Japānas princese @ 24.08.2024 20:33
Kā atrast to dienassgrāmatu? Sorry par tupumu.
yay @ 24.08.2024 20:39
Pieseko viņai IG un tad, man šķiet, izleks automātiski pie vēstulītēm izleks uzaicinājums
tam var pieteiktiea caur Sendijas insta profilu. Bet nu vecā birste dod vaļā - sāp Lieinītei labā sirsniņa par lielo netaisnību 🤣🤣🤣🤣 nez, kāds būtu bazars, ja telefons būtu pacelts 🤣🤣🤣🤣Malace Sendija, ka publisko visu šo - lai zina tauta savus varoņus.Japānas princese @ 24.08.2024 20:33
Kā atrast to dienassgrāmatu? Sorry par tupumu.
paldies, atradu. Liene jau vēl vairāk nevarēja sevi apkaunot. Mums ir koncerti, mūs visur aicina, bet turpina apsaukāties un gānīties.Helga Andersson @ 24.08.2024 20:48tam var pieteiktiea caur Sendijas insta profilu. Bet nu vecā birste dod vaļā - sāp Lieinītei labā sirsniņa par lielo netaisnību ???? nez, kāds būtu bazars, ja telefons būtu pacelts ????Malace Sendija, ka publisko visu šo - lai zina tauta savus varoņus.
Knabsab @ 24.08.2024 20:33SendijaGo Tu esi mans spirit animal❤️!!! Ja vairāk pazīstami cilvēki iesaistītos tik ļoti pret šādām padibenēm kā Kiviči, mēs dzīvotu daudz labākā valstī!!! ❤️
Abiem dzērājiem Ezīšfesta #kancelkivič ir pamatīgi norāvis jumtu! Plukatai pat drosme rakstīt balss ziņas Sendijai, it kā tas jebko mainītu! Viņa tikai parāda to, ka vienmēr, kad kāds izsaka konstruktīvu kritiku, tad abi ir spējīgi tikai liet žulti! Tā vietā lai sakārtotu savu dzīvi, atvainotos saviem pamestajiem bērniem un bijušajiem dzīvesbiedriem, viņi turpinās dzīvot savā iedomu slavenību pasaulē. Nožēlojami un smieklīgi.
Nenormāli bēdīgi, ka mazā Mia un kaķis ar pūžņojošām actiņām, ikdienu pavada pie šiem abiem deģenerātiem.
Babadžiga @ 24.08.2024 20:23Es varu derēt, ka pelmenis KĀRTĒJO reizi tiks sveikā cauri. Kaut kā vienmēr viņiem sanāk caur sūdiem smuki izpeldēt. Diemžēl.
Buža @ 24.08.2024 21:04Sendija vispār baigais malacis. Liene ļoti centas izprovicēt viņu ar saviem bērnudārza gājieniem, bet nesanāca. Un tas jau cepī visvairāk. ?
Babadžiga @ 24.08.2024 21:09Es sekoju Sendijai. Uzspiežot uz tā diary, man neko neatver, vnk melns ekrāns, ibio? es arī gribu dzirdēt balss ziņas, no vecās žūpas.
Buža @ 24.08.2024 21:06Un galvenais, ka Liene trako. Es kaur kā vēl pieņemtu, ja Andris, bet Liene trako.
TikiTaki @ 24.08.2024 20:55SendijaGo - Tu esi mūsu hero!!! Sekoju jūsu ģimenītei arī TikTok. Turu īkšķus par jums!
Leņķim darbīgs vakars. Jāzvanās, jārakstās. Profili jāmeklē, numuri jāmeklē.
Tas viņas "visi ņirdz par jums" atsauc atmiņā, kad viņa bija ielikusi komentu no sava kreisā konta pie Madaras bildes - "Visa Norvēģija par Tevi ņirdz".
Tā sieviete apsaukājas kā 10 gadīgs bērns.
Ambulance @ 24.08.2024 21:28
ieliekiet lūdzu šeit , kam liegta pieeja