moš uzrakstīt KasĻauns vadībai, ka tā Santa izceļas ar neobjektīvu žurnālistiku? Un aizstāv sievu sitējus. Vai tās ir vērtības, kas raksturo KasĻauns?LaikamGarlaicigi @ 13.01.2022 10:06
Santa Sergejeva drukāja KasĻaunsā šo un to 9. Devembra sīrupaino rakstu. Varbūt družka Kivičiem.
Jajaja2 @ 13.01.2022 10:13tur man nav pieeja...
aha, paldies par padomu.C00L Dzipsy @ 13.01.2022 10:23
Ja Ļenka tevi nobloķējusi IG, tad uztaisi jaunu profilu caur datoru, tādā veidā var redzēt profilus, kuri tevi bloķējuši caur aplikāciju.
Jajaja2 @ 13.01.2022 10:15moš uzrakstīt KasĻauns vadībai, ka tā Santa izceļas ar neobjektīvu žurnālistiku? Un aizstāv sievu sitējus. Vai tās ir vērtības, kas raksturo KasĻauns?
C00L Dzipsy @ 13.01.2022 09:44https://jauns.lv/raksts/izklaide/481563-kivicu-gimene-norvegija-viesos-uznem-latvijas-radus-atbrauc-gan-andra-mamma-gan-dels
"Protams, ne jau visi Kiviču ģimenes mīļie un tuvie šajā reizē bija ieradušies Norvēģijā. “Gribētos ciemos pie mums redzēt visas meitas, arī Andra meitenes, bet tiek darīts viss, lai tas nenotiktu. Lietas jau gāja uz labo pusi, proti, sadarbībā ar Siguldas bāriņtiesu un sociālo dienestu tika nolikta video tikšanās psihologa klātbūtnē, tika parakstīta vienošanās ar virkni noteikumu par sarunas norisi, taču dažas stundas pirms norunātās video tikšanās Madara Kiviča tikšanos norāva. Mēs gan to jau paredzējām un brīdinājām iesaistītos cilvēkus, ka tā, visticamāk, notiks,” par nespēju vienoties iepriekšējiem dzīvesbiedriem par tikšanos ar bērniem pastāsta Liene."
Ļenka, NORAUT tu vari podam ūdeni, tikšanos var atcelt vai atteikt.
es domāju, ka viņa apzināti kūda Andri pret Madaru. Jo viņa ir tik greizsirdīga/par sevi nepārliecināta sieviete. Turklāt, pagātnē ir pieredzējusi, ka vīrietis aiziet atpakaļ pie "nesmukās" sievas.aspāzija @ 13.01.2022 11:02
Madarai vismaz ir vēl viens iemesls, lai meitas ar Andri nekomunicētu, jo Ļenka nepārstāj publiski apvainot Madaru, kas noteikti ir labs iemesls bāriņtiesai, lai redzētu, ka tur no Ļenkas puses nebeidzas samazgu birumi, bet Ļenka jau ir tik tupa, ka nekad to nesapratīs, visu mūžu turpinās brīnīties, kāpēc netiek dotas meitas!
Tabitha @ 13.01.2022 12:20Un es ar neticu, ka Madara tā vienkārši izdomāja "noraut" tikšanos. Ja, tur ir iesaistīta BT un soci, tad man galīgi negribas ticēt, ka tur var tā vienkārši izdomāt "ai šodien neļaušu runāt ar tēti" . Un Madara, kura ir pie pilna sava saprāta un vienīgā šajā visā teātrī pierādījusi savu veselo saprātu, noteikti nebūs tā persona, kura ies pret likumu. Te drīzāk liekas, ka gan jau bija kāds cits iemesls, kādēļ tikšanās tika apturēta.Un noteikti Katarīnu Liene to Kasļauns neminēja. Jo protams, ka atkal tak visi citi slikti!!
LaikamGarlaicigi @ 13.01.2022 10:02Pazīsti Līgu vai pazīsti to izkārtni, ko IG demonstrē? Līga ir salīdzinoši labi iemācījusies prezentēt to #bossbabe toksiskās pizitivitātes seju publiski (manuprāt, dzīvē nepazīstu).
Diemžēl smadzene un harizma arī Līgai nepavelk atbildēt vai veiksmīgi mainīt tematu, kad konkrēti jautā par piramīdshēmu (matemātiski neapšaubāmiem) trūkumiem (un, piem., kā nodokļus maksā ?).
Papildus, MAN nolasījās uz beigām (jā, visu noskatījos), ka pat Līgai tā Lienes vāvuļošana un riešana uz čata komentētājām piegriezās.
Aptuveni:
Līga: “Nu, ir jau stunda pagājusi…”
Liene: “Ā nu, izrādās, ka laivi var būt garāki tad… Forši”
….
Līga:”nu jā, zini, mani gaida… “
Un tā kaut kā beidzās.
LaikamGarlaicigi @ 13.01.2022 10:06
Santa Sergejeva drukāja KasĻaunsā šo un to 9. Devembra sīrupaino rakstu. Varbūt družka Kivičiem.
es arī tā domāju, ka raudot prasīja nevest..nevienu nevar piespiest runāt, tā ir viņu izvēle un dzīve.Tusnelda @ 13.01.2022 12:35
Varbūt abas meitenes pateica, ka nevēlas runāt.