Šī nav copy&paste atbilde, ko jau Sendijai viņi nosūtīja?Jasminaxoxo @ 22.08.2024 17:47Ezīša atbilde man
https://failiem.lv/u/hgyudqhaue
Atbilde uzrakstīta izskatās, ka konsultējoties ar kādu pr cilvēku, jo ļoti cenšas pieklājīgi un pareizi rakstīt. Bet nu.. skumji! No tās pašas šlakas kā "nejauciet mākslu ar politiku".
brunettte @ 22.08.2024 17:52Šī nav copy&paste atbilde, ko jau Sendijai viņi nosūtīja?
Tējnīca @ 22.08.2024 15:12
Starp citu tas ir labs jautājums - Ezīšfests arī atbalsta nodokļu nemaksāšanu, ja sadarbojas ar cilvēku, kurš šobrīd slavenāks jau ir ar to, ka izvairās no legālas pakalpojumu apmaksas? Vai arī viņi pierunāja uzturlīdzkļu parādnieku šoreiz vismaz nodokļus par sevi nomaksāt?
ezišfests nevar neko atcelt, izprovicēs dižo pautu sieru un pizdā būs ezišiem 🤣yay @ 22.08.2024 17:39
Vispār tas nav īsti gudri. Viņiem par labu nāktu nocancelot aši Kiviču, jo ja šitas hajs tulīt pacelsies, Ezīšfests normāli iedragās savu reputāciju.
Es nekad LV robežās neesmu dzirdējusi, ka cilvēki atsakās iet uz pasākumu, jo tur dziedās Busulis, Ozols vai da jebkurš cits mākslinieks.
sidzha @ 22.08.2024 17:41viena intervija bija jau ar Santu no delfiem ??
Kur tad Lienes teksti- es intervijas nesniedzu, man par to nemaksā utt. Tikko kā kāds uzšvilpj, tā šunelis klāt.
ronnie @ 22.08.2024 16:53Nu, to, ka tas Ezīšfests ir pilnīgs mēsls, manuprāt, pierāda ne tikai Kiviča, bet arī citu uzaicināto "mākslinieku" piedalīšanās. Kāda te ir klausījusies Mauku Senča un Grandmastera Neona (katru reizi kā par viņiem dzirdu, tā jāsmejas pilnā balsī par to frīku skatuves vārdiem) dziesmas? Es, par nelaimi, pirms kāda laika palasīju dziesmu vārdus, jo nesapratu, kas tie tādi ir un ar ko ir kļuvuši tik slaveni, ka visos pasākumos tiek pieteikti kā vieni no galvenajiem visiem. Te dažas rindiņas no vienas viņu dziesmas:
"Grr, grr, viņa grauž manu pipel'
Ko tu zini par to, pimpausi, bļe?"
(...)
"Viņa prasa: "Kā tad tev saucās?"
It kā viņa nezinātu - es esmu Mauku Sencis, dirsā pisējs"...
Jūs te minējāt, ka jauniešiem nepatiks Kiviča uzstāšanās. Nu, ja Latvijā ir tādi jaunieši, kuri ar sajūsmu klausās šādu mūziku, tad, manuprāt, arī Kivičs viņiem ies pie sirds. Man liekas, ka ir jābūt pilnīgam atsaldenim, lai klausītos šitādu sūdu, līdz ar to tai publikai arī Kivičs kā reiz derēs.
Ariete @ 22.08.2024 21:24Teica rudenī būšot grāmata ? Gribētos pajautāt kas izdos to grāmatu ?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Wtf @ 21.08.2024 17:11Sasmējos par “miera skatuvi”. Resnis ar saviem 200 kg lēkājot melnajā ķitelī, ka neizbrūk cauri ? un otrs miers Jūs nesagaida, ja jukusī kuņa būs tur un visus filmēs ar FULL HOUSE, ko savākuši iepriekšējie mākslinieki ?
Man gan Mauku sencis un citi liekas prikolīgi. Ikdienā neklausos, bet noteikti nespļaudītos virsū. Mauku sencis skan rupji tikai tāpēc, ka dzied latviski. Ja paklausās citu izpildītāju mūziku angļu valodā, īpaši repu/hiphopu, tad lirikas tādas pašas. Tā nav mūsdienu tendence, angļu valodā visas rupjības bija arī manā bērnībā un vēl senāk.
ronnie @ 22.08.2024 22:58
Protams, rupjības dziesmās, īpaši hiphopā, ir bijušas vienmēr, bet, nu te laikam vairāk tiešām griežas ausīs šīs rupjības tieši latviešu valodā. Es nez, kad es dzirdu, ka kādā dziesmā, kura ir angļu valodā, atskan kaut kādi "fuck you", "pussy" vai "dick" vārdi, man tas neliekas tik uzkrītoši, taču, ja to pašu dzirdu latviski un visas to izpildītāju dziesmas sastāv tikai no tā, ka viņi dzied par "pipelēm", "pimpjiem" un "pišanos", tas izklausās drausmīgi jēli un prasti. Īpaši, ja vēl klāt kabina visus krievu valodas lamuvārdus, sākot ar visādiem "bļe" un beidzot ar "hujiem". Nezinu, laikam šajā ziņā esmu veca, jo vienkārši nesaprotu šo jauno mākslinieku vēlmi rakstīt dziesmas ar tik jēliem un prastiem vārdiem. Es augu tajos laikos, kad topos bija Gustavo, Ozols un grupa "Device", un, lai gan nekad neesmu bijusi repa piekritēja, tās dziesmas bija reāli labas un klausāmas. Tagad, izlasot jauno mākslinieku dziesmu vārdus, reāli paliek neērti to visu lasīt, kur nu vēl klausīties.
BugsPony @ 22.08.2024 23:49Forši nogrūst Miu dārziņā, kamēr bezdarbniece un profesionālā dzeguze Liene un resnais izklaidējas. Gada vecāki. Ibio.
Cerams, ka Lienei tās letās lubenes uz kājas pirkstiem kadu dienu uzkritīs.