Mīļā Santa no Delfiem, Tu atkal pārspēj pati sevi! Nereāli, neticami un perfekti. Un talantīgais mākslinieks ATKAL nepelnīti cieš tikai un vienīgi CITU skaudīgu cilvēku dēļ. Pats pie sevis vai sevī viņš nekādus nevisvismazākos iemeslus nesaredz. Jēziņ, vinš laikam nav labojams. par kundzi pat nerunāsim...Yololo @ 23.08.2024 22:25nu bet lezbas, lūdzu, Santa atkal uzdarbojas. Ezīšfestā “briest terorakts” ?
Es uzrakstīju viņam, viņš man paprasīja numuru. Teicu, ka man Anglijas numurs, ka lētāk tepat IG būs uzzvanīt. Uzķērās ?
https://failiem.lv/u/9vra5tkwv2#/view/u3xs7b77us
kaut kāds Reinis Kapteinis, kas uzstājās Ezītī, Kivim komentāros teica, ka esot uzlicis "Tu tuvojies sev" par godu tam, ka Kivičs pats netiekJasminaxoxo @ 24.08.2024 20:21Reportāža no Ezīšfesta.
Te tikko skanēja Tu tuvojies sev un sākumā pateica, tā kā Andris nevar ierasties un katram var gadīties utt.
To teica Audiokvartāls vai Mazais princis. Nezinu, kas tieši uzstājās, skatos pēc skatuves, kas tur uzstājas.
jā, šis tik zemiski - zinot, ka kāds iet caur IVF, lai tiktu pie bēbja, teikt, ka cer, ka viņai nekad nebūs bērnu. Ne visi ir kā trusenīte Lienīte, kas sagrūsnē 1 un 2, šitā novēlēt var tikai tik sapuvis cilvēks kā mūsu lūzeriene 😒 vomit 🤮yay @ 24.08.2024 21:34
Diezgan pretīgi no Lienes teikt "Es ceru, ka tev nekad nebūs bērni" "Mēs esam izaudzinājuši 7 bērnus"...
Neko Jūs neesat izaudzinājuši.
ATVER SAVAS VĀVERSKROPSTAS PĻOCKA UN PASKATIES UZ SAVU JAUNĀKO ATVASI!!!!!!
Sendija būs lieliska mamma, un vecene esi tu pati.
Es jeijbu ceru, ka zvaigznes sastāsies kā nākas un kiwa dabūs pasēdēt par terorisma draudiem.
Kad gāju vidusskolā, viens puisis "pajokojās" par spridzekli, es viņu līdz šai dienai neesmu redzējusi.
Santa no Delfiem vispār QUEEN, nevis kā vecā birste only in her dreams 🤣marfina @ 24.08.2024 21:56Mīļā Santa no Delfiem, Tu atkal pārspēj pati sevi! Nereāli, neticami un perfekti. Un talantīgais mākslinieks ATKAL nepelnīti cieš tikai un vienīgi CITU skaudīgu cilvēku dēļ. Pats pie sevis vai sevī viņš nekādus nevisvismazākos iemeslus nesaredz. Jēziņ, vinš laikam nav labojams. par kundzi pat nerunāsim...
Santa, paldies! Mēs lepojamies! :*
maijpukjiite @ 24.08.2024 21:58kaut kāds Reinis Kapteinis, kas uzstājās Ezītī, Kivim komentāros teica, ka esot uzlicis "Tu tuvojies sev" par godu tam, ka Kivičs pats netiek
maijpukjiite @ 24.08.2024 21:58kaut kāds Reinis Kapteinis, kas uzstājās Ezītī, Kivim komentāros teica, ka esot uzlicis "Tu tuvojies sev" par godu tam, ka Kivičs pats netiek
Visvairāk man iecepī, ka Ļenka cenšas aizvainot ar "tķip jūs lezbietes" 😂 Nē, bāc, šitā aizvainot 😂Buža @ 24.08.2024 21:04Sendija vispār baigais malacis. Liene ļoti centas izprovicēt viņu ar saviem bērnudārza gājieniem, bet nesanāca. Un tas jau cepī visvairāk. ?
perfekti😘ronnie @ 24.08.2024 23:04Wow. Pēc to balss ziņu noklausīšanās, viss, ko varu teikt, ir tas, ka ir gadījies dzīvē sastapties ar pretīgiem, zemiskiem cilvēkiem, bet Liene pārspēj viņus visus. Liene ir tas cilvēks, kurš ārkārtīgi cenšas no sevis radīt mūžīgi pozitīvās, gudrās, sirsnīgās un mātišķās sievietes tēlu. Tāpat viņu ārkārtīgi uztrauc tas, ka viņas ģimene tiek aizskarta vai ka viņi, nabadziņi, tiek lamāti sliktos vārdos vai "apmeloti". Viņu aizskar slikti vārdi, apmelojumi un negatīva aura viņas šķīstās, svētās ģimenes virzienā. Taču, kad šo "maigo, mātišķo un sirdssilto" sievieti kaut kas sadusmo, tad ārā sāk nākt viņas patiesā būtība. Visa melnā žults, kas ir viņā un kas ikdienā plūst no viņas tumšā, aukstā, nedzīvā acu skatiena, pēkšņi tiek gāzta pāri citu cilvēku galvām - visi ir pidari, lezbes, vecenes, kuras nekad nevienu bērnu neesot izaudzinājušas utt., utjp.. Respektīvi, brīdī, kad jāpazemo, jālamā un jānolāda sveši cilvēki, visa viņas "šķīstā" aura kaut kur pagaist. Bet problēma jau ir tajā, ka viņa (kā arī viņas vīrs) nekad, nekad mūžā nesapratīs, ka ir pie kaut kā vainīgi. Viņa vienmēr uzskatīs, ka ir laba māte, jo nekad nesapratīs to, ka pliks fakts, ka viņa no savas vagīnas izspiedusi četrus bērnus, viņu nepadara par māti. Viņa vienmēr uzskatīs, ka ir gādīgākā māte, labākā sieva, kārtīgākā saimniece, veiksmīgākā biznesa lēdija un skaistākā sieviete pasaulē. Es nezinu, vai nu tā ir šizofrēnija, kaut kādi mentāla rakstura traucējumi vai vienkārši prasts idiotisms, kurš nāk komplektā ar alkoholismu.
Ne sūda viņa neaudzina. Mauglēns aug pats par sevi.Maija4 @ 24.08.2024 22:33Es nekad dzīvē neesmu redzējusi neko drausmīgāku un BEZSAKARĪGĀKU kā Liene Kiviča. Padomājiet, ko Madarai ir nācies pārciest un dzirdēt no tā bezsmadzeņu radījuma. Un viņa audzina bērnu ?
ronnie @ 24.08.2024 23:04Wow. Pēc to balss ziņu noklausīšanās, viss, ko varu teikt, ir tas, ka ir gadījies dzīvē sastapties ar pretīgiem, zemiskiem cilvēkiem, bet Liene pārspēj viņus visus. Liene ir tas cilvēks, kurš ārkārtīgi cenšas no sevis radīt mūžīgi pozitīvās, gudrās, sirsnīgās un mātišķās sievietes tēlu. Tāpat viņu ārkārtīgi uztrauc tas, ka viņas ģimene tiek aizskarta vai ka viņi, nabadziņi, tiek lamāti sliktos vārdos vai "apmeloti". Viņu aizskar slikti vārdi, apmelojumi un negatīva aura viņas šķīstās, svētās ģimenes virzienā. Taču, kad šo "maigo, mātišķo un sirdssilto" sievieti kaut kas sadusmo, tad ārā sāk nākt viņas patiesā būtība. Visa melnā žults, kas ir viņā un kas ikdienā plūst no viņas tumšā, aukstā, nedzīvā acu skatiena, pēkšņi tiek gāzta pāri citu cilvēku galvām - visi ir pidari, lezbes, vecenes, kuras nekad nevienu bērnu neesot izaudzinājušas utt., utjp.. Respektīvi, brīdī, kad jāpazemo, jālamā un jānolāda sveši cilvēki, visa viņas "šķīstā" aura kaut kur pagaist. Bet problēma jau ir tajā, ka viņa (kā arī viņas vīrs) nekad, nekad mūžā nesapratīs, ka ir pie kaut kā vainīgi. Viņa vienmēr uzskatīs, ka ir laba māte, jo nekad nesapratīs to, ka pliks fakts, ka viņa no savas vagīnas izspiedusi četrus bērnus, viņu nepadara par māti. Viņa vienmēr uzskatīs, ka ir gādīgākā māte, labākā sieva, kārtīgākā saimniece, veiksmīgākā biznesa lēdija un skaistākā sieviete pasaulē. Es nezinu, vai nu tā ir šizofrēnija, kaut kādi mentāla rakstura traucējumi vai vienkārši prasts idiotisms, kurš nāk komplektā ar alkoholismu.