Helga Andersson @ 06.08.2024 00:19jā, par šo es arī jau kādu laiku brīnos, kopš uzzināju, ka viņai vecākā meita lezbiete. Grūta dzīve tai Kalniņai, pati ik pa laikam saka, ka liekas, ka jūdzas nost, saprotami, ņemit vērā situāciju ar dēlu, bet žēl, ka nojūgšanās izpaužas kā draudzība un atbalsts Kiveļeim ?
Liizha1 @ 05.08.2024 23:43
Es vnk iemetu google maps tīri paskatities to attālumu no mājas līdz ruses 26, pašai draugi ir dzīvojuši tur netālu, tas nav rajons, kur ir kapa klusums dienas lielāko daļu - es jeibogu neticu, ka tāds pārbijies istabas kaķis būtu nogājis to ceļu + tagad divas vai 3 dienas sēdējis turpat un gaidijis, kad viņu savāks. Tur pa ceļam ir miljons vietas, kur runcis paslēptos. Ok, bads ir bads un dara savu, bet vēl Pūciņš lielos plūdus un vētru arī pārstaigāja pa rajonu, meklēdams ruses26, kur piemesties :D karoč, dirš ?
Pakalne13 @ 05.08.2024 23:45vēl jo vairāk, ka patversme sākumā rakstīja, ka kaķim nav nosakāms vecums, ātri adoptēja prom un pēc tam paziņo, ka 7 gadi. Tieši 7. No kurienes viņi to izrāva?
Knita @ 06.08.2024 00:38Man vienīgajai liekas antisanitāri svešs kaķis no pagraba ar nezināmu vakcīnu vēsturi uzreiz gultā?
Riktīgs superkaķis - izleca no 3.stāva, pārdzīvoja vētru, 18 dienas novazājies, bet ir ataudzējis ūsas un kā no žurnāla vāka.
LilyLady @ 06.08.2024 00:42
Šim pilnīgi piekrītu.
Kad es paņēmu pieklīdušu kaķi no ielas un aizvedu uz veselības pārbaudi, gribēju noskaidrot arī dzīvnieciņa vecumu, un vetārsts sacīja, ka pieaugušam kaķim to nevar pateikt absolūti precīzi. Manam varēja būt aptuveni 3-5 gadi. Noteikt ar garantiju, ka kaķim ir tieši 7 gadi - tas nu gan nav iespējams.
Karoč, lai nedirš tā patversme!
Man tā patīk tava profila bilde 🤣🧹🧹SantaC @ 06.08.2024 00:42Kā Kiviči var pierādīt, ka tas ir viņu kaķis????
susla @ 06.08.2024 00:43
Nē. Dīvaini liekas tas, ka kaķi neatrādīja ārstam. Tomēr, ja tas ir īstais, viņam var būt gan cērmes, gan spalīši, blusas utt. Bet te pa taisno gultā.
Ariete @ 06.08.2024 00:52Paskataties Dālijas komentāram labošanas vēsturi ? Tur nav kaut kas riktīgi arī paurī
Anette5 @ 06.08.2024 00:25
Neesmu ļauna, bet viņi viens otru atraduši un pelnījuši. Agresīvs vecis un bābietis-lupata
SantaC @ 06.08.2024 00:59Sorry, bet paskataties tos profilus, kuri viņus atbalsta. ?
Kriminal inform. ?
Sargsuns kaktā ieliktssusla @ 06.08.2024 01:11Kivič pats ļoti sapinās melos. Vai viņa kundze nesaskaņoja ar kiviču, kurā datumā privātās sarakstēs informēja, ka kaķis pazudis? 18 dienas tur ne tuvu, pēc info, ko liene ir atbildējusi privātās sarakstēs.
Un kāpēc lieni šodien nerādīji? Vai esi sodījis par kaut ko?