Incognito @ 20.08.2024 11:26Visticamāk piedēkle tika palūgta nepiedalīties, jo Kivis gribēja pavadīt laiku divatā ar meitu. Vai arī Madara kopš pēdējās reizes ir uzstādījusi ultimātu - ja gribi pavadīt laiku ar meitu, tad proties to darīt bez tās trakās visur līdzi
AnneBelle @ 20.08.2024 12:54Apģērbs pie jūras arī bija cits..
Biezlape @ 20.08.2024 12:46Tajā mašīnā viņa sēž aizmugurē.
Tējnīca @ 20.08.2024 12:56
Jā, pamanīju, ka cits apģērbs, bet mašīnā nebija neviena bērna.
Tusnelda @ 19.08.2024 16:28
Prezidents apmeklēja kaut kāda Dona koncertu ? Kivičs nesen soctīklos vēstīja, ka gribētu aicināt prezidentu uz interviju. Populārākais valsts maukslenieks (Andris Kivičs) varētu aizrādīt valsts vadītājam, ka valstiski nepareizi ir klausīties tādus nepatiesus mūziķus kā Dons! Nezinu gan, kādā raidījumā Kivičs viņu grib aicināt...varbūt Buļļa sūdā?
Pagājušajā gadā Kerkira aicināja prezidentu uz kaķu labdarības pasākumu, Andris taču nevar atpalikt!
Castorella @ 20.08.2024 13:39Katru reizi, kad man Lienes paliek žēl, es sev atgādinu, ka sava egoisma dēļ viņa čakarē dzīvi citiem. Gan jau bijušajam vīram pietiekami dzīvi sagandēja, nemaz nerunājot par meitām- pusaudzēm. Tām vismaz bija apkārt arī normāli radinieki, bet nabaga Mia ir viena pati ar saviem amorālajiem vecākiem.. Bet Liene jau savu vainu nesaskata, viņai spogulī pretī raugās laipna sirdssieviete, skaistule ar brīnumainiem matiem, nevis bezatbildīga un aprobežota alkoholiķe.
Castorella @ 20.08.2024 14:32Prezidents aizgājis uz kaut kāda lauķa Dona koncertu? Pats tāds, no kaut kādas Jūrmalas. Un Dons vispār no kaut kādiem Brocēniem? Kur nu viņam tikt lidzi dzimušiem rīdzeniekiem!
CoCoBoom @ 20.08.2024 14:44Viņai noteikti jākārto aizbildniecība par meitu.
Tur arī brauca?♀️
Ir laiks pagājis, tā vienkārši, tas noteikti nevar palikt.
Incognito @ 20.08.2024 14:58
Kāda no viņas aizbildne?! Viņa nespēj parūpēties pati par sevi, kur nu vēl par bērniem. Vai tad dod aizbildniecību nestrādājošam cilvēkam? (Par šo jomu nav ne jausmas) Bet es nebūšu izbrīnīta, ja tāds ir abu plāns - iegūt aizbildniecību, lai tad varētu ievākties meitu mantotajā īpašumā un atlikušo mantojumu tērēt uzturot meitas, jo paši jau ne kapeikas savas neiztērēs (Lienei arī nemaz nav ne sava graša, ko tērēt)
nebûs tik vienkàrši, es pat teiktu neiespējami. Un nedomāju, ka otrā pusē káds tā vienkārši to pieļaus. Turklāt meitenes ir lielas un viņu viedoklis tiks ņemts vērā, ja tāda lieta notiks. Viss, ko viņa var sākt kārtot-tās ir attiecības, tikšanās, elementāra komunikācija utmlIncognito @ 20.08.2024 14:58
Kāda no viņas aizbildne?! Viņa nespēj parūpēties pati par sevi, kur nu vēl par bērniem. Vai tad dod aizbildniecību nestrādājošam cilvēkam? (Par šo jomu nav ne jausmas) Bet es nebūšu izbrīnīta, ja tāds ir abu plāns - iegūt aizbildniecību, lai tad varētu ievākties meitu mantotajā īpašumā un atlikušo mantojumu tērēt uzturot meitas, jo paši jau ne kapeikas savas neiztērēs (Lienei arī nemaz nav ne sava graša, ko tērēt)
LabaDabaDa @ 20.08.2024 15:05
Es arī šaubos, ka aizbildniecību var dabūt cilvēks ar uzturnaudu parādu.
kapibara @ 20.08.2024 15:07
Var. Ja nav neviens cits kandidāts.