Tusnelda @ 23.08.2024 19:43
Un komentāros ielikts tas video, kur vepris, divās valodās runādams, mums aizliedz klausīties viņa "mūziku".????
vellavecennn @ 23.08.2024 20:55"Mati un mans izskats ir nenovērtējami ". ??
Velns parāvis, tu vecā dorša, tev tur viena acs kādus pāris centimetrus zemāka par otru, nerunājot jau par nofiltrēto krāter šnobeli un lips of hujkiss sadirsto seju
Njā, madāma sevi redz citā gaismā. Mēs ar visiem filtriem redzam to, kā ir. Garie mati nepadarīs jaunāku. Kā reiz tie disonē ar reālo vecumu un sagurušo skatienu. Ļenkuc, labāk eleganta pusmūžā nekā smieklīga. Tādas vecas meitenes ik pa laikam redzu ielās. Tur tas pats klikšķis- gari mati, neona toņi, leļļu skropstas, mini svārki un zilibalti venīri( pilns komplekts)vellavecennn @ 23.08.2024 20:55"Mati un mans izskats ir nenovērtējami ". ??
Velns parāvis, tu vecā dorša, tev tur viena acs kādus pāris centimetrus zemāka par otru, nerunājot jau par nofiltrēto krāter šnobeli un lips of hujkiss sadirsto seju
LabaDabaDa @ 23.08.2024 21:09
Selindžers savulaik rakstīja, ka pasaulē pats vērtīgākais ir nosprādzis kaķis. Jo neviens tam nevar noteikt cenu. Tas pats ar Pacientes seju. Tādas šausmas tiešām monetāri izteikt nav iespējams :D
Bet nu vismaz Paciente pati apstiprināja, ka mati un šprices viņai ir bārterītis.
diez kapec vina neskatos uz savu māsu? Vina ir jauka.Hermiine89 @ 23.08.2024 21:11Njā, madāma sevi redz citā gaismā. Mēs ar visiem filtriem redzam to, kā ir. Garie mati nepadarīs jaunāku. Kā reiz tie disonē ar reālo vecumu un sagurušo skatienu. Ļenkuc, labāk eleganta pusmūžā nekā smieklīga. Tādas vecas meitenes ik pa laikam redzu ielās. Tur tas pats klikšķis- gari mati, neona toņi, leļļu skropstas, mini svārki un zilibalti venīri( pilns komplekts)
Helga Andersson @ 23.08.2024 20:09Būs - Mēs esam ĢIMENE ar mazu meitenīti, mēs nevienam neko nedarām ?
Pelmenis ir ceļā uz Gulbeni, nav viņi dzīvoklī 😀 fests izmaksās kompensāciju. No kļūdām viņi nemācās. Kivis pats “Santai no delfiem” uzzvanīja šoreiz 🤣Pikachio @ 23.08.2024 22:06Bail domāt, kas tajā dzīvoklī šobrīd notiek, pēc tā festa atcelšanas?♀️
Yololo @ 23.08.2024 22:15Pelmenis ir ceļā uz Gulbeni, nav viņi dzīvoklī ? fests izmaksās kompensāciju. No kļūdām viņi nemācās. Kivis pats “Santai no delfiem” uzzvanīja šoreiz ?
nu bet lezbas, lūdzu, Santa atkal uzdarbojas. Ezīšfestā “briest terorakts” 😀Jasminaxoxo @ 23.08.2024 22:24
Viņš tiešām uzzvanīja "Santai no Delfiem", t.i., nebija iebraucis, ka zvans bija joks?
Vai tas tik izteiciens tāds. :D
Gan jau ātrāk vai vēlāk mēsli izlīdīs no viņu mutēm.
Yololo @ 23.08.2024 22:15Pelmenis ir ceļā uz Gulbeni, nav viņi dzīvoklī ? fests izmaksās kompensāciju. No kļūdām viņi nemācās. Kivis pats “Santai no delfiem” uzzvanīja šoreiz ?
Yololo @ 23.08.2024 22:25nu bet lezbas, lūdzu, Santa atkal uzdarbojas. Ezīšfestā “briest terorakts” ?
Es uzrakstīju viņam, viņš man paprasīja numuru. Teicu, ka man Anglijas numurs, ka lētāk tepat IG būs uzzvanīt. Uzķērās ?
https://failiem.lv/u/9vra5tkwv2#/view/u3xs7b77us