Tusnelda @ 06.08.2024 14:07
Cie. Lezbes! Lūdzu ar iejūtību izturēties pret Kiviča vakardienas emocionālo izvirdumu! Padomājiet pašas - pārītis tā centās izlikties par beigtiem, jau sapriecājās, ka laimīgi tikuši vaļā no sasodītā kustoņa. Laiks iet uz priekšu, bet nācija prasa, kur kaķis. Kaut kas jādara, bet alkānu smadzenes neko nespēj izdomāt. Seko konsultācijas pie "drauga" Stendzenieka un kopīga baltas kafijas padzeršana.(!!! Stendzenieks ir tas, kurš Kivičus saukāja par paviāniem,kretīniem,babuīniem,plekstēm, makaroniem bez mugurkaula un idiotiem) . Diemžēl abu Kiviču IQ nedavelk līdz ticamai situācijas noregulēšanai un, demonstrēdams liekuļoti priecīgu ģīmi teftelis elsdams un tusnīdams stiepj mājās citu kustoni, lai ir ko atrādīt! (Tikai atkal IQ neesamība iegāž - vai bilde ar kaķa meklētājiem jauniešiem gadījumā nav tapusi Skaistkalnē? )Un tā nu vepris stiepj uz mājām to nelaimīgo kaķi un iekšēji plīst no dusmām, kuras izgāž storijos, izlietojot visas savas bagātīgās krievu valodas zināšanas. Izturēsimies ar sapratni, dāmas! ???
tādi uzskata, ka var darīt ko grib un kā grib, publiski ventilēt visu ko un cilvèkiem ir jāpatīk. Nevienam nepatīk, ka kādam var nepatikt un būt cits viedoklis, nepatīk saņemt nosodījumu. Tādi publiskie tā neiznesīs sevi kā Kivis, jo nevar atļauties būt rupji pret saviem sekotājiem, tāpēc laiko to, ko paši labpràt būtu skaļi pateikuši😀Pikachio @ 06.08.2024 14:01Pat lielā sabiedrības dāma Elita Drāke, ir nolaikusi bēbja lamu birumu?♀️
Un Stendzinieks sirsniņas salicis.
Tāds tādu atrod.
Cie. Lezbes! Lūdzu ar iejūtību izturēties pret Kiviča vakardienas emocionālo izvirdumu! Padomājiet pašas - pārītis tā centās izlikties par beigtiem, jau sapriecājās, ka laimīgi tikuši vaļā no sasodītā kustoņa. Laiks iet uz priekšu, bet nācija prasa, kur kaķis. Kaut kas jādara, bet alkānu smadzenes neko nespēj izdomāt. Seko konsultācijas pie "drauga" Stendzenieka un kopīga baltas kafijas padzeršana.(!!! Stendzenieks ir tas, kurš Kivičus saukāja par paviāniem,kretīniem,babuīniem,plekstēm, makaroniem bez mugurkaula un idiotiem) . Diemžēl abu Kiviču IQ nedavelk līdz ticamai situācijas noregulēšanai un, demonstrēdams liekuļoti priecīgu ģīmi teftelis elsdams un tusnīdams stiepj mājās citu kustoni, lai ir ko atrādīt! (Tikai atkal IQ neesamība iegāž - vai bilde ar kaķa meklētājiem jauniešiem gadījumā nav tapusi Skaistkalnē? )Un tā nu vepris stiepj uz mājām to nelaimīgo kaķi un iekšēji plīst no dusmām, kuras izgāž storijos, izlietojot visas savas bagātīgās krievu valodas zināšanas. Izturēsimies ar sapratni, dāmas! ???
Dovana @ 06.08.2024 13:43piekrītu, tikai nesaprotu kurš bija gatavs aizdot kaķi?? Viņam tak nenormāls stress, sveša vieta, pārbrauciens, Kiviči, Mia. Tas tak var beigties ar piemīztiem kaktiem?
Dovana @ 06.08.2024 11:51Paldies par info, man jau bija tādas aizdomas par to runāšanu. Vairākas reizes uzdevu te jautājumu man īsti neatbildēja. Atbildēt acīm redzot arī nav ko. Iepriekš cik biju redzējusi tas no šoviem vairāk vispār viņa nerunāja un pat nemēģināja runāt, ko var gribēt ja tas bērns ir dzimis pie alkaniem? Man pat aizdomas ka Ļenka visu grūtniecību ar glāzi nostaigāja, ne tikai sākumu. Man šķiet, ka tie lopi to bērnu tā igmorē dēļ tā, ka nav attaisnojusi viņa viņu cerības izskata ziņā! Tagad vēl tie zobi? Vai kādreiz ļenka ir teikusi cik Mia smuka, skaista utt.? Viņai taču viss cik ir cik skaist, cik forši utt., bet vai par meitu viņa tā runā? Es nezinu esmu bloķēta.
sidzha @ 06.08.2024 14:35https://www.facebook.com/share/p/MBdVfmg2fDS4jZT6/
Šeit pat Hlorka aizstāv šo zemestārpu. Pati skrēja uz viņa buļļa sūdu. Kārtējā sūdu muša.
kur tos video var redzēt?Snorke @ 06.08.2024 14:48Noskatījos pīrādziņa pēdējos video un tagad vēlos morālu kompensāciju par sabendētajām nervu šūnām.
Ja godīgi, es tiešām varu iztēloties, kā viņš klopētu sievietes. No viņa pilnīgi dveš agresija apvienojumā ar drausmīgu ego. Nedod Dievs tādam pa ceļam trāpīties, kad ir ierāvis un grib vicināt dūres.
Bērnu žēl, bet priekš kam viņai vajadzēja to sīci vispār? Dalbajobi. Kāda nebija to birsti pieķērusi ar vēderu un alko?SantaC @ 06.08.2024 14:49
To, ka Liene visu grūtniecību nokoda ir skaidri redzams Mias sejā un uzvedībā. Diemžēl. Žēl tā bērna.
Jā es arī gandrīz noģību!yay @ 06.08.2024 15:04Tusnelda Tava profila bilde MADE MY DAY?
Dovana @ 06.08.2024 15:05Bērnu žēl, bet priekš kam viņai vajadzēja to sīci vispār? Dalbajobi. Kāda nebija to birsti pieķērusi ar vēderu un alko?
sidzha @ 06.08.2024 15:16Nesaprotu, ko tāds klusums no šiem. Vakar dažas stundas pagānijās, pasunijās, tagad tāds klusums. Liene pat citātiņu nevienu nav nošērojusi. Vai Netflix atslēgts?
Bet varbūt pēc sava uzgājiena būs klusi, lai visi aizmirst šo gājienu? Pēc "mirušā" ministra gānijās nez cik dienas.
Bet jautājumu neatbildētu tik daudz!
nē, tur rakstīt "mazums (kādam) pazudis"FDieviete @ 06.08.2024 15:11Atradu zolitudes grupa postu ar kaķi. Nesaprotu krievu valodu,bet tulkotajs iztulko,ka "Pēkšņi pazudis". Vai nav tā,ka meitene(karīna),kura postu ielikusi mekl savu kaķi?
Un sestdien meitene komentējus,lai atdod kaķi,jo citādi traka blondine atbrauks uz viņu paņems.