Jasminaxoxo @ 25.08.2024 11:51
Viņa burtiski draudēja nošaut cilvēkus savos Q&A. Ir skrīni tam.
Mobings 5 gadu garumā pret Madaru nav norma. Kā tu justos, ja tava bijušā jaunā sieva 5 GADU garumā publiski tevi un tavus bērnus noliktu? Tu domā, ka tas kāds joks, nieks? Tur zini, cik daudz nervi aiziet Madarai, Jānim un meitām?
Mobings pret savām meitām arī.
Minelūše @ 25.08.2024 11:58
Nē, man nav jātolerē cilvēki, kuri ļaunprātīgi nemaksā nodokļus un alimentus. Viņi abi stāv reģistros un UGF nav labdarības iestāde. Katrs nodokļu maksātājs piedalās Kivju bērnu uzturēšanā. Kāpēc man pie dzīviem vecākiem tas būtu jādara?
TinceD @ 25.08.2024 12:02
Pierādījumi?
Tie nebija draudi, draudi ir tad, kad pats no savas personas izsaka vēlmi iet un izdarīt, bet nevis tad, kad novēl, kaut lai tos nīdētājus novāc.
Kāpēc tu un citas automātiski uzskatat, ka pastāv Mobings 5 gadu garumā pret Madaru?!
Tas, ka Ļenka publiski mazgāja netīro veļu, nenozīmē, ka otra puse automātiski ir balta un pūkaina.
Kā būtu patiesība, ja arī otra puse ir indīga, bet jūs jau to nezinat, jo savā IG viņa par visu klusē, tā izliekoties, ka ne pie kā nav vainīga.
Nosodīt ir tik viegli, tikai saglabāt kritisko domāšanu gan ne visiem ir lemts.
Man arī daudz kas liekas galīgs kukū attiecībā uz Ļenku un viņas Bīlovendu, bet jūsu naids ir pat brīžiem neizsakāmi lielāks par viņu nesmukumiem pagātnē.
Kur ir pierādījumi, ka viņi dzer PĒC Mias piedzimšanas? Kur bildes, video?
Tas, ka jūs savās galvās izdomājat, ka Ļenkai tur delīrijs, jo viņa nesakarīgi atbild QA nenozīmē, ka viņa dzer. Bet gan to, kas ir visloģiskākais un reālākais, ja cilvēkam ir kāds psihisks disbalans, kaut vai bipolārie un laicīgi neizdzer zāles, tad arī sāk izpausties ne sevišķi sakarīgi.
Kāpēc jājauc dzērumu ar psihisko nelīdzsvarotību?
Minelūše @ 25.08.2024 11:16Personīgi man ir absolūti vienalga, kas ar abiem parazītiem būs nākotnē. Kivis ar savu spēlēšanu gan jau kādu kapeiku nopelnīs, bet Mis Man-Ir Simts-Profesijas-Bet-Neko-Reāli-Nedaru labākajā gadījumā nonāks kāda rada aprūpē, jo viena jau viņa funkcionēt nespēj.
Galvenais, lai viņi neiedomātos līst pie saviem bērniem un mēģināt izkviekt palīdzību. Lai gan zinot viņus, tieši tā viņi darīs. Un tad iztaisīsies atkal par upuriem, ka bērniņi, kurus tik ļoti mīlējuši, tik daudz gadus audzinājuši un visu sirdi ielikuši, tagad negrib naudas žūksnīti bezdarbniekiem uzdāvināt. Un būs tādi, kuri viņus atbalstīs, jo tie taču vecāki! Kā var nepalīdzēt vecākiem! Tas nekas, ka vecāki bērnu burtiski no mājas izēda, lai varētu netraucēti fukāties.
Es savukārt esmu par to, ka kamēr Kivji turpina ņirgāties par sabiedrību, nemaksāt nodokļus, nemaksāt alimentus, vemt pa labi un kreisi un uzvesties kā pasaules karaļi, kuriem viss atļauts, arī viņiem nedrīkst ļaut mierīgi dzīvot. Ļenka pati piemāvusies sūtīja balss ziņas Madarai. Pa telefonu kvieca, lai Madara iet strādāt. Viņa to drīkst, bet citi ne?
Tie nebija draudi, draudi ir tad, kad pats no savas personas izsaka vēlmi iet un izdarīt, bet nevis tad, kad novēl, kaut lai tos nīdētājus novāc.
Kāpēc tu un citas automātiski uzskatat, ka pastāv Mobings 5 gadu garumā pret Madaru?!
Tas, ka Ļenka publiski mazgāja netīro veļu, nenozīmē, ka otra puse automātiski ir balta un pūkaina.
Kā būtu patiesība, ja arī otra puse ir indīga, bet jūs jau to nezinat, jo savā IG viņa par visu klusē, tā izliekoties, ka ne pie kā nav vainīga.
Man arī daudz kas liekas galīgs kukū attiecībā uz Ļenku un viņas Bīlovendu, bet jūsu naids ir pat brīžiem neizsakāmi lielāks par viņu nesmukumiem pagātnē.
Tas, ka jūs savās galvās izdomājat, ka Ļenkai tur delīrijs, jo viņa nesakarīgi atbild QA nenozīmē, ka viņa dzer. Bet gan to, kas ir visloģiskākais un reālākais, ja cilvēkam ir kāds psihisks disbalans, kaut vai bipolārie un laicīgi neizdzer zāles, tad arī sāk izpausties ne sevišķi sakarīgi.
Cukurniedre111 @ 25.08.2024 12:16Kā man tās Lienes histērijas jau sāk apnikt ??♀️
Tāpat vien nevienu neatceļ no koncerta, visi vienmēr ir slikti un vainīgi tikkai ne paši. ??♀️
Popzvaigznes ??♀️
Ļenkai daudz savi tarakāni, bet tas Minhauzena sindroms un apsēstība ar matiem nenozīmē, ka viņa dara kaut ko neadekvātu sabiedrībai, ko nebūtu jātolerē
Kur Sendija to Lienes numuru ir publicējusi?Redwine @ 25.08.2024 12:28Kāpēc ja ļenka publicē tel Nr ar aicinājumu bombardēt ir ok ? Bet ja Sendija - tad nē?!??♀️
Jasminaxoxo @ 24.08.2024 20:21Reportāža no Ezīšfesta.
Te tikko skanēja Tu tuvojies sev un sākumā pateica, tā kā Andris nevar ierasties un katram var gadīties utt.
To teica Audiokvartāls vai Mazais princis. Nezinu, kas tieši uzstājās, skatos pēc skatuves, kas tur uzstājas.