nop, viņai nav pilns rublis, tāpēc jau agrāk māsa un mamma visur iesaistijāsyay @ 23.08.2024 07:45
Es sāku domāt, ka viņa speciāli nes cauri ar tiem matiem.
man meita dejo pie Bermundiem 😁, ko nu 😁sidzha @ 23.08.2024 06:45Atcerējos vēl vienu dziesmu. Bermudu divstūris- rauj jumtu ?? mazu bērnu mīļa grupa.
Pilns dupsis gurķu sēklām - RAUJ JUMTU!
Olgas dupsis manā sejā - RAUJ JUMTU!
Labi
Bet mums patīk mums patīk meitenes
Ar lielim pupiem un pakaļu
Bet ja man jāpārfrāzē man penijs tavā kasē
Horizontālais mambo un dzirdēt tavā bango
Ak, briesmīgie jaunieši un bērni, kas klausās Bermudu divstūri ?
tur resnais pautu siers vienkārši nav 'izprovicēts' 🤣mayja @ 23.08.2024 09:08Es nezinu vai tas tika apspriests. Bet es jau sen gribēju to ierakstīt, tik noslinkoju ?
Vai ievērtējāt Andra Facebook profila bildi? Selfijs laikam pie jūras. Nu tur tas android filtrs un tās paklausīgā šuņeļa acis. Tāds maigs, resns bēbis ??? pilnīgi neiet kopā ar tiem video kur draudēja visām lesbēm ????
Mrs.True @ 23.08.2024 08:58
Tur vispār jāpriecājas, ka meitām ir sakarīga, mīloša pamāte, kurai var uzticēt mantojuma aizgādnes pienākumus. Jācer, ka pamāte nosargās meitenes un nelaidīs dzeguzi pie viņām pat ne šāviena tuvumā. Meitenēm nebūs pienākuma uzturēt Ļenku vecumdienās.
qwe @ 23.08.2024 09:18tur resnais pautu siers vienkārši nav 'izprovicēts' ?
NIKOLAA @ 23.08.2024 08:59nop, viņai nav pilns rublis, tāpēc jau agrāk māsa un mamma visur iesaistijās
mayja @ 23.08.2024 09:08Es nezinu vai tas tika apspriests. Bet es jau sen gribēju to ierakstīt, tik noslinkoju ?
Vai ievērtējāt Andra Facebook profila bildi? Selfijs laikam pie jūras. Nu tur tas android filtrs un tās paklausīgā šuņeļa acis. Tāds maigs, resns bēbis ??? pilnīgi neiet kopā ar tiem video kur draudēja visām lesbēm ????
Mrs.True @ 23.08.2024 08:58
Tur vispār jāpriecājas, ka meitām ir sakarīga, mīloša pamāte, kurai var uzticēt mantojuma aizgādnes pienākumus. Jācer, ka pamāte nosargās meitenes un nelaidīs dzeguzi pie viņām pat ne šāviena tuvumā. Meitenēm nebūs pienākuma uzturēt Ļenku vecumdienās.
ronnie @ 23.08.2024 00:05
Protams, katram savs. Lai vai kā, kā jau minēju, uzskatu, ka tiem, kuri Ezīšfestā ar baudu klausīsies dziesmas par pipelēm un dirsā ņemšanu, pret tādu Kivi diez vai būs iebildumu. Līdz ar to neticu, ka vēstuļu rakstīšana pasākuma rīkotājiem kaut ko mainīs, jo tāpat būs gana daudz to, kuri apmeklēs to pasākumu citu izpildītāju dēļ, bet tie, kuri nenāks Kiviča dēļ, diez vai tam pasākumam būs liels zaudējums.
Narcišiem vienmēr vainīgi citi. Pie pašu slinkuma, muļķības un egoisma vienmēr vainīgi citi.It kā Tu ko zinātu @ 23.08.2024 09:59Ielūrēju šī rīta insta jaunumos. Liene noraugās cirkā, cik tālu cilvēki spēj iet…taks nesptēsta muļķe! Pati šādu cirku ir radījusi. Tās ir viņas izvēles un darbības sekas! Tikai un vienīgi pašas Lienes radītais cirks-viņas izvēļu, pieņemto lēmumu un darbību sekas! Lieneeeeee, halooooooo, uuuuuu, vai tiešām Tev blakus nav palicis neviens saprātīgs cilvēks, kurš Tev iebelztu ar ķieģeli pa galvu un Tu beidzot saprastu!!!
Jā, arī daudzi slimi cilvēki iestrēguši bērnībā. Lienei tie ir matiņi. Drīzi varbūt lellītes vadās ratiņos...Minelūše @ 23.08.2024 10:47Psihiski slimiem cilvēkiem tā patiesībā ir diezgan raksturīga lieta. Viņi pieķeras kaut kam konkrētam un visu laiku tikai par to runā. Lienes gadījumā tie acīmredzot ir mati.
Par to agro celšanos kārtējais ?Tu, sliņķu sliņķe, tavs bērns iet bērnudārzā, tu algotu darbu nestrādā. Kā tev var nebūt laika sev? Šausmīgi aizņemtā guļ jūrmalā visu dienu kājām gaisā un lubenes lasa. Vācies labāk strādāt un alimentus maksā, nevis par meitu mantojumu sapņo.
Nebūs! Viņai nav mātišķā faila. Drīzāk viņa pati sāks pīt sev 2 bizītes un ģērbsies kā maza meitene.Ariete @ 23.08.2024 11:01Jā, arī daudzi slimi cilvēki iestrēguši bērnībā. Lienei tie ir matiņi. Drīzi varbūt lellītes vadās ratiņos...
Ariete @ 23.08.2024 11:01Jā, arī daudzi slimi cilvēki iestrēguši bērnībā. Lienei tie ir matiņi. Drīzi varbūt lellītes vadās ratiņos...
Ariete @ 23.08.2024 11:01Jā, arī daudzi slimi cilvēki iestrēguši bērnībā. Lienei tie ir matiņi. Drīzi varbūt lellītes vadās ratiņos...