jūs pašas viņus provocējat, tad viņi atbild un jūs aiz laimes lēkājat un sitat plaukstiņas. Jo sūdu vairāk kustina, jo vairāk tas smird! Un neaizmirstiet par KARMU, kuru pašas visu laiku pieminat.
Apple of my eye @ 26.08.2024 01:08
Piekrītu. Es arī gribēju vakar/aizvakar šo rakstīt, bet nesaņēmos.
Ezīšfesta pasākums bija par traku!!! Kā arī viss, kas tam seko, - Kiviču stalkošana, provocēšana, ņirgāšanās, kaitniecība... Un skatos, ka aktīvākās darbones viena otru validē un iedvesmo uz arvien jauniem gājieniem. Man pēdējās pāris dienas ir baisi šo lasīt.
Varbūt jums šķiet, ka kaitinot un pazemojot Kivičus, jūs glābjat pasauli, bet vai tiešām šādā veidā???
Gan jau šis komentārs neko nemainīs, bet gribu ielikt savu viedokli, lai jūs esat lietas kursā, ka gluži viss forums nestāv aiz jums
Ezīšfesta pasākums bija par traku!!! Kā arī viss, kas tam seko, - Kiviču stalkošana, provocēšana, ņirgāšanās, kaitniecība... Un skatos, ka aktīvākās darbones viena otru validē un iedvesmo uz arvien jauniem gājieniem. Man pēdējās pāris dienas ir baisi šo lasīt.
Varbūt jums šķiet, ka kaitinot un pazemojot Kivičus, jūs glābjat pasauli, bet vai tiešām šādā veidā???
Gan jau šis komentārs neko nemainīs, bet gribu ielikt savu viedokli, lai jūs esat lietas kursā, ka gluži viss forums nestāv aiz jums
Jasminaxoxo @ 25.08.2024 23:47https://jauns.lv/raksts/izklaide/346707-muzikis-janis-aispurs-skiries-no-sievas
Aišpurs sāka tikties ar Aiju, kamēr sieva stāvoklī. Pēc tam gadu nevarēja izšķirties, jau dzīvojot ar Aiju.
Es par šo notikumu atceros tikai tāpēc, ka jau senāk tas bija salīdzināts ar Kivičiem. 2 neglīti notikumi, bet tikai viens vēl pēc 5 gadiem smirdina gaisu, kamēr otri visas attiecības nokārtojuši, dzīvo tālāk un nekas vairāk par pāris šādiem rakstiem nav bijis. Šiem visu cieņu.
Ditto @ 26.08.2024 03:05
Bet kā citādāk ar to bravūrīgo alkoholiķu pāri cīnīties? Tu nesaprotu, kapēc šis viss? Jo tādi kā Kivičveidīgie uzskata, ka ar visu var tikt sveikā cauri. Neuzskaitīšu, bet viņi abi nemitīgi pārkāpj likumu, jebkādas morāles tiem orangutāniem ir svešas, un viņi ir kā divi pērtiķi, kas tikuši pie kripatiņas slavas, un līdz ar to domā, ka arī pie autoritātes. Jau gadiem viņi dara pāri ļoti daudziem, sākot no savas ğimenes, beidzot ar visiem, ko viņi ķengā, piemēram, par resnu, pidarasiem, idiotiem utt. utjp. Viņi rāda piemēru apkārtējiem, ka var brūķēt muti par ko un uz ko grib, un nekad netiksi saukts pie atbildības. Kāpēc bieži cieš godīgi cilvēki, kas netaktiski izteikušies, un šiem salašņām nekad nekādi likumi, noteikumi un normas nebūtu jāievēro? Abi vienmēr metas virsū vājākajiem un klusākajiem, to starpā paši saviem bērniem, ğimenei, tuviniekiem, dzīvniekiem, minoritāt utt. Ja kaut kāds Vasja tiktok live visus apsaukā, nevienu tas būtiski neuztrauc, bet Kiviči diemžēl ir kaut kādu popularitāti izpelnījušies, tātad viss, ko viņi pirż nonāk medijos, sabiedrībā, un attiecīgais sabiedrības slānis plaukšķina rociņas, un uzskata, ka tā ir normāli. Bet ir laiks viņus pielikt pie vietas, lai arī citi redz, ka šādiem nenormāliem izgājieniem IR sekas. Viņus vajag pamatīgi paņemt pie dziesmas, un jau sen, un vienreiz viņi iekulsies ļoti lielās problēmās. Lai pamēğina aizbraukt uz to pašu Londonu, teiksim, praida laikā, un tur skaļi visus nozākā (ja tikai viņš prastu runāt angliski). Tikai Latvijā tas ir "pieļaujami" , un ja tauta šādus cilvēkus nemēğinās nolinčot, tad, kā jau zinām, Ļenkas vārdiem " DIENESTI" paši neko nesāks darīt. Tāpēc arī šie uzbrukumi tiem dalbajobiem, jo visiem ir apnicis.
Jasminaxoxo @ 25.08.2024 23:29
Privātmājas kaķis, kas visticamāk bija lauka kaķis, tiek salīdzināts ar dzīvokļa kaķi, kurš ārā nekad nebija bijis un nokļuva laukā nokrītot no 4.stāva balkona.
Visur izlika - kur? Internetā nekur neizlika.
200 m - ko? ?
Pēc šī 100% var redzēt, ka atbrīvojās, nemeklēja, negaidīja, negribēja atrast un ir izbesīts, ka tagad kaut kāds kaķis ir jāuztur.
Kā Liene piedod viņam tik daudz rakstības kļūdu? Cik atminos, ja ir kaut sīka komata kļūda, Liene atteicās ar cilvēku turpināt sarunu?Jasminaxoxo @ 25.08.2024 23:29
Privātmājas kaķis, kas visticamāk bija lauka kaķis, tiek salīdzināts ar dzīvokļa kaķi, kurš ārā nekad nebija bijis un nokļuva laukā nokrītot no 4.stāva balkona.
Visur izlika - kur? Internetā nekur neizlika.
200 m - ko? ?
Pēc šī 100% var redzēt, ka atbrīvojās, nemeklēja, negaidīja, negribēja atrast un ir izbesīts, ka tagad kaut kāds kaķis ir jāuztur.