McSara @ 09.08.2024 12:27
Man arī patīk Madaras augums?
Ļenočka iedomājusies, ka visi jūk prātā dēļ tā cik viņa tieva? skalu vāveres varbūt 2000tajos bija trendā.
McSara @ 09.08.2024 12:20Pie stv post, kur Madaras Rimi bilde, laikam Ļena uzdarbojusies nosaucot Madaru par resnu ? tur laikam tiešām tukšs būrītis, ļauna sieviete tā Ļena!
Madaras Jāni personīgi pazīstu! Ļoti vienkāršs, rūpīgs, gudrs, nu tāds kādam vīrietim būtu jābūtPuukjumaate @ 09.08.2024 13:28
reāli Madara ir nereāli skaista, viņai viss simetrisks, no dabas lielas skaistas lūpas, augums vsp 10/10, Madara ir tāda kāda Liene nekad nebūs, jo Madarai ir labi gēni un disciplīna ? a Liene tik špricē kreiso fillerītu kurš jau aizmigrējis līdz vaigiem ? un Liene vnm bļauj par saviem matiem, bet viņas pakulas Madaras skaistajiem matiem pat blakus nestāv! Tapēc arī Madarai blakus ir foršs veiksmīgs vīrietis, bet Lienei kaut kāda pabira ?
Neiil @ 06.08.2024 17:51neviena story no plušķes! ? laikam bail, ka psihās lezbas metīsies virsū lai Pūciņu atrāda?
Madaras Jāni personīgi pazīstu! Ļoti vienkāršs, rūpīgs, gudrs, nu tāds kādam vīrietim būtu jābūtPuukjumaate @ 09.08.2024 13:28
reāli Madara ir nereāli skaista, viņai viss simetrisks, no dabas lielas skaistas lūpas, augums vsp 10/10, Madara ir tāda kāda Liene nekad nebūs, jo Madarai ir labi gēni un disciplīna ? a Liene tik špricē kreiso fillerītu kurš jau aizmigrējis līdz vaigiem ? un Liene vnm bļauj par saviem matiem, bet viņas pakulas Madaras skaistajiem matiem pat blakus nestāv! Tapēc arī Madarai blakus ir foršs veiksmīgs vīrietis, bet Lienei kaut kāda pabira ?
Liizha1 @ 09.08.2024 13:32
Paskatoties to profilu, neliekas, ka Ļenkas, bet tas, ka tas ir kreisas, tas 100%.
Madara pati atzina, ka pieņēmusies svarā par 10kg dēļ medikamentiem, ko jālieto. Uz viņas augumu tie 10kg nekas nav, nabaga 9-klasniece pieņemtos, tai momentā redzētu un atkal locītavas būtu čupā.
nevajag apvainot kārnas bezpakaļas ja? Mums arī jādzīvo🤣🤣🤣Minelūše @ 09.08.2024 13:43Madara resna? Kurā vietā, Pļenka? Kārnajai bezpakaļas dzērājai par tādu augumu kā Madarai tikai sapņot.
McSara @ 09.08.2024 12:27
Man arī patīk Madaras augums?
Ļenočka iedomājusies, ka visi jūk prātā dēļ tā cik viņa tieva? skalu vāveres varbūt 2000tajos bija trendā.
Neiil @ 09.08.2024 13:46Liene izskatījās skaisti ar dabīgajām skropstām, nesapumpētām lūpām un koptiem matiem! Tagad viņa ir procedūru upuris...un tādas redzu daudz! Jaunas sievietes, bet sejas novecojušas par gadiem 10 vismaz! Liene nav vairs jauna, bet viņai ir tas smukuma gēns, varēja novecot skaisti! Nu jau vairs neko, pati visu ir sabojājusu, gan izskatu, gan reputāciju...
Ariete @ 09.08.2024 13:38To lips of kiss vecene tiešām būtu jāsoda. Kur tādas var nosūdzēt? Viņa izkropļo sejas un prasa lielu naudu par to. Es neko nesaprotu par tām špricēm. Bet ja sāk to darīt, tad tas visu mūžu jādara, pareizi?
Incognito @ 09.08.2024 14:01
Es esmu skalu vāvere un īsti ar to nelepojos. Ne pakaļas ne krūšu (implantu kā Ļenai man nav)
Sievietes ar formām ir pat ļoti skaisti. Ļenka savā galvā iztēlojas, ka viņas kuslums viņu padara jaunāku
VolfaA @ 09.08.2024 14:25Nesen abus Čivikus redzēju H&M. Pakula dzīva un bez sīkumiem tecēja iepakaļus savqm mutantam. Kundzei paskats lēts un savītis. Visbaisākās tajā visā ir pakulas un skropstas. Es nesaprotu kā vispār ar ko tādu uz acīm var staigāt!
VolfaA @ 09.08.2024 14:25Nesen abus Čivikus redzēju H&M. Pakula dzīva un bez sīkumiem tecēja iepakaļus savqm mutantam. Kundzei paskats lēts un savītis. Visbaisākās tajā visā ir pakulas un skropstas. Es nesaprotu kā vispār ar ko tādu uz acīm var staigāt!