susla @ 21.08.2024 10:22
Kivičiem taču tā ir apzināta rīcība, komentēt un būt sašutušiem par tēmām un rīcību, ko paši piekopj, tādējādi it kā parādot, ka nav tādi, jo redz, kā atklāti par to runā. Kurš tad runā atklāti par to, ko pats reāli dara? Tā teikt, aizmālē acis un izliekas.
Nekas jauns. Bet sen jau atkosts.
Minelūše @ 21.08.2024 10:23Ja daži te plašāk atvērtu savas acis, tad ieraudzītu, ka Kiviči par šīs valsts iedzīvotājiem nekaunīgi ņirgājas. Viņi abi stāv UGF parādnieku reģistrā. Mēs visi, kuri strādājam un maksājam nodokļus, piedalāmies šo parazītu bērnu uzturēšanā. Kāpēc mums tas būtu jādara? Ir dzīva māte un dzīvs tēvs, kuriem abiem būtu melnām mutēm jāraujas un pašiem jāapgādā savi bērni. Bet nē. Tā vietā mātīte krata savas ļeškas Jūrmalā, audzē matus un nestrādā gadiem, bet tēviņš atklāti lepni stāsta, kā nemaksā nodokļus un tur kontu kaut kādā kaktu bankā, lai VID netiek klāt. Kā tādi cilvēki var neizsaukt pretīgumu? Šī foruma sarunas ir mazākais sabiedrības nosodījums, ko viņi ir pelnījuši.
Un starp citu, Lienes nosaukšana par mauku ir vienkārša fakta konstatēšana. Sieviete, kas jājas ar precētiem večiem, nav nekas cits.
Minelūše @ 21.08.2024 10:23Ja daži te plašāk atvērtu savas acis, tad ieraudzītu, ka Kiviči par šīs valsts iedzīvotājiem nekaunīgi ņirgājas. Viņi abi stāv UGF parādnieku reģistrā. Mēs visi, kuri strādājam un maksājam nodokļus, piedalāmies šo parazītu bērnu uzturēšanā. Kāpēc mums tas būtu jādara? Ir dzīva māte un dzīvs tēvs, kuriem abiem būtu melnām mutēm jāraujas un pašiem jāapgādā savi bērni. Bet nē. Tā vietā mātīte krata savas ļeškas Jūrmalā, audzē matus un nestrādā gadiem, bet tēviņš atklāti lepni stāsta, kā nemaksā nodokļus un tur kontu kaut kādā kaktu bankā, lai VID netiek klāt. Kā tādi cilvēki var neizsaukt pretīgumu? Šī foruma sarunas ir mazākais sabiedrības nosodījums, ko viņi ir pelnījuši.
Un starp citu, Lienes nosaukšana par mauku ir vienkārša fakta konstatēšana. Sieviete, kas jājas ar precētiem večiem, nav nekas cits.
susla @ 21.08.2024 10:26
Slimi. Reāli to biežā matu pieminēšana jau ir slimīga.
Incognito @ 21.08.2024 10:48Bet par šīs čūskas lišķīgumu uz Keitiju var tikai pabrīnīties. Viņa taču iekšēji neieredz to meiteni, jo 1) viņa ir totāls Madaras atspulgs, citreiz paskatoties Madaras storijus vai bildes, uz ātru skatienu viņas pat var sajaukt. 2) Beloveds visu uzmanību un visu naudu velta Keitijai nevis viņai. Ļenkai jelkādas izklaides un kafejnīcas ir tikai, kad Keitija atbrauc
susla @ 21.08.2024 10:26
Slimi. Reāli to biežā matu pieminēšana jau ir slimīga.
Ja tev nav smadzeņu,lai saprastu mana komentāra(diskusijas)jēgu,tā reāli nav mana vaina.Es neiešu tev ne ko pierādīt,ne parādīt.Tu vari sekot šeit kaut,no pirmsākumiem,bet tas nemaina faktu ka īsti līdz galam lasīt neesi iemācījusies.Un nevajag man aizrādīt,ka es kaut ko izdomāju.Kuram smadzenes strādā,tas saprata par ko es rakstīju.Tu nesaprati.Un tā nav mana problēma! Un nevajag acis pārgriežot,censties man ieskaidrot,ka es nesaprotu ko rakstu.Tad jau te pie katras otrās meitenes var piesieties par kaut kādu izdomājumu.Kaut gan te bieži uzpeld kāda pirkstu kratītāja un citu kauninātāja.ATSLĀBSTI!Jasminaxoxo @ 21.08.2024 09:03
Sekoju šai diskusijai un jautājums paliek tāds pats. Pati kaut ko izdomāji no tā viena konkrētā komentāra, kas tur nebija.
LilyLady @ 21.08.2024 00:06
Cilvēks, kura anonīmais nikname ir kakaška, augstprātīgi svepst kaut ko par mēslu bedri? ?
BugsPony @ 20.08.2024 22:40Kāds lūdzu varetu Andrim pateikt, ka baltas krāsas apģērbs viņa ķermeņa formām ir ne visai priekšrocīgs??
kuranavliene @ 21.08.2024 11:03Ja tev nav smadzeņu,lai saprastu mana komentāra(diskusijas)jēgu,tā reāli nav mana vaina.Es neiešu tev ne ko pierādīt,ne parādīt.Tu vari sekot šeit kaut,no pirmsākumiem,bet tas nemaina faktu ka īsti līdz galam lasīt neesi iemācījusies.Un nevajag man aizrādīt,ka es kaut ko izdomāju.Kuram smadzenes strādā,tas saprata par ko es rakstīju.Tu nesaprati.Un tā nav mana problēma! Un nevajag acis pārgriežot,censties man ieskaidrot,ka es nesaprotu ko rakstu.Tad jau te pie katras otrās meitenes var piesieties par kaut kādu izdomājumu.Kaut gan te bieži uzpeld kāda pirkstu kratītāja un citu kauninātāja.ATSLĀBSTI!
Erna @ 21.08.2024 11:00
Zinu, ka esmu ļauna vecene, bet reāli būtu ar mieru samaksāt par iespēju aptaustīt, izcilāt un izķemmēt Lienes matus - lai pārliecinātos, ka tiešām tur nav pieliktie/pieaudzētie. Nu nevar būt īstie mati, kas ik pa nelielam laikam maina garumu un biezumu... No otras puses - vai tiešām cilvēks tik nekaunīgi d.rstu un pievērstu uzmanību? Pieaudzēji un klusē, lepojies klusībā. Bet tas būtu normālas sievietes domu gājiens laikam.
Beidz blēt! Ìsi pastāstīšu,īpaši apdāvinātajai!Jasminaxoxo @ 21.08.2024 09:03
Sekoju šai diskusijai un jautājums paliek tāds pats. Pati kaut ko izdomāji no tā viena konkrētā komentāra, kas tur nebija.
Guļu ļoti labi,jo esmu pelēka pakaļa,rozā lezbe un principā ļauna,skaudīga vecene!👍😂😂😂😂Jasminaxoxo @ 21.08.2024 11:25
Laikam neesi izgulējusies.
Snorke @ 21.08.2024 12:16Būsim godīgas - arī tad, ja Liene sevi nepasniegtu kā stila ikonu, atrastos sievietes, kas iesmīkņātu par viņas drēbēm. Sievietes tā vienkārši dara. Piemēram, nesen redzēju, kā vienā Instagram ēdiena gatavošanas video komentāros sievietes dirsa virsū autorei, ka viņai ir neglīts manikīrs. Un tā beibe burtiski taisa saturu tikai par ēdienu, neko citu pat nepiemin.
Tas, ka Liene ir šmara un pelnījusi visu kritiku, ir cits stāsts, bet vismaz būsim godīgas pret sevi, ka neesam gluži šķīstas kā bāreņa asara ?