viņam jau ir pieredze ņemt smirdīgu cūku, tā pati mūsu Lienīte ar mazgāšanos neaizraujas, pavirša un bail no ūdens. It kā bailes no tekoša ūdens ir pazīme trakumsērgai, tad vēl pie reizes smirdīgai cūkai, Liene ir smirdīga traka cūka, kas jau visiem uz riņķi ir tikta padota. Ne padota, bet pati sevi palaida uz riņķi.Helga Andersson @ 09.08.2024 17:44Runājot par Čuru Andra nenormālo agresiju - nu kurš normāls vītietis uzskatīs, ka sievieti laist pa apli (izvarot) un izdrāzt kā smirdīgu cūku ir ok??? Kā te kaut kas reiz teica - kad liekas, ka nav vairs, kur zemāk krist, Andža klauvē no apakšas ?
sidzha @ 09.08.2024 20:08viņam jau ir pieredze ņemt smirdīgu cūku, tā pati mūsu Lienīte ar mazgāšanos neaizraujas, pavirša un bail no ūdens. It kā bailes no tekoša ūdens ir pazīme trakumsērgai, tad vēl pie reizes smirdīgai cūkai, Liene ir smirdīga traka cūka, kas jau visiem uz riņķi ir tikta padota. Ne padota, bet pati sevi palaida uz riņķi.
Laikam Lienītei patika, tāpēc Andris piedāvā to citām sievietēm. Lienīte arī uzskata, ka sievieti var iekaustīt, ja viņai tas patīk. Un Lienītei patīk viss, kas dara laimīgu mazo Andrīti.
Minelūše @ 09.08.2024 18:13
Vispār tas ir šausmīgi, ka vīrietis ar tādu attieksmi pret sievietēm ir tētis mazai meitenītei, kura arī ir topošā sieviete. Kā tusnim patiktu, ja viņa Keitijai kāds tā novēlētu? Vai viņa dārgajai mammiņai?
It kā Tu ko zinātu @ 09.08.2024 19:28Dāmas, šīs individuālās ziņas, kas tika sūtītas no Kiviča-te būtu jāceļ trauksme un jāziņo, jāvērš sabiedrības uzmanība. Sievietei šādas ziņas nebūtu jāsaņem. Tas lops jau sen ir pārkāpis visas robežas, bet nu šis ir NENORMĀLI!!!
Nu vispār jāpadomā,ko Madarai no viņa ir nācies dzirdēt.Un tāpēc es pat nebrīnos,ka ir draudējis viņu nošaut.Anette5 @ 09.08.2024 22:05Tur nav ' varmāka un upuris' un abi ar to situāciju labi sadzīvo? Žēl ka bērniņš tur iesaistīts.
Šitam rupeklim,draudētājam ar kāju pa fabaržē.
Ariete @ 09.08.2024 13:38To lips of kiss vecene tiešām būtu jāsoda. Kur tādas var nosūdzēt? Viņa izkropļo sejas un prasa lielu naudu par to. Es neko nesaprotu par tām špricēm. Bet ja sāk to darīt, tad tas visu mūžu jādara, pareizi?
resnais bēbis bija ielicis 3 video savā fb, kur apsaukāja visus, vecenes idiotes, jāliek konentracijas nometnes, jalec pa logu ārā, utt. Vēl bija alternatīva, ka visām jāsatiekas un vienai otru jāapmierina🤣 Izrādās arī privāti esit zākājies. Tas 1 video vēl stāv fb.Castorella @ 09.08.2024 23:46Vai varat ielikt kaut ko no Kiviča gānīšanās, esmu palaidusi garām, tautai jāzina savi varoņi. iedomājieties, ko dabūja dzirdēt Lienes mazgadīgas meitas, ja jau aizmuka pie pirmās izdevības.
Incognito @ 09.08.2024 14:01
Es esmu skalu vāvere un īsti ar to nelepojos. Ne pakaļas ne krūšu (implantu kā Ļenai man nav)
Sievietes ar formām ir pat ļoti skaisti. Ļenka savā galvā iztēlojas, ka viņas kuslums viņu padara jaunāku
Un nē, tu neizskaties pēc devītklasnieces. Tu izskaties pēc vecas bābas. Tieši tā. Veca, nodzērusies, žults pilna bāba ar slotām uz acīm.Ariete @ 10.08.2024 04:45Pretīgā mātīte pat ar bultiņu norāda uz puisi invalīdu. KIVIČIENE, TU ESI PADLA PĒDĒJĀ!
Tutuvojies @ 10.08.2024 08:59Skumji skatīties, kā šis teftelis ar savu blondo vīkšķi peld pa dzīvi īsti nesodīti. Protams, viņu dzīve pati par sevi ir sods, bet to jau redz tikai cilvēki no malas. Diemžēl lielie mediji ir vienojušies šo sūdu nekustināt + citu varmāku gadījumā vienmēr sākums ir tiešo upuru stāsts (dzelzs vilka judzis, tas zēns no singapūras satīna). Te upuris ir bērns. Domāju, ka tos, kas viņu vēl aicina uz ballītēm, spētu pārliecināt tikai ļoti dramatiski notikumi, ne kādas lezbes lamāšana, jo to taču viņa ir pelnījusi ar savu deguna bāšanu, kur nevajag. Tos, kas Kiviču aizina uz savām kāzām… tur nav ko komentēt.